dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (15.11.2020 16:57:28)
|
Maslačko, hvala ti! Osečala sam da je bakterijska, mislim da je i kod mene i kod njega, još čekam rez urinokulture. moraće sutra kod našeg dr, ako ga puste, ako ne bude imao T. Ili ću ja otići, po AB. Sinoč je imao T 40, i piškio na 3 minuta, i tako par sati. U 2 jutros mi tražio da odem po apoteku po brufen, jer smo u kući imali samo paracetamol. Nisma kupovala brufen jer su pričali sećate se da kod korone ne sme brufen. Otišla sam u 2 noćas, imamo Benu apoteku prekoputa zgrade, radi celu noć, uzela brufen, kaže apotekarka promenjen je stav, sada može i brufen kod korone. Mada dok sam ja došla kući, eto za 10 minuta, njemu već spala T od paracetamola. Posle mu je opet malo skočila T, pa je popio i brufen oko 5. Ja jutros išla na Kalenić i uzela od nekog travara mešavinu čaja protiv bakterijskih infekc. mokrać, kanala. Prepali smo da nije opet korona, međutim sada smo nekako sigrni da nije, oboje smo zapatili neku bakteriju u mokraćnim putevima, meni se čini da mi je danas malko bolje, ja bar nemam T uopšte. Samo pritisak dole, često piškenje. A nešto razmišljam, krvarila sam skoro, nije bilo kao ciklus, i nije bilo u vreme ciklusa već na pola, a od tada da izvinite imam neki gadan sekret, poslednjih par dana od kako mm ima T. Moguće da sam ja izvor neke bakterije, moraću kada se on sredi da odrdaim pregledel, koje sam svakako imala planirano sada, jer sam kod ginekologa bila na kolpo pre godinu dana. Počijem svašta da tripujem , ali mi obaveze ne daju, da su udubljujem u tripove. Opet spavam po 3 sata dnevno, i to me izluđuje .. Sori za off, ali eto, pišem u nadi, i po osećaju da nije korona. Mi nemamo kontakte neke, ali su nam dolazili majstori razni prošle nedelje, iz 2 servisa, crkao nam frižider bio, pa nisu znali šta mu je. Ulaze svi bez maske, grrr. ja trčim do sobe i vadim svoje nove. Jbt, oni tako svima ulaze u kuću bez maski, ko zna koliko stanova/kuća prođu na dnevnom nivou. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 dobro jutro. suzi meni to lici na pravu bakzerijsku upalu necega.....jako visoki neutrofili u formuli, generalno visoki leukociti i crp. nek uzme hemomicin....
|
|
|
|