Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 23:22:51
|
|
|
|
Duškić
|
119, din je mleko dobija se obicna mala plazma. A bilo je za 2.5l cokoladnog mleka ili sejkica Kravica plisana.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 23:27:44
|
|
|
|
isidora88
|
Mi vise ne pijemo kravicu mleko, pa mi se ne isplati. Mleko je postalo odvratnog ukusa. Ne znam zasto i drugi proizvodjaci ne naprave tako neku akciju
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 23:36:13
|
|
|
|
dddaca
|
Ne kupujemo ni mi kravicu, presli smo na "Sveze mleko". Verovatno je Imlek svestan konkurencije, pa zato i organizuje ovakve akcije
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 2.12.2017 0:20:45
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam uzimala te akcije Imleka zbog kravica i solja. Inace kupujem za muza i sebe Somborsko sveze.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 0:01:36
|
|
|
|
Dragce86
|
Sabacka mlekara je pravila unazad vec par nedelja akcije u Tempu, uz litar njihovog kupljenog jogurta za 109 din dobije se gratis jos pola litra!
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 8:00:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Sabacka mlekara ima fenomenalne proizvode... probajte one njihovs razns namaze - vise nego ukusni. Kod nas se sad zatvara Idea a otvara Univer, koji mi je bio dosta daleko pa sam retko kad isla, kakve su cene kod njih? Nekada davno sam cula da su veoma povoljni?
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 8:59:47
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam aktivna, mada bi najvise volela da najpovoljnije mogu naci, pelene u pakovanju od 100 komada a da kostaju 1000 dinara. Dakle vec sutra opet moram dati za to
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 9:43:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Ja sam aktivna, mada bi najvise volela da najpovoljnije mogu naci, pelene u pakovanju od 100 komada a da kostaju 1000 dinara. Dakle vec sutra opet moram dati za to Upravo to mi je naj veci izdatak koji bacas u smece al sta ce kad su maje guze. Voci kad se bacate na odvikavanje
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 9:53:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jedino da uzmes Evy baby monthly box , do 1500din budu...
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 11:09:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Jedino da uzmes Evy baby monthly box , do 1500din budu... Da, njih uzimamo.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.3.2018 12:12:58
|
|
|
|
Dora89
|
Mi smo kupovali Pampers kutiju, uvek je bila na akciji u nekom od marketa, samo treba videteti kad u kom, a i u "Benu" apoteci uvek je ispod 2000 din.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 7:30:32
|
|
|
|
mirana1
|
E ova tema mi se dopada, volim da pratim i uporedjujem cene, jos sad kad nisam u guzvi da sve pripremim na vreme.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 8:30:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Jedino da uzmes Evy baby monthly box , do 1500din budu... Koliko tu ima komada? Sad uzimamo za 1000 din uvek budu neke na akciji. Sad smo uzeli u grckoj za 8epak.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 10:11:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da bude oko 70,80 komada. Cesto u Aksi budu na snizenju.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 11:30:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja nisam uzimala te pelene. Jesu li ok
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 11:51:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, ja sam ih najvise koristila i sa sinom i sa cerkom Imas mogućnost u Aksi da narucis online. Dostava preko 2000 din je besplatna. Uzmes, na primer ta dva pakovanja kad su na akciji. Ili jedno pakovanje i dva, tri pakovanja vlaznih maramica. Ja sam tako narucivala. Od skoro smo uzimali Tenerine pelene, 1000 din 62 pelene (cetvorka). Isto su ok. Evo trenutne akcije u Aksi.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 27.6.2018 11:52:54 >
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 14:00:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ahaa d aznam pa i nije mi ekstra povoljno, ja 60 kom platim 1000
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 27.6.2018 14:02:44
|
|
|
|
Maraj
|
Pa meni se kao pampers pokaazao kao najbji. Al nine ni malo jeftin. Moracu sa gospodjicom da probam te
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 8:37:54
|
|
|
|
mama Jo
|
BebaKids prodavnice imaju i 70%popust... moze da se nadje velicina iako je dosta probrano. Mi kupili J superFit patike za 1700 dinara.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 8:46:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I to je mnogo Cene su im uzas.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 9:37:40
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nemam naviku da udjem u beba kids radnje
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 9:55:26
|
|
|
|
vocicana
|
Drage moje, ako neka od vas voli Nivea mleko za telo , ono novo mleko u peni je u akciji u Maxi marketima i Lilly drogerijama, samo 330 dinara. Nadam se i a je u vasim prodvnicama tako. Ja sam se juce pocastila jednim i iskustvo, ocaravajuce!
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 10:22:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja imam mleko u peni, nisam nesto oduševljena. Mada nije Niveino.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 10:26:24
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja sam ja to mleko u peni nisam ni videla da postoji
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 4.7.2018 10:30:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja imam to mleko za telo u peni (Nivea) , ali nikako da ga otvorim. Hocu da prvo potrosim staro niveino mleko.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?