marketing RR -> RE: Korona virus - 2. deo (16.11.2020 8:37:41)
|
Meni Sava nije imao ni T niti bilo koji drugi simptom ali sam sigurna da je imao koronu jer je sve vreme spavao najpre sa mm i sa mnom, pa posle kada je mm dobio upalu pluća, spavao je samnom, sve vreme dok sam bila zaražena. A M je imala T 2,5 dana, oko 38, samo sam davala paracetamol. Pričala sam tada telefonom sa pedijatrom iz bolnice Foča, on mi je rekao da ako T potraje duže od 3 dana, dođem da ga dr pogleda. Ali se sećam da mi je rekao da ne brinem, da najčešće kod dece prođe sa T od 2,5 dana, i da kod dece korona ne ide na pluća, i da su zaista jako jako retki slučajevi nekih komplikacija, ali da su te komplikacije bile na drugim organima, ne na plućima. Dunja IZVORNA PORUKA: Maraj L dobio nocas T 38.5 jauce kao da ima 39[sm=smiley13.gif] Ne znam kakva je procedura za decu. Zna li ko, gde se javljamo? Mi 5 dana iz kuce nismo izasli, garant je korona od mm jel da[sm=smiley13.gif] Suzo koliku su T imala tvoja deca? Inace meni L u poslednjih par dana bas slabo jede. I redja mu je stolica
|
|
|
|