Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 0:08:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Laku noc mame 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 8:14:54
|
|
|
|
gocic
|
Dobro jutro. Jutros opet neko vreme hladno, jos uvek me mrzi da ustanem a brdo posla imam. Muz kuva kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 9:18:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jutro. Lepo provedite danasnji dan 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 9:33:24
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,jeste li dobro?Evo pijem kafu i kuvam pasulj.Pozdrav svima,ljubite dečicu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 10:07:40
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Mi ustali kasno, tek sad završismo doručak. Posle moram u nabavku, a tako mi se ne ide. Devojke, čuje li se neka od vas sa Emicom? Da li su dobro? Baš se dugo ne javlja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 10:10:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Ja standardno ustajem u 8 i 50, taman na vreme za posao uspavaću se jedno jutro, sto posto. Mm i ja jako kasno ležemo uveče a ja nešto dugo ne mogu da se uspavam i onda sam ujutru umorna. Milena, dobro je Emica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 10:17:53
|
|
|
|
ivaMark
|
Dan mamike, kakav smoooor....mi se probudili oko sedam, doruckovali, deca se sada igraju, ja kafu i smisljam sta danas i gde da set_amo. Inace, danas mi se najavio stanodavac da dodje sa majstorom neku glupost da srede, sta vec....mislim, ne gori pod nogama sada da se to sredjuje, tako da cemo ili da izadjemo iz stana iki na terasu.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 14:41:53
|
|
|
|
Milena18
|
E pa drago mi je da je Emica dobro. Hvala što javljaš, Ana I mi kasno ležemo uveče, sinoć posebno. Sad mi se baš prispavalo, ali sigurno ću večeras opet isto, umesto da legnem na vreme...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 14:51:10
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,pre ponoći ne zaspimo.Uzalud sutradan duže spavamo.I meni je drago da je Emica dobro,javiće nam se ona.Ostale mame,šta radite?Da dam detetu da jede pasulj i oprala sam joj jagode,da odstoje malo u vodi,pa da ih jede.Završila je sav domaći,malo da odmori nakon ručka,pa da vežba za test iz matematije,sutra rade.Pozdrav svima,ljubite dečicu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 15:50:01
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 E pa drago mi je da je Emica dobro. Hvala što javljaš, Ana I mi kasno ležemo uveče, sinoć posebno. Sad mi se baš prispavalo, ali sigurno ću večeras opet isto, umesto da legnem na vreme... Preneću joj da pitaš za nju E svaki dan kažem da večeras moram ranije da legnem i svaki put ostanem do 1. U suštini, da ja nemam problem da zaspim i da nemam lak san pa se budim po nekoliko puta noću (plus idem i u toalet) ja bih se do 8 sati ujutru naspavala. Ali jbg.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 16:28:54
|
|
|
|
gocic
|
Ja pratila malo vesti, malo setali i sad da se rucka, zakasnili smo malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 16:48:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Neki malo naporan dan, ja sam sva nesto slogirana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 18:33:05
|
|
|
|
flamingos
|
Ana,pitam i ja za Emicu,pozdravi je.Joj to zafrknuto,em ne možeš da slavaš,em se šetkaš do toaleta.Ja ne ustajem,ali o nespavanju i da ne pričam.Naiđe takav period.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 18:38:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema ni Emice ni Vesele. Flamingos, imas PP :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 18:48:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nema ni Emice ni Vesele. Flamingos, imas PP :) Šta bih ja bez tebe Ivanka.❤si.Znam da imam PP,nego sve mislim da ne dosađujem.Šta radi Ivka?Danas smo dobro prošli sa domaćim,nije imala dosta da radi.Juče je poslala crteže Anđela,tako da danas iz likovnog ništa nije imala,samo srpski i matematika.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 18:58:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne dosadjujes, taman posla 😊😘 Ivka ima eng sad pa prica sa kompjuterom ☺️ Nije imala puno danas za domaci. Smara je ovo deljenje 😄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 19:41:31
|
|
|
|
gocic
|
Kako se lepo pozdravljate, bas je to lepo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 19:42:24
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Decica rade domaci, mame oko kuhinje, slicno i kod nas. Vecera u toku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 20:21:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nekoliko puta me je izbacilo. Ne mogu normalno da napisem post.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 20:26:35
|
|
|
|
flamingos
|
I meni Sanjice izbacuje.Mislim da je do interneta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 20:31:03
|
|
|
|
gocic
|
Meni spor internet pa mi svejedno ide polako. Dobro je za zivce. Bas tako, sređivanje sudova.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 22.4.2020 23:00:13
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Meni je samo usporeno sve. Jeste polegale mame+
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 7:30:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja fest iskoriscavam sto nemam puno posla i idem na vreme u krevet. Najcesce sam od pocetka vandredne aituacije do 22h u krevetu. Bar cu se odmoriti 😁 jer inace u redovnoj situaciji jako malo spavam tako da mi je ovo sjajno. A na nogama je cela kuca do pola 7. Evo mm i ja danas smisljamo sta cemo raditi. Mozgam ja sta cemo kuvati. I tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 7:32:31
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, bar za nesto da je dobra ova Korona. I moja sestra kaze bas se naspavala, ako nista drugo. Ja evo pijem kafu, pa bih trebala u nabavku i za nas i za mamu. Ne znam, i mi smo se nekako opustili. Juce smo nas tri proset_ale do babe, ona sisla i spustila nam kolace. Nije decu videla 2 meseca.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 23.4.2020 7:50:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Znaci opet mi juce nije izasao post koliko vidim. Idemo kod mojih. Imamo zakazan uz mm i ja. Deca ce kod sestre. Da, i mi smo se naspavali. Svako jutro ustajemo u 10😀 Kad se budemo vratili u realnost tesko nama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?