RE: Korona virus - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

bokicak1 -> RE: Korona virus - 2. deo (1.11.2020 16:22:59)

Tako sam i ja razumela za izlazak iz Pariza. Kolektivno ludilo.

Maruska16 -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 8:17:15)

Dobro jutro. Juce sam saznala da sestricina mog muza ima koronu.  Moj muz je imao direktan kontakt sa njom u subotu kada je neko iz familije pravio festu povodom rodjenja deteta. Nata i ja smo bile u Srbiji. Vec je 6 dan,muz nema simptome. Mene interesuje ako neko od vas zna do kog dana se ispoljavaju simptomi ako se zarazio? Bas sam u panici. 27 nedelja trudnoce,čuvala sam se maksimalno iako sam u sred ove frke isla za Srb,i bas se bezveze osećam.. Posebno zato sto imam gestacijski dijabetes i primam insulin i heparin zbog trombofilije,znaci rizicna sam grupa.. 

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 9:12:55)

Maruska, ako sam dobro razumela, simptomi se mogu pojaviti i 14 dana nakon kontakta. Nadam se da će sve biti ok.

Tata moje najbolje drugarice je loše, na respiratoru je. Doktori su im rekli da je sve u božjim rukama. Mnogo mi je žao, ti ljudi su mi kao druga porodica. Nadam se da će se izvući...

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 10:46:56)

Maruska,neka nosi masku u kuci,udaljite se malo..

14 dana je dug period,moze i ne mora da znaci...Moja koleginica dobila hemomicin,ceka antitela u ponedeljak,jer njena dr ne veryje testovima..svako svoju politiku..A iz povezane firme,muz i zena,potvrdjena juce korona...

marketing RR -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 10:55:22)

Maruška meni su se javili simptomi 7. dan od kontakta, mom mužu 4. dan, svekru 5-6. dan, a mojoj svekrvi 10 dana od kontakta, ona je i preminula od korone, između ostalog i zato što se kod nje najkasnije reagovalo sa terapijom, zbog kasnih simptoma.

IZVORNA PORUKA: Maruska16

Dobro jutro. Juce sam saznala da sestricina mog muza ima koronu.  Moj muz je imao direktan kontakt sa njom u subotu kada je neko iz familije pravio festu povodom rodjenja deteta. Nata i ja smo bile u Srbiji. Vec je 6 dan,muz nema simptome. Mene interesuje ako neko od vas zna do kog dana se ispoljavaju simptomi ako se zarazio? Bas sam u panici. 27 nedelja trudnoce,čuvala sam se maksimalno iako sam u sred ove frke isla za Srb,i bas se bezveze osećam.. Posebno zato sto imam gestacijski dijabetes i primam insulin i heparin zbog trombofilije,znaci rizicna sam grupa.. 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 11:01:22)

Ja pisah ovo gore, znate već ..
Kod nas u vrtiću otac drugara iz grupe je dobio koronu, dete povukli, javili svima nama, vrtić je dezinfikovan, a ostala deca sva idu, kod nas u grupi nikada nisu bili redovniji, i moj S ide redovno. Jes da donosi viruse sestri, ali njemu ništa hvala Bogu.

Par mama iz grupe mi je reklo da su se testirali zbog nekih putovanja i svi u porodici imaju antitela, preležali koronu a da nisu ni znali.

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 11:34:34)

Prelezali,da nisu znali,odlicno su prosli...

Dunja,bas dugo nisi pisala..pitala sam se kako ste😁

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 11:45:47)

Tu sam Von stalno ja, nego brdo posla na RR, a mi smo svi super, samo S donosi M iz vrtića svašta, sada je imala bronhitis 10 dana. Dobili smo i uput za bolnicu koliko je loše bila, ali je tu noć ne odvedoh, izvukosmo se polako inhalacijama, nekako.

Maruska16 -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 12:55:33)

Joj,ništa.. moramo da sačekamo.  Ja se nadam da nije zakačio.  Ako jeste,Bog nek nam je u pomoći.  Ne znam kako utice na trudnice.. da nisam trudna ne bih se brinula.

Andjelcicc -> RE: Korona virus - 2. deo (6.11.2020 14:11:05)

Nasa uciteljica je pozitivna, svi smo jako tuzni, i deca i roditelji...

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus - 2. deo (8.11.2020 8:52:30)

Desava se. Nasa nije obolela od korone, ali je na bolovanju do daljnjeg.

Inace, ovo se siri sve vise i vise. 

Filadendronka -> RE: Korona virus - 2. deo (8.11.2020 18:25:30)

Oko mene se krug zatvara. Jos jedan kolega pozitivan. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (8.11.2020 19:07:01)

Uh Fil, ne zna covek vise... 

Andjelcicc -> RE: Korona virus - 2. deo (8.11.2020 19:20:03)

Mene je uhvatila neka frka, cuvamo se, ali džabe jace je od mene..

Pogotovo od kad je uciteljica pozitivna 

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (8.11.2020 23:04:05)

Fil,kakve simptome imaju? Bili ste u kontaktu..

Ja sam juce cula da jedna vaspitacica ima,sestra kaze jedan kolega u skoli ima...sto kaze fil,suzava se krug..ali jos sam optimista...

Filadendronka -> RE: Korona virus - 2. deo (9.11.2020 7:55:24)

Uglavnom su kod svih blagi simptomi, mada ima i jedna upala pluca kod mladje osobe. Znam bas dosta pozitivnih osoba. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 8:52:52)

Sinoc mi mm prica da kod njih na poslu sve vise covid+ ima. Objekat u kom mu je kancelarija, kaze srecu se po hodnicima.

Reko nosi masku, da se cuvamo koliko mozemo. I mama mi sutra dolazi. 

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 10:17:14)

Ovo je luda kuca,moje koleginica ima opet temp..pije eritromicin vec 6 dana..juce snimala pluca,kao izrazena sara..kks u redu..radila antitela sve negativno..

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 10:24:53)

Von, da nije virusna upala pluca?

Dragica Draga -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 10:26:15)

Jeste zaista. Sada je sve vise ljudi u okruzenju dobilo ili vec prelezalo ovo cudo. A i dalje mi je fascinantno kako neki takvi slucajevi sa svum simptomima budu negativni a neki preleze bez ijednog simptoma. Ok, verovatno da zavisi od imuniteta coveka ali opet su krajnosti u pitanju

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 10:28:25)

Zato sto je to prehlada kao i svaka druga. I grip neki preleze na nogama, a kod nek8h se zavrsi letalno.

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 10:31:33)

Mislim, kod nekih je letalan. Ne mogu ni da smislim ljudsku recenicu od ovih reklama koje iskacu.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 11:01:05)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ovo je luda kuca,moje koleginica ima opet temp..pije eritromicin vec 6 dana..juce snimala pluca,kao izrazena sara..kks u redu..radila antitela sve negativno..

Evo i kod mene na poslu ima. I moji su u izolaciji. Kompletno. Najvise me brine mama. Mada, ona je prva krenula sa terapijom. Dobro je. 

vonavoj -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 11:49:17)

U bre sanja...sta se desilo?

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (10.11.2020 13:48:23)

I kod nas je dosta dece iz N odeljenja u izolaciji.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>