degu -> RE: Korona virus (31.3.2020 17:16:35)
|
Meni je strasno sto stari ljudi ne mogu napolje, umrece od tuge. Stvarno ne razumem kako moze da skodi nekom svez vazduh ni kako se virus prenosi tako na otvorenom. Zar nam nevtreba sunce i vitamin D za imunitet? Pa za zdravlje je potrebno kretanje. Kako da ljudi ne panice kad predsednik panici i izivljava se, uziva u moci, konacno je "Bog". Cekam sta ce sledece da zabrani, da otvorimo prozore? Zbog takvog ponasanja ljudi ne veruju da virus postoji uopste, vec misle da se nesto desava napolju sto mi ne smemo da vidimo, zato nas drze u kucama. Vise raznih teorija ima. Mene najvise brine kako li to lece ljudde kad je tako veliki procenat smrtnosti, znaju li uopste sta rade, a pritom su najstariji u kucama, umiru im znaci i mladji. Brine me i kadcitam da ljudi sa svim simptomima ne mogu doci do doktora uopste, svi ih prebacuju na druge, a stradaju i ljudi koji su oboleli od drugih bolesti, a ne mogu doci do doktora. Da zabrane pijace a dozvoljeno je u zatvorenom prostoru kupovati. Oni od panike vise ne znaju sta ce, unapred se peru i prebacuju odgovornost na nas. Ekonomski ce nas dotuci, sve je stalo, ja evo ne radim, na minimalcu sam i to su nam jedina primanja. I to je jos super jer drugi ce umreti od gladi, citam ljudi jefu jednom dnevno 😣 nek nas vise ostave na miru, ne mogu nas zatvoriti na 18 meseci dok ne bude gotova vakcina. Ovo ide u nedogled. Mere moraju da postoje, ali da ne mozes otici u nabavku, do apoteke je van svake pameti. I opet konfuzija mefjunljudima, opet guzve u marketima jer ne znaju kada ce budala reci od sutra nema vise ni disanja! Svaki potez je iz neznanja, panike, nesigurnosti, patetike, klasicni manipulator.
|
|
|
|