Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 13:49:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Мојој Т се данас баш свидео час енглеског. И овој малој је био занимљив.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 13:51:15
|
|
|
|
gocic
|
Bas i ja pratim časove, kad je engl.obavezno.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 14:46:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Mi nemamo online nastavu, uciteljica nam salje mailom gradivo.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 12:32:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jeste znali da kad se roni na dah najcesce povrede se desavaju u prvih 10 metara jer se zapreminua pluca smanjo sa 6litara na 3 litre zbog pritiska. Smanjenje zapremine pluca je najvece u prvih par metara. 😁
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 12:33:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nisam znala da je sa sest na tri litre,al sam znala da je zbog smanjenja...kad je muz polagao kurs za ronioca i ja ponesto naucih 😀
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 12:36:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Eee svaka cas_t. Ja ronim ko sekira 😂😂 mada mi je to prelepo. Nego deci danas citavu racunicu i sve sa roniocima dadoh. Ako rone na dah ako rone sa opremom....
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 12:40:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljisho, hvala😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 12:43:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pre 20ak god sam upoznala Britanku koja se bavila skokovima u vodu. Posto mene interesuje sce o cemu nemam pojma pitala sam svasta 😊 Izmedju ostalog mi je rekla da moraju sto pliće da urone u vodu, tj čim dotaknu vodu da izviju telo da bi se vratili na povrsinu, da ne bi otkazala pluća. Kako sam se uplasila.... A ona kaze "oh, it''s not so difficult" 😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 13:26:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da da nisam ni ja svasta znala ali posto sad gledam djacim na sto zanimljiviji nacin da ispredajem stalno gledam neke zivotne primere tako sam im svasta napisah o ronjenju i planinarenju jer radimo gasne zakone a tu su velike promene pritiska, pa kako to utice na pluca sinuse i usi. Bar nesto da zapamte
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 22:51:46
|
|
|
|
princezica1
|
Ljiso meni zanimljivija jedna tvoja recenica od 1000 ovih sa rts. Preduzmi nesto Za ronjenje si super objasnila.
< Poruku je uredio princezica1 -- 21.4.2020 22:52:28 >
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 21.4.2020 23:00:01
|
|
|
|
gocic
|
Pa gledas deci da privuces paznju nekim interesantnim primerom. Ovo od kuce je teško.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 6:45:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: princezica1 Ljiso meni zanimljivija jedna tvoja recenica od 1000 ovih sa rts. Preduzmi nesto Za ronjenje si super objasnila. Haha jos kad bi djaci tako mislili.... trudim se valjda ce im nekad nesto ostati u glavi. I stalno im govorim da ce me se set_iti nekad u zivotu😂
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 8:17:09
|
|
|
|
gocic
|
U to da ce se setiti ni ne sumnjaj Ljisho. Setice se , kao i mi nasih profa.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 9:30:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Izasao konkurs za najbolji primer nastave na daljinu. Ozbiljno se razmisljam da se prijavim imam sjajnu ideju za narednu nastavnu jedinicu druge godine frizera😂 ubedljivo najzanimljivija. Jos malo cu razmisliti. Pa cu se prijaviti verovatno kad sve bude onako kako sam ja zadovoljna. Sto bi znacilo ne smem da posaljem nesto kao ono o jajima sto sam napisala za jedno vece 😂
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 9:35:00
|
|
|
|
flamingos
|
Ljisho,sigurna sam da će te pamtiti.Prijavi se,srećno.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 9:47:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo Ljisho, drzimo fige. Ako treba negde da se glasa ti nam pisi 😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 10:02:59
|
|
|
|
princezica1
|
Ljiso, na to sam mislila kad sam napisala "preduzmi nesto" Samo napred.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 10:09:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso,i treba 😘Mi smo juce imali kontrolni iz srpskog,danas informatika,sutra matematika,prekosutra engleski 🙄
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 10:19:49
|
|
|
|
ivaMark
|
Ljiso, samo napred... Mi danas imamo dan u prirodi povodom dana Zemlje, inace sredom su i u skoli isli u prorodu, tkz sumski dan.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 10:26:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso,i treba 😘Mi smo juce imali kontrolni iz srpskog,danas informatika,sutra matematika,prekosutra engleski 🙄 Veselo Marko sutra ima kontrolni iz matematike.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 10:38:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso,i treba 😘Mi smo juce imali kontrolni iz srpskog,danas informatika,sutra matematika,prekosutra engleski 🙄 Samo mi nista nemamo. 😀 Jedino sto imamo je interni cas iz violoncela.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 11:52:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Bravo Ljisho, drzimo fige. Ako treba negde da se glasa ti nam pisi 😊 Bice i glas publike😁
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 12:03:26
|
|
|
|
mati
|
Joj Ivana, sta si sve nabrojala... Nama je uciteljica juce najavila kratku proveru iz prirode... Videcemo kako ce to funkcionisati.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 12:27:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ljiso,znas da nase glasove imas 😀 E a juce kad su krenuli da salju domace...te muzicko,srpski,nemacki,da napravi nešto sto je crtao iz tehničkog (to nemam pojma kako cemo🤣) jel imamo nekog ko to zna🤣🤣..mislim da nije ni čudo sto su deca pogubljena,domaceg ima ove nedelje da ne digne glavu.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 22.4.2020 14:53:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Joj Ivana, sta si sve nabrojala... Nama je uciteljica juce najavila kratku proveru iz prirode... Videcemo kako ce to funkcionisati. Mi smo imali sad kratku proveru iz prirode.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?