Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 11:30:51
|
|
|
|
flamingos
|
Aerius obavezno imamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 12:16:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Aerius imam. Hipernocurak imam. Pantenol za inhalaciju. Za temp imam uvek. Za grlo sprej.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 12:20:54
|
|
|
|
pari
|
Mirko, baš lepa vest 🙂 Ovde počela kiša...čudno neko vreme... Ja imam aerius jer je T imala jednom neki gadan osip ..
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 13:58:42
|
|
|
|
jess021
|
Nato, mod ujeda bubica se ne daje sirup sem ako nije neka bas izrazena reakcija, mozes uvek namazati Synopen. Uglavnom uvek imam Aerius, sad trenutno i Xyzal. Ja ispekla pitu, zavrsavam rucak.... Nesto nisam ni gladna.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 14:10:08
|
|
|
|
mati
|
Ja imam neku Antialergijsku mast, i bas je dobra. Inace je proizvodi nasa apoteka. Nato, ti si bese iz Nisa ili tu blizu? Ima je u drzavnim apotekama, pri ambulantama. Imam i Aerius i Xyzal, ali sada ja pijem Aerius, osecam teze disanje, izgleda da imam bas jaku alergiju na gel lak...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 14:16:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari, jeste bas lepa vest. Obradovala sam se kao da sam ja u pitanju. Inace to joj je trece dete. Sinopen smo i mi mazali kod ujeda buva.A mm je dobio neku mast prirodnu koju pravi neka zena, ali nikad nisam probala ni sebi ni detetu.Neki narodni melem. Sadrzi neven,smilje,lavandu,kokosovo ulje,bademovo ulje, pcelinji vosak, kozji loj.. jos mozda nesto...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 14:30:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mati Ja imam neku Antialergijsku mast, i bas je dobra. Inace je proizvodi nasa apoteka. Nato, ti si bese iz Nisa ili tu blizu? Ima je u drzavnim apotekama, pri ambulantama. Imam i Aerius i Xyzal, ali sada ja pijem Aerius, osecam teze disanje, izgleda da imam bas jaku alergiju na gel lak... Mati, uzmi Nixar, mislim da ti je slab Xyzal.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 15:00:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Nama su u Mišoviću rekli da ne koristimo synopen ali se ne sećam više zbog čega. Bolje fenistil pa njega uvek imamo. Od sirupa xyzal.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 15:26:42
|
|
|
|
jess021
|
Ana, ne znam zasto. Synopen mogu bebe od mesec dana da koriste i moje iskustvo je da je efikasniji od Fenistila.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 15:38:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ne znam za Fenistil,Synopen smo koristili i super je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 15:55:28
|
|
|
|
pari
|
Mene sad glava nesto boli i malo mi se manta u glavi...ovo vreme je neko cudno...mozda je pritisak...Nas dve pravile kolac neki, ona pre toga spavala, gledamo opet Damba, pricale sa mm...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 16:03:59
|
|
|
|
nata11
|
Hvala vam. Mast imam ali nabavicu i ovu koju preporucujete. Sirup se verovatno dozira i bebama? Iscitacu uputstvo kasnije. Imamo dvoriste puno drveca i malopre ladno sedi dete i ja vidim pcelu na njenim pantalonama. Prepadoh se.
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 16:08:31
|
|
|
|
nata11
|
A sta mazete na lice za zastitu od sunca? Planirala sam uzeti onaj Chicco 50+ za lice.
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 16:11:38
|
|
|
|
pari
|
Ja sam uzimala sundance u dm-u prosle godine, bio mi je bas dobar, a povoljan...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 16:34:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke imamo temu za sve to sto pisemo☺️
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 17:44:08
|
|
|
|
mati
|
Ivanka. Ja Aerius pijem. I pumpicu sam opet pocela. Bas me brine zbog ovog gel laka. Nisam verovala da ce toliko. A imam i Nixar tablete. Mada sam pre dve godine uzela Esradin, tj u aoteci mi preporucili, napao nas strsljen na poslu i odmah sam otisla u apoteku i po dve tablete stavila u svaku torbu. Ja sam cula da je Xyzal bas jak...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 18:08:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,moj si covek..i ja vec godinama uzimam samo sun dance.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 18:14:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mati, meni su za Xyzal rekli da je slab za odrasle, zato ga za decu preporucuju. Ja pijem cas Nixar, cas Esradin. LaHke droge😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 21:38:10
|
|
|
|
vocicana
|
Mati alergija na gel lak? Sta se desilo?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 21:49:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. O Voci gde si sto godina te nema.Ja sam se bucnula. Da procitam ovde koji red, pa odoh da citam.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 21:51:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mati, da li si probala lek Cetirizin? Isto za alergiju. Ja sam jedno vreme pila. Orl mi je prepisao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 26.4.2020 21:54:25
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice, ne stizem, ali volim kada se javim da procesljam. Msm da cu imati vise vremena narednih dana, bas mi nedostaju devojke.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 0:07:24
|
|
|
|
mati
|
Imaces vremena, ne znam kako radis sada oko praznika, mada za vas to ne vazi verovatno... Ja oceujem svakog dana da me zovu sa posla, ali se nadam da nece pre praznika... Jel skole def nece biti? Izgleda ni vrtica...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 7:37:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, zene. Kako ste danas?Sta radite? ❤❤❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 27.4.2020 7:48:44
|
|
|
|
pari
|
Meni T ustala opet pre pola 7 🙄 tako da se već uveliko igramo... Uskoro nam stiže M, bio je kod tate od petka. A ići će opet u četvrtak popodne zbog policijskog časa...Danas konačno napolje možemo...Mene sinusi i dalje zezaju... Kako ste mame?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?