RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (24.3.2020 21:47:40)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Suzi, to je repriza, ta emisija sa njom je išla pre par dana.

Ukljucili su i nasu bivsu ringerajku posto živi u Pekingu. 

pari -> RE: Korona virus (24.3.2020 21:49:34)

Nema šanse da izbegneš ako je 3h u vazduhu...

nata11 -> RE: Korona virus (24.3.2020 21:54:29)

Ne znam zasto vas cudi situacija u Spaniji i Italiji. Pa oni su verovali ili ne nedosciplovaniji od nas. Moj zet je Spanac, njegova majka je pre par dana dosla sa odmora sa penz drustvom, svi set_aju, radi prevoz bez pardona. Naravno kada se sretnu krece ljubljenje, pozdravljanje. I Italijani su slicni. Naravno ima virusa i kod hladnijih naroda nije sve do zagrljaja i slicno ali hocu reci nije to bas tolika disciplina kao sto gledate na tv-u.

Mene bas zabrinuse za ove dve zarazene bebe. A ja sve vise kasljem, i dalje nemam T. Dah mi je inace kratak nista novo. Ako se ne izmeni nesto narednih dana zvacu telefonom da se savetujem. 

vonavoj -> RE: Korona virus (24.3.2020 22:00:56)

Hahah.nato,dobro kazes..zato kod Nemaca nema puno..oni su hladni,nema druzenja,ljubljenja😂😂

Nisam ispratila za bebe.i bolje da ne znam😭

jess021 -> RE: Korona virus (24.3.2020 22:11:10)

Naravno da smo skloni kojekakvim teorijama u danasnje vreme, naravno da je moguce da i u 21. veku covek nema odgovore na sva pitanja i da ne moze sve preko noci, ali ne znam koliko moze da se garantuje za pricu da je virus presao sa zivotinje na coveka i da cela prica nije fabrikovana. 

Maslacak15 -> RE: Korona virus (24.3.2020 22:16:48)

to je redovna pojava....nema tu nista neobicno. nevolja je sto.je transmisija sa coveka na coveka efikasna. ali ko nece da veruje tu je dzaba objasnjavati...takvo je moje iskuatvo.

milicicak -> RE: Korona virus (24.3.2020 22:28:03)

Evo za sve koji ne veruju u prirodno poreklo covid19 Prirodno poreklo Covid19
Cela poenta clanka je Covid19 je 100% nastao prirodnim putem, odnosno prirodnom mutacijom koja je omogucila da se preskoci barijera izmedju vrsta. Niti je prvi niti poslednji virus koji je to uradio, bilo ih je a bice ih sve vise u buducnosti ako nastavimo ovako da urusavamo ravnotezu u ekosistemima na Zemlji

princezica1 -> RE: Korona virus (24.3.2020 23:43:23)

Izveli su racunicu da je u NY svaki hiljaditi zarazen kovidom i nazvali ga novom Lombardijom.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (25.3.2020 6:15:20)

Ljudi a sta je sa psima? Jel oni mogu biti zarazeni? Evo od jutros Sendi ne prestaje da kaslje covece. Juce mi je oblizala decu. Jao kakav stres covece oko svega..mm se i dalje temo vrtic oko37 ja verujem da to nije to. Valjda bi mu do sad bilo gore

nata11 -> RE: Korona virus (25.3.2020 7:16:07)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ljudi a sta je sa psima? Jel oni mogu biti zarazeni? Evo od jutros Sendi ne prestaje da kaslje covece. Juce mi je oblizala decu. Jao kakav stres covece oko svega..mm se i dalje temo vrtic oko37 ja verujem da to nije to. Valjda bi mu do sad bilo gore

Ne moze se preneti sa psa na ljude. To su svi saglasni. Malo se razilaze stavovi da li psi imaju drugi tip korona virusa ili ne ali nisam strucna da to komentarisem. Znaci i ako ga ima to nije ovaj nas Korona virus. Utopli kucu dzemper+cebence. 

jess021 -> RE: Korona virus (25.3.2020 8:05:15)

Ljiso, ma sigurna sam da nema koronu

Kako je danas? Mislim tm. 

jess021 -> RE: Korona virus (25.3.2020 8:06:22)

Inace, po tvom pisanju imam utisak da mu temp skace na nervnoj bazi

I molim te, nemoj da Sendi vise lize decu😁

nata11 -> RE: Korona virus (25.3.2020 8:29:47)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ljiso, ma sigurna sam da nema koronu

Kako je danas? Mislim tm. 

A za Sendi ne pitas? 😀😀

jess021 -> RE: Korona virus (25.3.2020 8:57:12)

Nato, trenutno mi nije u fokusu 🤣

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 9:40:18)

Kako su Sendi i muz?😀

jess021 -> RE: Korona virus (25.3.2020 9:47:25)

Ivana, prvo Sendi, naravno 🤣🤣

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 10:06:16)

Nego kako! Lakse je pomoci muzu (verovatno mu nije nista) nego Sendi 🤣 
Salim se,naravno. I nek stvarno nije nista ni muzu ni Sendi.
Preminula je ginekolog iz Nisa :(

branki* -> RE: Korona virus (25.3.2020 10:16:04)

Koji bre pas sad.aman,ljiso...ajde muž, to kapiram.

nata11 -> RE: Korona virus (25.3.2020 10:17:46)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Nego kako! Lakse je pomoci muzu (verovatno mu nije nista) nego Sendi 🤣 
Salim se,naravno. I nek stvarno nije nista ni muzu ni Sendi.

Odakle to? Gde su javili? Pitam zato sto je dr kpja mi je vodila trudnicu bila zarazena a ona je tih godina? 

vocicana -> RE: Korona virus (25.3.2020 10:35:45)

Usla sam u najaktuelniju temu, da vidim sta se desava. Sutra radim, ne znam kakva je situacija u nasojbolnici, ali je vreme u kome mnogo treba voditi racuna o svemu.
Glim vas sve

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 10:39:25)

Nato Klik

princezica1 -> RE: Korona virus (25.3.2020 11:08:30)

Citam da su dve bebice koje su zarazene dobro. Jedna se oporavila, druga na pracenju i kazu da se dobro drzi. Lece se u bolnici Dragisa Misovic. Zao mi je zbog dr iz Nisa, prvi lekar zrtva korone kod nas.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (25.3.2020 11:15:02)

Haha lude ste. Sendi ce da dobije 5 dana bocika. Dobila pseci kasalj zarazila se od drugog psa al nemam pojma kako kad je i ona jadna u izolaciji s nama jos od proslo g ponedeljka. Sad je svako jutro moram voditi do veterinara. Katastrofa.

Muz...37.2 dodje mi da mu ja izvadim krv 😂 nemam pojma al zaredjalo se. Ja samo uvek kazem Boze samo da meni nije nistaa ahhaha...nisam ih vodila napolje a evo bebcu vec vreme za spavanje dok sam stigla. Odoh pa rucak pa skola pa....ludnica

daca77 -> RE: Korona virus (25.3.2020 11:45:53)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Čula i ja...bez obzira na sve, nikada joj neću zaboraviti one reči koje mi je pljusnula u lice 2011.~12god.-ne sećam se više.Starije rr znaju...odem slučajno kod nje privatno da mi uradi uz i da broj antralnih folikula prenesem telefonom Spebu u Le. Dr ni manje ni više kada je čula da sam Hsg radila u analgeziji, kaže meni: "ti, ne zaslužuješ da imaš dete...ti si kukavica, jedna sebična osoba...šta će ti trudnoća". Iako važi sve najbolje o pokojniku, ali ovo se ne zaboravlja. Bog me je pogledao i ja svakodnevno čujem da sam "najbolja mama na svetu".

vonavoj -> RE: Korona virus (25.3.2020 11:50:10)

Bravo daco za najbolju mamu! Bila je surovi zenski ginekolog🤪

Ljisho,to nije temp😂😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>