|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
1.5.2020 15:17:39   
IvanaSK RR
Pa kao da je javnost ikada i bila informisana tačnim informacijama. Naravno da nije. Hrabro je bilo i sve zatvoriti,a isto tako i sve odjednom otvoriti. 

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 401
1.5.2020 16:37:50   
lesli
Pa veca je ludost sve otvoriti odjednom nego zatvoriti.Ako ce sad sve da pootvaraju u 5 dana zasto su nas toliko dana drzali zakljucane po kucama. 
Slazem se sa maslackom!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 402
1.5.2020 23:20:36   
bebilule
Meni lično zvoni stalno rečenica "virus je nov i o njemu slabo šta znamo". Čula sam je bezbroj puta. Tako da se trudim sve što čujem, od stagnacije do strašnog jesenjeg talasa, ostaviti u domenu pretpostavki, ne razmisljati puno o tome i truditi se zivjeti sto normalnije mogu i sto vise sa i u prirodi.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 403
2.5.2020 8:53:34   
pari
Bebi, i ja isto tako razmišljam...jedino što nažalost nemam baš puno prirode oko sebe ali napolju smo dosta

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 404
2.5.2020 9:04:56   
flamingos
Tako je Bebi.Jeste li dobro?Ljubim vas.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 405
2.5.2020 16:59:45   
pari
Upravo smo dobili mejl od vrtića gde nas anjetiraju ko od roditelja radi i da li bismo slali decu u vrtić, najraniji datum bi bio 18.5.

Ja svakako ne bih jer planiram da idemo krajem meseca ili u junu u Ameriku... Nadam se

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 406
2.5.2020 22:49:43   
Misha i Ljisha
Pari nisam bila danas nesto.mnogo na netu ali u jednom.momentu naletih na neki clanak gde kaze granice zatvorene tokom leta. Ne znM da li to znaci i da ne mozes otici ali def znaci da nema ulazaka u zemlju

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 407
3.5.2020 7:20:53   
pari
Prica se da ce mozda EU zatvoriti granice do sept, ali jos se ne zna (za sad je do 15.5.). Ceska je donela definitivnu odluku da do kraja godine nece moci ni da se ulazi ni da se izlazi iz zemlje. 

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 408
3.5.2020 7:24:39   
Ivanka 75
Koje li se tu demokratske i gradjanske slobode krse... C c c

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 409
3.5.2020 7:28:27   
pari
Da,svasta se desava...

Cekam da vidim sta ce naci reci i za vanredno stanje i za granice i za avio...a cekam i amerikance...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 410
3.5.2020 10:18:11   
Maslacak15
ja mislim da ce granice unutar evrope biti otvorene relativno brzo, tipa do kraja maja, a spoljne neznam. Nadam se da ni to ne moze doveka da traje zato sto i njima treba protok ljudi. Ovde se klima menja kao sto rekoh i pritisak privrede je sve veci. Politicari iz granicnih podrucja se vec itekako zale nevezano za partiju, zato sto im zatvorene granice itekako ometaju svakodnevni zivot. Kao sto sam objasnila ovde je sasvim normalno ziveti u Saarlandu i raditi u francuskoj. Ili ziveti u nemackoj a raditi u svajcarskoj itd. Mozda sad imaju neke specijalne dozvole ali to nije isto. Osim toga njima treba sektor jeftine radne snage pa cak i crni sektor ( kojeg tolerisu). Bili su doneli lex specijalis da bi mogli da odobre hiljadama rumuna da ipak dodju da bi mogli da oberu spargleuser posted image Kaze moja drugarica ovo ko onion news, a ono stvarno :) Tako da i nase zene koje cuvaju babe u principu trebaju tim babama.....Osim toga sudovi su poceli da donose presude u korist gradjanja koji tuze drzavu zbog krsenja raznoraznih zakonom zagarantovanih prava. Evo jutros se zalio sef kabineta Angelinog da je trend kontraproduktivan. Moze da se zali vodoinstelateru jel su sudovi nezavisni. U pocetku su bili uz zvanicnu politiku, jel kao opasnost zbog pandemije i zastita zivota je imala prednost ali kako ide vreme jasno je da nema opravdanja krsiti proizvoljno prava gradjanja.
Tako da ja mislim da ce nemacka otvoriti granice tokom leta. Za Ameriku je jako tesko oceniti. S jedne strane Tramp ocajnicki zeli da pokrene ekonomiju, sa druge ne pita se on posto guverneri imaju formalnu vlast kad su te stvari u pitanju. Osim toga on ima i refleks da se izoluje a i situacija epidemioloska je sve osim jednostavne. Pride, izborna je godina. Tako da neznam da li je jun bas realan.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 411
3.5.2020 10:25:44   
pari
Amerika nije zatvorila granice za nas...jeste za Šengen, Kinu, Iran, delimično Kanadu i još par zemalja...E sad, da li će moći normalno da se ide tamo, nemam pojma...videćemo kad počnu da lete naši

Direktna veza do poruke: 412
3.5.2020 11:15:58   
daca77
Maslačak,vršnjakinjo moja...lepo je videti te ovde sa novim informacijama...mada, koliko vidim ni malo sjajnim.

Mene su u četvrtak kontaktirali iz vrtića, da li N.šaljem od 11.05.-odgovorila im da neću, već ću to učiniti 01.juna. Mm je bio ZA da odmah krene, ali ja nisam. Pokušaću da koristim stari god.odmor...

Direktna veza do poruke: 413
3.5.2020 11:36:29   
pari
Meni je iskreno žao što deca ne mogu u vrtić (mogu teoretski ali svi koji ne moraju, neće slati decu) jer njima jeste tamo mesto i mislim da im je mnogo bolje nego kod kuće, žao mi je što se neće družiti sa svojim vršnjacima ali šta da se radi, takva je situacija...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 414
3.5.2020 13:34:15   
ivaMark
Prvi put posle 3.marta, Slovenija...pozitivan 0.

Naravno ne znaci nista, ali je lepo cuti.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 415
3.5.2020 13:37:11   
flamingos
Iva,divna vest.Kamo sreće da svuda,pa i kod nas bude tako.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 416
3.5.2020 13:48:18   
pari
Super Iva!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 417
3.5.2020 13:49:55   
ivaMark
Kazem opet, ne znaci da je gotovo ali deluje pozitivno na raspolozenje 😊

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 418
3.5.2020 14:01:08   
Ivanka 75
Uuuuuu bravo! Obecavajuce! 😊

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 419
3.5.2020 14:12:29   
mati

IZVORNA PORUKA: pari

Meni je iskreno žao što deca ne mogu u vrtić (mogu teoretski ali svi koji ne moraju, neće slati decu) jer njima jeste tamo mesto i mislim da im je mnogo bolje nego kod kuće, žao mi je što se neće družiti sa svojim vršnjacima ali šta da se radi, takva je situacija...

Pari, meni je bas krivo jer je M predskolac, ove godine nije bilo ni maskembala ni plesa, i htela sam da ga pustim kraj maja, pocetak juna da ide, jer oni samo do 15.juna i mogu u vrtic, pa da se vidi malo sa drugarima. Ali sta mi sve napricala trijazna o pravilima. Jos ovo sto samo jedan roditelj moze da dovodi i odvodi dete... Fizicki mi je neizvodivo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 420
3.5.2020 14:31:50   
Sanjica26 RR
I meni je zao zbog Sofi jer je predskolac.☹️ Nista ovoga nece biti. Cula sam se vaspitacicom.

Da je mladja uopste ne bih zalila. Sta da radimo. Tako je sada. 
Iv, drago mi je da je kod vas tako. Bebilule, tvoje razmisljanje mi se dopada. 👍

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 421
3.5.2020 14:51:41   
daca77
Iv, lepe vesti👍

Mati, ne znam otkud ti to za jednog roditelja. Ja razumela trijažnu da samo roditelji mogu da dovode decu i niko više. Uostalom, ko će meni, kao majci, da uskrati vršenje roditeljskog prava.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 422
3.5.2020 15:12:24   
Ivanka 75
102 pozitivna danas. Nije lose. 

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 423
3.5.2020 15:16:40   
pari
Da,smanjilo se ali treba da vidimo šta će biti za 10-15 dana s obzirom da se od sutra svašta otvara

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 424
3.5.2020 15:18:52   
Mirko Svirko
Ko zna sta ce biti od sutra.. 

Kada se ukida policijski cas?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here