dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (2.8.2020 14:18:24)
|
Mili, i ti si primetila, da je čistija, jel da!o Onda se možda i vidimo [sm=smiley27.gif], na distanci :) Kaže moj S, makana, dobro je da nisi kao Kalinina mama, nju mama ne vodi na Adu, ne mogu da zamislim da propuštam ovu zabavu, ali mi žao što Kalina propoušta (Kalina je najbolja drugarica). Moje dete [sm=smiley36.gif] Ovi moji nema šanse da bi sedeli u kafiću, oni iz vozića uskaču u vodu, ali i roditelji su im takvi [sm=jezicek.gif] Ja pisah za Adu u skladu sa ovom temom, za one koji je vole a dvoume se, znači, ima distance, kome je bitna, nama jeste, na novobeogradskoj strani, kako je zovu, ja je zovem ona druga, ne makiška. Na makiškoj retko gde distance gotovo nigde, posebno ne u kafanama na obali, a ni u vodi oko kafana. J avolim makišku, ali mi sada nikako ne leži. Ono što je primetno je da na ovoj drugoj strani nema više starijih ljudi, koji su masovno opsedali plaže prethodnih godina. Isto kao što ih nema ni u gardskom prevozu. Znam da ima i onih koji ne vole Adu, isto kao što ni ja u Hrvatsku ne bih išla na more, ne sada, nego i inače. Iako znam da je lepa, jer sam je skroz obišla do moje 14-te godine, i obalu i kopno, babin brat u Puli imao kuću, pa krenemo kolima od Dubrovnika pa na gore do Trsta, uspun na Plitvice u policijski hotel (tama mi radio u Juginon policiji). Isto kao što je i albansko more lepo, ali me neće videti ;) IZVORNA PORUKA: milicicak A sto se Ade tice, mi smo svako popodne kad se vrtaimo sa posla tamo. Voda nikad cistija 😁 Ada nase mladosti i Ada sad nemaju veze jedna sa drugom
|
|
|
|