Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 7:52:40
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Pari, bas ste poranile. Ja evo pijem kafu, lose sam spavala. Trebala bih u nabavku, videcu kako cu se organizovati sa mm. Pretpostavljam da ce od sledece nedelje krenuti za Bg. Mi smo juce isli kod moje sestre na kafu, malo smo se svercovali. Nije daleko, ali opet🙄
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 7:56:30
|
|
|
|
pari
|
Dobro je što T sad uglavnom spava celu noć ili sa jednim kratkim buđenjem, jedino što je i juče i danas ustala baš rano, a zaspala u pola 10 ali je spavala preko dana oba dana. Neka ste jess išli malo...Samo da prođe još ovaj sledeći vikend...baš mi je bezveze što ćemo biti zatvoreni...Probaću ova 4 dana da iskoristimo da budemo dosta napolju... U nabavku bih trebala i ja, ali verovatno ću sutra...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 8:01:55
|
|
|
|
jess021
|
Verovatno cemo tako i za sl vikend, bar jedan dan. Trebala bih i patike deci da kupim, ne znam gde da idem, ne luta mi se po gradu.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 8:17:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja da zamesim pogacice i ostalo jos princes, pa da napravim fil. Posls cu da se provozam biciklom do pijace da vidim da li ima negde lavande. T danas ima test iz matematike i interni cas iz violoncela.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 8:40:17
|
|
|
|
pari
|
Ja sam im prošli put kupila u Aksi patikice, imala su na nekim modelima sniženje i bilo je baš povoljno. Ona je baš dugo nosila te patikice. Tek sad smo počeli nove koje imamo iz Amerike. Ja malo vežbala sad pa da doručkujem.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 9:03:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja isla do male prodavnice blizu zgrade. A u nabavku cu u sredu ili cetvrtak. Mene gusi ovo sedenje u stanu. Sreca imamo terasu. Izbacila ssm muskatle, pa ih malo sredila.. ali opet....Sad prolazim pord zgrade, sve lepo zeleno, miris lipe i jorgovana se oseca, a mi sedimo ceo vikend u stanu.. Ja ako ne poludim niko nece.Mozda se i ne oseca miris mozda sam i uttipovala od zelje 🤔😲
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 9:53:02
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pari ti se baš mučiš sa sinusima.Lep je dan,greje sunce.Uživajte u šetnji.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:02:45
|
|
|
|
nata11
|
Mame jel vodite vi decu u prodavnice
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:07:27
|
|
|
|
pari
|
Ja ih vodim jer nemam izbora, inače ne bih, i zbog ovoga a i inače mi je nezgodno sa njima da kupujem ali dobro, dobri su sad,ništa ne diraju, brzo obavimo... Mi bili napolju, lep je dan, ići ćemo opet malo kasnije... Sinusi zezaju i dalje... A kosa mi je užasna kad nije isfenirana, tj super je mekana i lepa ali frizura nikakva...Moram smisliti da sama pravim sebi frizuru sa fenom ili nečim...Kako se vi tu snalazite?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:10:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja moje ne vodim u prodavnice,tj.samo ispred kuce i y voznju bajsevima,za sad. Pari,ja se feniram svaki put,ako se ne isfeniram kao vestica sam...kosa na juris. Imam cetku,kupila sam keramicku odavno,a skoro sam u aleksandar kozmetiks uzela neku,nije losa..i imam "profi",jak,fen.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:11:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Mame jel vodite vi decu u prodavnice Ne vodimo ih od samog pocetka. Pre neki dan sam morala Sofi da vodim kod privatnog zubara, ali masku je imala
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:19:18
|
|
|
|
nata11
|
Pari znas sta meni pomaze za sinuse? Solarijum 😀 Najozbiljnije. Ja se inace oduvek patim sa grlom, sinusima, krenicima. Vise mi zao deteta. Totalno je izolovana 2 meseca. Pocela je da place kada vidi ljude. Zna samo za mene i mm. 😩 Mi smo izolaciju krenuli ranije zbog kontakata koje smo imali.
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:27:43
|
|
|
|
pari
|
Nato, je l se šetate negde? Solarijum...vidiš zanimljivo...Meni pomaže sunce, toplota, more...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:29:37
|
|
|
|
nata11
|
Ma ne, naselje nam je bas gusto naseljeno. Dvoriste i nekada kada nema guzve zadjemo 2 kruga po kraju.
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:39:56
|
|
|
|
flamingos
|
Ne vodim je u prodavnicu,u stvari-ni ne izlazimo.Planiramo ovih daba da prošetamo,ali bez svraćanja u orodavnicu,za sada.Inače,obavezno svratimo zajedno da pazarimo.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:43:15
|
|
|
|
pari
|
Mi se šetamo stalno, oko zgrade ili po kraju ..išli smo na kej par puta...trudimo se da nismo jako blizu ljudi ali mimoiđemo se, prođemo pored...ne možemo skroz da izbegnemo
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:45:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ma ne, naselje nam je bas gusto naseljeno. Dvoriste i nekada kada nema guzve zadjemo 2 kruga po kraju. Nato, to je vise nego dovoljno. Ja ne znam kad cu decu do grada, ali mislim da necu skoro
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:47:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo sad sam dosla iz grada. Previse ima sveta bez maski i rukavica
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 11:55:51
|
|
|
|
flamingos
|
Sanjice,nije izašla od 13 marta,prošetaćemo malo ovde oko zgrade,ne da se švrćka po gradu.Znam,mm ide u grad da pazari,narod koliko hoćeš,bez maski,rukavica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 12:05:08
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame, nato, ne vodim decu u prodavnicu...ali vidim po nekada mamu sa detetom, deca nose maske. Ovde niko ne nosi maske na otvorenom, samo u zatvorenim prostorijama a ni rukavice. Nama je malo zahkadnelo, bas je fino.. Jovani ce sada rodjendan i bas mi je zao sto je ovakvo stanje 😔😔 Juce se vozali bajsevima, 13km ....
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 12:06:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nema nam mama jo, sa rositom se cujem.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 12:12:14
|
|
|
|
pari
|
Dobro je mama jo, čule smo se skoro...ne stiže da piše... Flamingos, idite već danas napolje, jako je lepo... Meni T zaspala malopre, kilava je bila naravno kad je ustala u pola 7. M i ja gledamo Knjigu o džungli. Mene sinusi baš nešto bole od jutros... Von, kakvu četku imaš, tu keramičku? Gde si je kupila?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 12:51:03
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,videćemo,prati nastavu,kamara ima i da piše.Ako ne danas,prošetaćemo do četvrtka sigurno.😀.Nadam se da ti ne smetaju sinusi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 13:00:05
|
|
|
|
Tiziana
|
Flamingos sto nije izasla od 13.marta? Nasi su izlazili na pola sata sat, nekad i vise,sve zavisi koliko vremena imamo do zatvaranja. voze trotinete, trce, disu 😀Imaju maske, ako se nadju negde gde je vise ljudi stave, kad nema ljudi skinu. Greota je, sve je zeleno, mirise, procice prolece pored nas. U prodavnicu svakako ne idu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 13:05:13
|
|
|
|
flamingos
|
Šta znam,sve nas strah da ne pokupi nešto.Bogu hvala zdrava je i prođoše 6 nedelja.Dugačko je leto,našetaćemo se.Samo da ovo prođe.❤
|
|
|
Anketa
Ime za decaka...BibilibSta vi mislite,koje je najlepse?Dusan (
51%)
Adrijan (
23%)
Srecko (
26%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!