Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 8:06:11
|
|
|
|
gocic
|
Dobro jutro. Bas lepo sto odmoris Ljisho i jess baka im se uzelela Ja ustala jos odavno spremila dorucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 8:41:07
|
|
|
|
pari
|
Meni T ustala u 7...ja nikako da se naspavam...što kaže Ana, budim se, em što imam lak san em što idem u toalet... Danas ne znam šta ću za ručak...Sinoć pravila neke zemičke, oni nisu hteli da jedu tako da sam od danas rešila da prestajem da mesim jer uglavnom ja pojedem...prelazim od danas na zdravija brašna, grickalice. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 8:46:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobar dan. Mene uhvatio onaj prolecni umor, ja nikako da se naspavam, pritisak mi opadne i samo mi se spava. Sve me nesto mrzi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 8:48:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Ja povremeno bauljam od 4 🙄Probudila se u 4 i set_ila da sam sinoc stavila kvasac za hleb. Pa podmesim hleb. Pa se vratim u krevet. Pa opet ustanem u 7 i premesim testo i stavim u pleh. Pa u 8 opet ustanem i ukljucim rernu. Pa opet ustanem u pola 9 i stavim hleb u rernu 👀👀👀 Sad pijem kafu i cekam da se ispece. Znaci spavalo mi se straaaasno jutros. Ali leba mora biti za dorucak. 😊 Rucka nema. Vreme je divno 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 9:20:00
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivanka,ti si baš vredna.❤Lepo što uspevate da se naspavate,mame,dečica.Ja kako kad,uhvati me nekada nesanica,pa noćima ne spavam.Zatim noćima lepo spavam i tako u krug.Ali dobro,tako je,kako je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 9:24:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jos samo da smislim rucak... Neko u prolazu pomenu spagete juce.... Hmmmm... Moze biti, moze biti... 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 9:29:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro Opet sam legla u 1, gledali neki film. Marko ima kontrolni sad u 10, evo ga razvlači se, nervira me
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 9:39:04
|
|
|
|
flamingos
|
Eto Ivanka,špagete spremiš i rešena stvar.👍Ana,Anđela danas ima test iz matematike.Kupio joj tata picu i evo da doručkuje.Pozdrav svima.Srećno Marku,kao i svoj deci koja danas imaju,test,kontrolni,šta već.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 10:01:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Ivanka,ti si bas vredna. Ja nesto i ne uspevam da se naspavam,odmorim, deca kasno zaspe,M se rano budi,tako da mi je isto..jedino sto ne razvozim decu,skola,vrtic,ovako mi je sve isto..mm isto radi kao da je sve normalno..ja ne vidim neku razliku u vrememu😂😂😂osim da je sve istumbano.Srecno na kontrolnima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 10:07:17
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Srecno na kontrolnom... Ja nesto ne mogu da se probudim ranije, budim se sa njima oko 8 pola 9 onda me haos uhvati, od dorucka, rucka i njihovih potreba. Najvisd volim da ustanem pre njih i sve lepo sredim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 10:14:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Test stigao u 10, evo završio je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 11:03:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro je, jel zsdivoljan?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 12:00:51
|
|
|
|
pari
|
Mi bili napolju, divan je dan...isli do dm i do poste, podigla sam roditeljski dodatak i taman podigla i onu posiljku iz Srbotrade, nedelju dana je stajala kod njih u posti... Posto imam supu, napravicu picu za rucak, testo sam jutros umesila.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 12:25:05
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar dan, doruckovali, oni se poigrali, Jovana sada radi uci. Ovde se ljudi posecuju, oni najblizi...mi ne, jer nemamo nikog bas bliskog ovde, ali svakog dana proset_amo po sat, dva....i bas se apeluje na fizicku aktivnost. Rucak se kuva, pasulj...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 12:29:27
|
|
|
|
gocic
|
Jeste prelep dan. Samk za setnju i uzivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 15:05:36
|
|
|
|
flamingos
|
Kako je prošao test?Anđela super,omanula samo na jednom pitanju-od 43 bodova ona je osvojila 41 bod.Super,sama radi,uči.Zadovoljni smo.A što je najbitnije uvek dobija pohvale od učiteljice,kako dok je išla u školu,tako i sada kada ovako rade,od kuće.Tu sam kao nemi posmatrač i da proverim kad sve završi da nije omanula negde.😀.A kad napiše,pa ja sad kao da proverim ona će:Pobogu mama,nisam mala.😀Da ne bude da se hvalim,ali,dobrica je moje dete.A da,i fotograf sam-sve slikam i šaljem petkom mejlom za svih pet dana što su posali.Evo meni oprala mašina veš,raširih na terasu da se suši,lep dan,toplo.Šta vi radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 19:47:15
|
|
|
|
Milena18
|
Hej, mame... Mi bili baš dosta danas napolju, brzo mi je prošao dan. Sutra postavljamo šator za kampovanje u dvorištu, takav je dogovor. Da, Ana, obavezno pozdravi Emicu ☺
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 20:14:53
|
|
|
|
ivaMark
|
Mi se vratili iz set_nje, skoro 9km smo prepesacili...onako srednje brzim hodom. Jos sutra skolica pa raspust, doduse ucice svakog dana po malo ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 20:54:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Super ivaMark, bas ste se nasetali, decica taman da zaspu lepo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 21:16:59
|
|
|
|
gocic
|
Milena, super za šator i kampovanje. Lepo za šetnju. Ja odmaram.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 22:04:48
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Odmarajte mame. Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 22:29:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema sanjice da se javi,kako sy prosli na uz? I ja sam legla,gledam stolice koje cy poruciti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 22:32:05
|
|
|
|
flamingos
|
Super Von,javi kada stignu stolice.Znam da ih još nisi poručila,da gledaš koje ćeš.Javiće se Sanjica.Jeste li vi dobro?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 24.4.2020 6:38:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutroo..ja ustala u 5 pa zaspala opet u 20 do 6 😂ju sto mi ovo bilo slatko da spavam ne mogu vam opisati. Evo sva sam uslogirana😁 danas petak radim 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 24.4.2020 7:34:10
|
|
|
|
gocic
|
Ko radi, srecan mu rad. Ja ustala pa se bacila na sredjivanje i spremanje da se razdremam i da idem do grada da pozavrsavam nesto.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?