RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

daca77 -> RE: Korona virus (14.4.2020 13:58:00)

I danas u Nišu ogromna gužva na ulicama i radnjama. Mm se vraćao s posla pre 1h. Kaže, ispred mesara preko 30ljudi čeka. Ispred Metroa haotično...ne razumem ljude uopšte...pre bih jela danima zapečeni krompir i pasulj bez mesa, nego da blejim ispred mesare, čekajući da uđem.

vocicana -> RE: Korona virus (14.4.2020 13:59:20)

Juuuu Jess, akkvo crno belo meso, koliko je???? Ja ne verujem.
Ljudi meni se place od procedure ulaska u stan i pranja i brisanja svega. To me ubija. Nabavka [sm=hudicek1.gif], juce bila velika prekosutra moram po meso i slicno. Juce sam sprcala gomilu novcani za sta.
A najveca neodgovornost je ta sto se laze i kriju kontakti, govorim u pocetku, kada je krenula ova katastrofa, sto kada pitas da li su imali temp, svi sve shvataju bukvalno, kada udju za pregled, svi se sete da su pre dva tri dana imali 39.
Ja isto Milena ne znam ljude koji izlaze i druze se, svi koje poznajem strasno mnogo vode racuna. Ne razumem nista.

pari -> RE: Korona virus (14.4.2020 13:59:34)

Milena,slažem se skroz.

Evo ja nemam zamrzivač,moram na par dana da idem...Lakše bi bilo da je sve normalno otvoreno

vonavoj -> RE: Korona virus (14.4.2020 14:08:46)

Milena,kao da sam ja pisala...isto sve.

Jess.bre.zeznuli su te..koja cena?!?

ivaMark -> RE: Korona virus (14.4.2020 14:09:50)

Takodje nemam zamrzivac, idem otprilike dva puta nedeljno i mm kad dodje za vikend obavezno skokne, jednom ili dva puta...nema guzvi ali je radno vreme normalno.

vocicana -> RE: Korona virus (14.4.2020 14:16:25)

Ja cu morati prekosutra da poranim, da zavrsim sve sto treba. Nisam ni farbu za jaja kupila, a treba to da uradim, bice veoma jednostavno ove godine. Nemam nesto mnogo lufta sa vremenom jer radim smene, u u veliku subotu izlazim iz trece smene. Pa kako stignem, nadam se samo da u zdravlju docekamo praznik, da sve brzo prodje. Svuda su haoticne guzve.

jess021 -> RE: Korona virus (14.4.2020 14:20:56)

Von, nisu, toliko kosta. 

vocicana -> RE: Korona virus (14.4.2020 14:22:35)

Jess previse je, stvarno su stoka teska.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (14.4.2020 14:58:25)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja ne idem u velike markete. Idem u malu prodavnicu u kraju. Jedino sto tamo nema brasno,kvasac i meso,ali sam to nabavila pre dve,tri nedelje. Uostalom,meso ni ne moramo jesti svaki dan. Bolje da jedemo i dva dana klot pasulj nego da se guzvam po većim radnjama i cekam u redu po sat vremena. Ovo mesa sto imam u zamrzivacu bice za Uskrs pa cu sledeće nedelje polako u nabavku 😀

Pa, da Ivana mogu i deca ovih dana na postu[sm=smiley36.gif]

Mi smo odustali od kupovine jer je red veliki. Mm ce sutra da porani, pa ce da ide. Sad cu da probam da li kod nas funkcionise Dis online kupovina.
I ja imam mesa u zamrzivacu, ali to ce biti za Vaskrs. [sm=smiley4.gif]

Milena, skroz te razumem. Mi se ne druzimo ni sa kim, a i nasa okolina isto.

Cene u manjim marketima su kod nas vece. Ja se snabdevam mesom u jednoj mesari. Nije juce bila guzva, a taman je stiglo sveze meso. Odustajem od pravljenja neceg veceg - sto se tice dezerta. Mozda napravim samo nesto sitno slatko.

Ovo sto smo pisali o cenama jeste za temu problemi u Srbiji.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:16:18)

IZVORNA PORUKA: princezica1

Ljiso u Sloveniji preko 1000 zarazenih, ne znam odakle ti podatak da je 7. Imaju mnogo vise testiranih od nas to jeste.

u poslednja 24h samo 7 novo zarazenih.

pari -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:34:24)

Da, Slovenija je strvarno super. I Hrvatska i Bosna su dobri skroz. Valjda će i kod nas biti bolje.

Nisu ništa javili za četvrtak znači da neće biti od četvrtka polic.čas

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:38:43)

pari ne mora da znaci. Mozda nas iznenade. 

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:41:00)

Pa veceras u 19h vrhovni gostuje na tv-u. Verujem da ce nesto reci za praznike 😁

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:51:21)

Opa. Eto nismo znali. Cekamo. Sigurno ce reci.

Sanjalicaaa -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:55:32)

Danas izadjem do male prodavnice u kraju, vidim ispred nema nikog. Kakva sreca! Uletim brzi unutra, a ono 20-oro ljudi u redu jedan do drugog ni centimetar rastojanja, i jos pride ostali sto jos nisu stali u red. A na vratima pise ne vise od 4 osobe.
U jednom trenutku razmisljam nema smisla da nas drze ovako zatvorene, pa mi smo civilizovani, savesni, a u drugom trenutku mislim da nas stvarno treba zatvoriti na 24h.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (14.4.2020 17:59:15)

U odnosu na br stanovnika kod njih i kod nas mi smo odlicni (u odnosu i na druge drzave sa istim brojem stanovnika). 

vonavoj -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:10:26)

Sanjalice,to sam i ja rekla danas..treba nas zAtvoriti,tj.vec je kasno...agonija traje..trebalo je odavno,kad su opet rezultati uzas...

I trgovinama je bitno da zarade.a sto su svi ugrozeni,pa i njihovi zaposleni...ma...Jos me drzi bes..

mati -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:15:52)

Danas u prodavnici, radnica jadna radi sa iscepanim rukavicama. Ali rukavice nosi. Jos na ulazu pise da ne primaju musterije bez maski i rukavica.
A pre neki dan mi jedna druga rekla kako joj musterija kupila rukavice, video covek da radi sa iscepanim, trknuo do apoteke i doneo joj dva para... Ali zato gazdu za to uopste nije briga.

ivaMark -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:21:30)

Ivanka, dodaj jos na to da je Srbija po broju testova losija od svih zemalja u regionu...

pari -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:42:49)

Od petka od 17h do utorka u 5h ce biti policijski cas

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:46:54)

IZVORNA PORUKA: ivaMark
Ivanka, dodaj jos na to da je Srbija po broju testova losija od svih zemalja u regionu...

To samo govori koliko smo u stvari jadni. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:48:46)

Ali, s druge strane, ne mozemo da se merimo sa Hr i Slo koje su u Evropskoj uniji.

Vidim da smo skocili na 23000 testova. 

flamingos -> RE: Korona virus (14.4.2020 18:54:07)

Mm obavezno masku i rukavice stavi.Slušam vesti za policijski čas-nama je stalno policijski čas😀.Nigde ne izlazimo dok ne prođe ovo ludilo.

ivaMark -> RE: Korona virus (14.4.2020 19:03:13)

Slovenija 35900... A Bosna, Crna Gora i Makedonija nisu u EU...imaju vise testova... Ipak je Srbija jadna.

daca77 -> RE: Korona virus (14.4.2020 19:06:54)

Eee...koliko smo bedni na jugu...formiran poseban krizni štab za Nišavski i Toplički okrug. Definitivno stvari izmakle kontroli...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>