RE: Korona virus - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 9:47:07)

Kakva je sitiacija u vasoj okolini?

Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. 

Mirko Svirko -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 9:48:58)

Kod nas za sada nema pozitivnih. 

A znam da je sada dosta testirano jer je par zena  bilo pozitivnp.. pa su se testirali svi koji su bili u kontaktu.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 10:01:58)

Kod nas non stop ima poneko zarazen. Sad je i jedna klinika u izolaciji jer je korona usla na kliniku. Gerontoloski je jos uvek u karantinu. Ko zna kad cemo biti corona-free. Pogotovu sto se skoro svi iz ovog kraja lece u Nisu. 

Filadendronka -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 11:05:12)

Sanjice, u Bg ima zarazenih, a medju njima je izgleda muz od moje drugarice. Ceka rezultate posto se u njegovoj firmi pojavilo nekoliko pozitivnih slucajeva.
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. 

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 14:51:15)

Ja ne znam nikog ko je zarazen. Nemam pojma kakva je situacija u NS

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 16:06:38)

Nemam pojma, ovde niko ne nosi maske, pre neki dan prođoh sa decom Njegoševom, vraćali se iz parka sa Slavije, svi restorani, kafići, sve krcato, napolju unutra, i poznate ličnosti sede, niko maske ne nosi ..atmosfera kao na moru u sezoni, muzika, veselje.

Mojoj divnoj saradnici je suprug preminuo prvi dan nakon završetka vanrednog stanja, kada je izašao napolje, izliv krvi u mozak. Čovek jeste bio stariji, ali zdrav bio, navikao da se kreće, aktivan bio, i kaže žena slomio se skroz što nije mogao da izlazi jer je bio 65+, i eto prvi dan izašao i kraj.

nata11 -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 16:11:46)

Kod nas svakog dana po 20-tak novih. Nasa Covid bolnica nece biti skoro zatvorena. Ja poznajem najmanje 10 zarazenih medju kojima i nas kum koji prelezao i kaze virus ko virus. 
Mi smo sto Dunja kaze ko na moru. Ja svakodnevno sa detetom u prodavnicu, kod kineza, butici.  Valjda nas prosla ona panika. 

Spremamo rodjendan, planiramo jezero sa drustvon. Nista se ne cimam kao ranije. 

ivaMark -> RE: Korona virus - 2. deo (10.6.2020 18:39:28)

U Sloveniji je pre dva dana uveden opet karantin za sve koji ne dolaze iz EU ili zemalja šengena.

milicicak -> RE: Korona virus - 2. deo (12.6.2020 10:54:34)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ja znam nekoliko ljudikoji su zarazeni i jos nekoliko u izolaciji zbog kontakata... realno, počelo je da se širi po kolektivima jer su ljudi maksimalno opušteni i neodgovorni. Vlast neću da komentarišem, poslednjih nedelju dana je sramota i vrhunac neodgovornosti i licemerja. AKo se ovako nastavi, 22-og opet odosmo pod ključ.

Uglavnom, mi sve ko i ranije, maske su obavezne u zatvorenom prostoru, nema kućnih druženja ali šetamo po prirodi.

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (12.6.2020 11:46:45)

Mili nije to neodgovornost vlasti, sve je to odgovorno isplanirano, juce utakmica sa 16.ooo ljudi cemu se ceo svet cudi. Nemci igraju bez publike, italijani i Englezi nisu ni počeli ja mislim, kod nas se potpuno nebitni derbi igra pred 16.000 ljudi, opuštencija svuda, u autobusima gužva, klime rade, pricali toliko da nece raditi, onda 21. izbori pa 22.kljuc.

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (12.6.2020 12:05:05)

Ja sam u šoku zbog te utakmice.. ovo je ludilo mozga. Tek nas čeka haos.

pari -> RE: Korona virus - 2. deo (12.6.2020 12:06:34)

Utakmica je stvarno bila potpuno nepotrebna u ovoj situaciji...

Generalno bih zabranila sva okupljanja još neko vreme ali ne vredi...ništa od toga.Igraonica blizu nas radi skroz normalno, ima puno dece i roditelja...

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (12.6.2020 22:41:05)

Ja ne verujem u sve ovo. Nisam pristalica teorija zavere, ali sve je ovo previse nelogicno. 

Maraj -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:11:10)

Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu?
Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuci[sm=zmeden.gif] pojima nemam sta da radimo

Filadendronka -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:14:41)

Mene je pozvala drugarica na svadbu, bice 400+ ljudi. Niti mogu da ne idem, a opet... 🤭

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:19:25)

Maro, mi za nedelju dana pravimo tortu J, pa ko svrati. Ali, mi inace ne padamo u vatru zbog rodjendana. On je mali da zove drugare iz vrtica, pa nemamo potrebu za igraonicom. A na rodjendane idemo. Mi planiramo krstenje, ali kum nam ne zivi u Srbiji, pa se jurimo da sve uklopimo.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:21:51)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu?
Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuci[sm=zmeden.gif] pojima nemam sta da radimo

Mi iskreno nismo isli u igraonicu na rođendan kod kumova, a oni su posle otkazali jer u njihovoj familiji ima zarazenih. 

bikicaV -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:33:43)

Isli smo prosle nedelje na zurku.
Nije bilo zarazenih od korone.
Mada dosta pozvanih nije doslo.

Maraj -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:50:03)

Nama bi u sustini najvise dosla rodbina sa decom. Plus kumovi i par prijatelja...ne znam sta da radimo.... dal u i graonici ili samo kuci sa babama i dedama...

smeško -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 12:59:38)

Kako se vi osecate, tako uradite. Ako osecas strah, nemoj u igraonici.

bikicaV -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 13:12:48)

Kod moje sestricine u vricu osoblje pozitivno, ceka se ispomoc?

emicaa -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 13:21:58)

Svako radi onako kako osjeca da treba Ja licno ne bih isla.Za Davidov rodjendan samo tetka,baba i djed.U igraonicu ne bih ziva usla.Ali to je samo moje misljenje

Ana RR -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 13:27:45)

Ni ja ne bih. Markov rođendan je u julu i ne planiramo da slavimo u nekom zatvorenom prostoru. Biće verovatno neki roštilj kod kuće u dvorištu sa najužima.

ivaMark -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 15:53:15)

Ovde pocinje...juce 4 novozarazenih, danas 8...najvise od 29. aprila, vecina iz Bosne i Srbije (samo te dve zemlje imaju Covid 19). Danas se odlucuje o granicama, karantinu itd.. Prvi put nisam imala frku, sad mi nije svejedno 😟 

dunja RR -> RE: Korona virus - 2. deo (18.6.2020 15:57:33)

Iva, pa zar iz Srbije i BIh sme da se ulazi u Slo?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>