dunja RR
|
Mili, i ja tebe volim, znaaaš. Mi stvarno ništa ali baš ništa ne dodirujmo napolju, niti se približimo bilo kome ne na 2m, nego na 3m, široka nam ulica. A ono što vidim, i ostali šetači isto se tako ponašaju. Evo sada smo bili zajedno u šetnji, nas 4-oro. Ja stvarno ali stvarno mislim da nema načina da pokupimo virus, ako se šetamo kako se šetamo. Sava ništa ne pipa, niti dira lice, nos, usta, ništa, pratim ga sve vreme. Milica u kolicima, ne pipa ništa. Jedino gde možemo da pokupimo, to je prodavnica, gde niko ne poštuje razmak, i zato i ne idem, ja sve naručujem online (ali i to retko, mi nismo neki potrošači iskreno), a i dosta toga sam uzela kada je počeo haos, baš da ne bih išla često u radnje. Mm ode ponekad, tipa po banane za Milicu, i sl., vodu u podrum pića ispod nas, ali su to radnje gde puštaju po jednog unutra. Što reče jedna moja Ringerajka, da nas ovog trenutka zatvore, svi u stanu imamo hrane da jedemo i mesec dana minimum, nego toga i nismo svesni Ali mi ni pre ovoga nikada nismo išli u velike nabavke, jer nam je pijaca pored zgrade, prosto nemamo tu naviku, sve nam je na izvolte. I sada piljare sve rade oko nas, i svi puštaju po ejdnog samo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.4.2020 16:43:52 >