Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 9:14:59
|
|
|
|
Dragica Draga
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Trudim se da pratin akcije mada mi se cesto desava da bas kad su snizenja nemam para. Za M volim da kupujem u Takku, budu ok cene i cesto dobijam kupone sa popustima pa me izadje bas povoljno, i sebi tano uglavnom kupujem. U C&A ce dnizenje 50% na vec snizeno krajem januara tek... Isi, kako si zadovoljna garderobom iz Takko? Ja isto dobijam stalno te kupone sa popustom, nikada nisam iskoristila, nikad nemam vreman da udjem i jos tamo, a online sam gledala vise puta i cini mi se da im je ok garderoba, hm?
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 9:42:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja Marku kupujem u H&M i C&A i sve je kao novo i posle xy pranja jednu njihovu jaknu je nosio dve sezone, još uvek je kao tek kupljena. Možda sam imala sreće, ne znam. Dok je bio bebac najviše sam kupovala u carter's i oshkosh, to je sve ostalo kao novo. I kod mene je kao novo. Od Carter's su nam ostali bodici. Kao novi su.l
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 9:47:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dragice, ja se u Benetton ne usudjujem da udjem, mislim da su jake cene ? U Takko ima stvarcica, nisu ni njihove sve tako kvalitetne ali eto neka jaknica, carapice, duks mogu da prodju...
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 9:52:43
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam bas zadovoljna stvarima iz Takko-a. Uglavnom kupujem farke za decu, majicice i donji ves, i dukseve kad nadjem. I jakne imamo njihove, nisu se pomerile. Stvarno su smesne cene, recimo kupila sam bebanu duks za 180 din, neko ultta snizenje, majice redovna cena im je 399 din a cist pamuk je
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 9:55:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isi, javljaj kad su ta ultra snizenja
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 10:01:09
|
|
|
|
Dragica Draga
|
ME ni ja nisam dugo ulazila u Benetom bas iz tog razloga, zaobilazila sam ga stavise 😊 Onda smo od prijatelja koji imaju dve starije devojcice dobili dosta stvari i mahom su Beneton, tada mi je ta prijateljica rekla da oni kad naprave snizenje bude i do 70%, i moze bas dmjeftinobda se kupi... pratila sam i par puta otisla bas kad su ta snizenja, i kupila jeftinih par stvarcica. Stvarno su kvalitetne jako... dzemperice perem sve u masini sa ostalim vesom nigde nije izbledelo niti im se nesto desilo. Tako da vredi kupitu neku stvar. A u Takko moram uci cim budemo isli prvi put do grada. Jos sa tim popustima sto mi stalno stizu mogu uzeti za jeftine novce 😊 Imate na sajtu takko- a da se registrujete i stalno vam stizu ti licni kuponi sa popustom. Uradite to obavezno. Stizu vam na mail, i kad odete da kupujete samo pokazete na kasi, ili odstampate
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 10:04:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa hajde da probam i ja da pratim... nego cula sam da je NoNo povoljan, a kad sam otisla prvo me nije nista odusevilo i nema nekog izbora.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 19.10.2017 16:25:27
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni je Beneton deri peri ali bas u tom smislu. HM isto ali mi se pojave neke rupice posle nekog vremena. Carters mi se nekako rastrocka brzo.Bogotovo bodici,cak i drikeri odu brzo. Primark,Next,George..Njihove stvari su odlicne,povoljne a lepe. A sto se tice c&a,prosle godine je to veliko snizenje bilo u februaru.A letnje krajem jula. Ove godine u avgustu,pa kontam onda januar/mart.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 15:53:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo mame snegarice u Tempu 270 din
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 16:01:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Anck, jel ti to ozbiljno??? Koji Tempo?? Javljaj sto pre da odmah idem da kupim 😊 I znas li mozda koji je najmanji broj koji imaju?
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 16:04:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim onaj naj veci da je muz uzeo, trazio je vel. 25 al kaze nije bilo. Sad ne znam negde drugo da li ima. )vo je 30/31 i 33/34
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.11.2017 16:05:19 >
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 16:06:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A naj gore od svega sto sam ja za iste takve Rangove roze, prosle godine dala 2.000 i nije ih ni nosila iskrivile joj se. Ove mi deluju kvalitetnije cak od njih
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 16:07:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno, oticu sigurnonda vidim negde, da se raspitam ima li nas broj 😊 Hvala u svakom slucaju 😊😊
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 21:10:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Oo svasta. Moram ici da vidim
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 16.11.2017 23:39:50
|
|
|
|
mama Jo
|
A skroz su super 😊 U Maxi-ju je neka akcija da uz dva kupljena Balans jogurta od 1kg dobijes za 1din balans casu za jogurt... ja sam danas dobila tu casu i skroz je ok 😊 Eto ako tamanite jogurAt dobicete i casu 😊
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 11:16:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nasla ranac za vrtic u Univeru za 200 din i veci jedan za 400 ..ostalo im od crnog petka
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 12:37:50
|
|
|
|
mali_mis
|
8.12. Market Kort (Rumenacka Novi Sad) proslavlja prvi rodjendan, bice nekih popusta i poklon za svakog kupca.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 15:34:50
|
|
|
|
dddaca
|
Anck, stvarno ne mogu da verujem kako uspevas da pronadjes tako jeftine stvari
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 15:41:33
|
|
|
|
isidora88
|
Nisam ni znala da je u univeru bio black friday. Inace svake godine sve losiji izbor taj dan. Bas sam razocarana.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 18:15:21
|
|
|
|
Srecko47E
|
To u Maksiju je slicno akciji u Idei. Tamo je bilo za 1.5 kg jogurta ide casa. Mnogo je bolje da stave jogurt ili mleko ili miks.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 19:09:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Nisam ni znala da je u univeru bio black friday. Inace svake godine sve losiji izbor taj dan. Bas sam razocarana. Ispravka Merkator ne Univer
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 19:44:14
|
|
|
|
Duškić
|
U maxiju sam kupac, pa te akcije pratim. Tako je bilo i za 2 x1l next dobije se casa. Sad ide uz mleko moja kravica 1.5 litar mala plazma.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 20:01:08
|
|
|
|
isidora88
|
Maxi mi bas daleko, a kupovali smo i skupljali one plisane kravice i case
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 21:45:57
|
|
|
|
dddaca
|
Opet plazma uz mleko? Bilo je to i letos
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije? 1.12.2017 22:33:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da sad je mini plazma. Mada kada se sracuna i olazma je placena. Ako sam dobro videla oko 150 i kusur dinara je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
kada?mara31Kada ste saopstili porodici - svojoj i njegovoj, da ste trudni? odmah, cim ste uradili test (
70%)
posle mesec dana (
30%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!