Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:32:38
|
|
|
|
flamingos
|
Au Ana,baš dosta.Nama rasporedi svakog dana po tri predmeta-koja su po rasporedu.Engleski četbrtkom zadaje,a dva puta nedeljno imaju časove engleskog.Hajde sad da vežbamo😀
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:34:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas svaki dan po malo, bas izgleda kao da idu u skolu. Do rucka sve bude gotovo.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:35:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ana, domaci iz gradjanskog? 🙄
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:41:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa ima domaćeg i iz izbornih predmeta. I sin je imao iz Cuvara prirode.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:46:04
|
|
|
|
princezica1
|
Nemoj da je neko slucajno zaboravio da posalje domaci iz muzickog! Ipak je to kljucan predmet
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:53:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa sin je prvi domaci radio sat ipo.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:54:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Ana, domaci iz gradjanskog? 🙄 Uredno ga svaki put ignorišemo apsolutno me ne zanima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 12:58:14
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ahahahahha, verujem Mislim veerovatno nije neki pretezak, ali opet pored svih redovnih predmeta i to jos verujem da je preko glave
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 13:21:14
|
|
|
|
flamingos
|
Građansko nemamo-sada,u redovnoj školi imamo.Stigao domaći-kamara-srpski,matematika,priroda i društvo-lekcija,plus ogled,plus i neki kviz(nemamo danas prirodu i društo po rasporedu,ali imamo domaći).Engleski stiže kasnije.Polako,evo piše.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 15:00:43
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Klik Sta kazete?
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 9.4.2020 15:06:39 >
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 15:11:39
|
|
|
|
princezica1
|
U pravu je covek da ne bi bilo lose ici u letnju skolu. Bilo bi uzasno.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 15:34:00
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Haha, ne zna se ko je odusevljeniji - roditelji ili nastavnici
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 17:45:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi cemo svi imati VISKA casova covece. A kao jos imali onaj prinudni raspust.Ja vec bila odradila sa nekim razredima
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 18:15:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
e, to se zove savesnost Bravo Ljisha. Generalno, ovo dodje kao neki test kako bi izgledalo ucenje na daljinu. Mozda nam buducnost bas ovo i nosi.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 18:16:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Samo nemoj da im dajes zadatke za sestake 🤣
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 18:18:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo ja cekam online odeljensko vece da pocne. Milion obaveza sam imala oko toga.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 19:03:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Samo nemoj da im dajes zadatke za sestake 🤣 u sedmom su jos tezi
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 21:39:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Pa sin je prvi domaci radio sat ipo. Roditelji, zaboravljaju da su izabrali predmete koje ce deca da slusaju. Ovo se odnosi na izborne predmete. Meni je zaista bezveze da svi oko mene rade, a ja da se pravim luda. Jednostavno deo sam kolektiva i treba i ja da radim i ako predajem izborni predmet. Ako ce da rade, nek rade. Ako nece, sad su ubacili aktivnost deteta u dnevnik i to se belezi. Ivana, i moja T je imala iz muzickog domaceg.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 21:49:13
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sanjice kako je proslo odeljensko? 😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 21:53:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice,sad iz muzickog linkovi da se uci o instrumentima pa sledeće nedelje pitanja 😀 Ovaj moj sad salje domaci iz fizike (zahvaljujuci Ljisi 😘),posto da je do mene rekla bih mu napisi preko cele strane NE ZNAM 🤣
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 21:56:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Sanjice kako je proslo odeljensko? 😊 Super Dragice. Nedostaju mi ti ljudi i ako su neki losi. Moja T je imala sad test iz engleskog. U privatnoj skolici. Uradila je jedina bez ijedne greske sve.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 21:59:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo. Koji princip testa su imali? Koliko vremena za odgovore?
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 22:07:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sanjice,sad iz muzickog linkovi da se uci o instrumentima pa sledeće nedelje pitanja 😀 Ovaj moj sad salje domaci iz fizike (zahvaljujuci Ljisi 😘),posto da je do mene rekla bih mu napisi preko cele strane NE ZNAM 🤣
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 22:08:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pola sata je trajao test. Imali su sest primera.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 9.4.2020 22:16:20
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mi svaki dan imamo školski rad plus domaći. Iz svakog predmeta. Juče je poslala srpski, matematiku, svet oko nas, građansko, muzičko i engleski Mama mia! Kod nas je ovako - nakon što se završi nastava na TV-u, učiteljica im zada šta da rade - uglavnom to budu dva predmeta - srpski i matematika, ređe tri. Engleski imaju jedan čas nedeljno preko Zoom aplikacije + domaći npr 2 strane u radnoj svesci nedeljno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
Peleneelenica4everKoje marke pelena kupujete?Poznate (
71%)
Nepoznate (
29%)
Ukupan broj glasova: 28Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!