Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 11.4.2020 15:25:13
|
|
|
|
princezica1
|
Sanjice link ne funkcionise definitivno.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 11.4.2020 15:26:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Probajte sa laptopa. Kod mene normalno radi.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 11.4.2020 18:51:02
|
|
|
|
gocic
|
Kod nas sve radi, kakav link
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 11.4.2020 21:16:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gocic,molim te procitaj Uslove korišćenja foruma. Nemojte pisati postove tek da bi nesto napisali!
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 13:10:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ovde moram primetiti da su deca ,bar ja tako mislim više sad opterećena školom i školskim obavezama nego za vreme redovne škole. Sada pogotovo kod moje starije dece, koji idu u 5 razred i 1 godinu gimnazije...svaki dan imaju toliko domaćeg i obaveza da ne stignu ni napolje da odu
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 13:15:36
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da budem iskrena ja mislim da je to namerno tako uradjeno... Sto vise obaveza da bi se deca, i roditelji samim tim, drzali u kuci, da se ne izlazi napolje.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 13:59:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Deca provedu min 5h u skoli i jos bar 2-3h kuci uz domaci. Znaci radno vreme im je 8h. Samo sto mi tih 5h sad vidimo i dozivljavamo i ucestvujemo u njima.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 14:13:31
|
|
|
|
princezica1
|
Sve mogu da stignu ako se dobro organizuju. Pojedini nastavnici znaju da preteraju sa domacim, to se slazem.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 14:15:52
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se,Ivanka.Ništa im ne fali.Lepo predaju,i mi,roditelji,pored njih štošta naučimo-ups-priset_mo se naučenog😀
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 15:11:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam nastavnik i ne zelim to. Prema tome,nek smanje malo doživljaj.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 21:41:03
|
|
|
|
branki*
|
Ja sad pročitala da će se možda nastaviti škola 15 jula., onda 15.septembra sledeća školska godina.Nije mi dobro😦😠😬
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 21:45:33
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,verujem ti.Sad smo i mi čuli.Ali,možda i ne bude tako...Juče jedno pričaše,danas drugo,ko zna šta će sutra da izjave.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 12.4.2020 21:55:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klik
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 4:53:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
za jun mi je ok. Vratimo se zakljucimo ocene, idemo jedno mesec dana i onda raspust.Ne bi bilo humano prema deci a i nama nastavnicima da npr krenemo od jula pa do decembra da nema veceg raspusta. A opet ako racunaju na novi talas na jesen, pa racunaju bice vandredni raspust onda mozda i bude tako sta znam
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 8:15:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Stvarno ne bi bilo uredu da preko leta idu u školu jer oni i sada kao da su u školi,samo što je ta škola u kući.Ja opet pričam iz svog iskustva... Na primer da zamislite jedan dan moje ćerke.. Ujutru u 10h imaju čas na skajpu sa prof fizike, u 11h na Microsoft teams imaju test iz latinskog, u 14h istoriju... I onda slušaju tri ili četri časa na RTS. A u međuvremenu uči.. Neki profesori zovu preko vibera ili mesingera da ih i uživo ispituju. Možda to i ne bi bilo toliko opterećenje da nema puno predmeta, a svako svoj predmet ceni kao najvažniji. A ona hoće sve da postigne jer ne želi da pokvari uspeh sa polugodišta 5,00.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 9:01:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Upravo tako. Ne vidim zašto opet u skolu ako se sada svi raspadamo. Da nije bilo ove nastave onda u redu. Mada stvarno ne vidim sta smo izgubili mi koji nismo isli za vreme bombardovanja u skolu.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 10:30:46
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja sam razumela da bi raspust svakako bio u avgustu. Cak cini mi se da sam negde procitala da bi nastava mogla da teaje DO 15.jula..sto i nije toliko dramaticno.Ali mislim da toliko histericno plasiraju info i menjaju ih na dnevnom nivou da ko zna sta ce na kraju biti. Ko je pootvarao ovoliko tema, te sampon, te gel, te pusaci, te ne pusaci..?
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 10:34:53
|
|
|
|
ivaMark
|
Tiziana, teme su otvorene pre nekoliko godina. Da li je problem sto se pise?
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 10:36:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Tiziana, u toku je nagradna igra, biće ovako jedno duže vreme
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 10:50:03
|
|
|
|
princezica1
|
Ja se nadam da ce ta letnja skola ostati slovo na papiru. Radi se i sada i to dosta.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 12:50:03
|
|
|
|
mati
|
Nema table na casu engleskog, nastavnica predaje online. Samo cekam pojedine roditelje u grup sada da negoduju, ima jedan, drzi monolog, kako sve ovo treba promeniti... Na roditeljskim sastancima stalno kritikuje skolstvo, sad se prebacio na nastavu od kuce.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 12:56:52
|
|
|
|
flamingos
|
Mati,narodu se ne može ugoditi.Šta fali,evo dete prati.Sad-ne možemo da tražimo dlaku u jajetu.Situacija je takva.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 13:15:21
|
|
|
|
mati
|
Pa to i kazem. Danasnji cas je bio bas zanimljiv, ko hoce da prati, hoce, ko nece, ima izgovore.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 13:27:44
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Deca provedu min 5h u skoli i jos bar 2-3h kuci uz domaci. Znaci radno vreme im je 8h. Samo sto mi tih 5h sad vidimo i dozivljavamo i ucestvujemo u njima. Slažem se. Obrni - okreni, nemaju više obaveza nego ranije.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 13.4.2020 13:43:03
|
|
|
|
gocic
|
IZVORNA PORUKA: mati Pa to i kazem. Danasnji cas je bio bas zanimljiv, ko hoce da prati, hoce, ko nece, ima izgovore. Bas tako.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
SpavanjeSnelleDa li vaše dete/beba spava sa vama u krevetu tokom noći?da (
32%)
ne (
52%)
samo deo noći (
16%)
Ukupan broj glasova: 255Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!