dunja RR
|
E to Mili, pazi, mi nikoga ne srećemo na hodniku, nikoga. Prosto, stari su ljudi u zgradi većinom. Ne samo sada, nego i inače je tako, a sada posebno. A što kažeš, sve je do situacije, prosto su u takvoj fazi, tj. M, nije u fazi pipanja, još uvek, napolju. pa tu imam sreće. Sava se baš kontroliše, jer mu zvocam stalno. Ta šetnja doduše izgleda napetije nego što bi trebalo, mislim za mene, ali ipak vidim da nam znači da izađemo, ne malo nego puno. Njih dvoje su potouno drugačiji kada izađu u odnosu kada ne izađu napolje, meni zaista ti dani kada ne izađemo budu teški. Ja i dalje imam posla kao i ranije, čak i više (jer su svi za netom, a klijenti to znaju :), tako da mi znači da smanjim pritisak sebi (doslovno). Plašim se i da ga izmerim ovih dana, majke mi. Ja u stvari jako volim što posla ima, zaokupim se time, bar kada spavaju, ali je teško uskladiti sa njima tokom dana, ako su besni. IZVORNA PORUKA: milicicak Vidis, Suzi, ja iz zgrade ne mogu da izadjem da se ne sapletem o nekog, ulica je taman toliko siroka da dvoje ljudi moze normalno da prodje, V je u fazi kad nece u kolica i sve bi da pipne a mini buba non stop dira lice rukama... Sve je do okolnosti.
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.4.2020 16:56:35 >