|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
23.3.2020 19:04:10   
gagana83
Kaze, kineski stručnjaci im rekli da moraju više da testiraju. To sam mogla i ja da im kažem.
Još kaže, testova ima za par narednih dana, u međuvremenu će stići nova količina. 

A kad ga novinar onomad upitao najnormalnije ima li dovoljno testova, on se izdrao na njega kao da ga je pitao ne znam šta.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1101
23.3.2020 19:16:56   
daca77
Moje mišljenje je da će se zdravstv.radnici pogubiti kad vide broj zaraženih koje treba zbrinuti po raznih halama i objektima, tako da ovo i nije najj rešenje. Nadam se da grešim...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1102
23.3.2020 19:20:18   
pari
I ja mislim da ovo nije rešenje ali dobro, uvek je najlakše kritikovati...Videćemo.  Kako bude, biće. Ne možemo ništa

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1103
23.3.2020 19:24:01   
bubulence

IZVORNA PORUKA: daca77

Moje mišljenje je da će se zdravstv.radnici pogubiti kad vide broj zaraženih koje treba zbrinuti po raznih halama i objektima, tako da ovo i nije najj rešenje. Nadam se da grešim...

Pa bolje da se zna realno stanje i da se bace na posao. Mislim da je sve odlicno odradjeno vezano za koronu. Zaista. Kakvo god misljenje imala o ovom nasem ''divnom'' predsedniku sada nemam sta da mu zamerim i mislim da se stvarno trude da ovo prodje sto bezbolnije za nas. Ignorisacemo njegovo hvaljenje

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1104
23.3.2020 19:24:57   
flamingos
Pari,slažem se.Moramo da izdržimo.Samo da prođe i svi budemo živi i zdravi❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1105
23.3.2020 19:32:03   
IvanaSK RR
Moje mišljenje je da je i ranije trebalo biti vanredno stanje 😀 a za ovo sada smatram da je ok. Zar nisu manje sanse da ti ljudi zaraze druge ako budu na jednom mestu? A za zdravstvene radnike,verujem da ce se sad raditi sa dvesta posto.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1106
23.3.2020 19:37:52   
Ana RR
I ja se slažem sa ovim merama, da je odmah tako urađeno mislim da bi broj zaraženih bio manji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1107
23.3.2020 19:41:45   
princezica1
Ne brinite, sad ce Vucic da bije koronuuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1108
23.3.2020 19:56:24   
gagana83

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: daca77

Pa bolje da se zna realno stanje i da se bace na posao. Mislim da je sve odlicno odradjeno vezano za koronu. Zaista. Kakvo god misljenje imala o ovom nasem ''''divnom'''' predsedniku sada nemam sta da mu zamerim i mislim da se stvarno trude da ovo prodje sto bezbolnije za nas. Ignorisacemo njegovo hvaljenje

Od kako su se uozbiljili, rade kako treba.Zameram šegačenje i podržavanje ljudi da slobodno idu u Italiju. S obzirom da sada tvrde da je sve došlo iz Italije.I lično mislim da se produžavanje policijskog časa kontrapunktivno.Nove mere, posebno veći broj testiranja podržavam.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1109
23.3.2020 20:02:19   
daca77
Ma samo da što bezbolnije sve ovo prođe. Ne znam kako je u drugim gradovima, kod nas u Kc Niš je veliki problem-jako mali broj zdravstvenih radnika. Ovde su svi masovno odlazili za Norvešku i Nemačku, zadnjih par god.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1110
23.3.2020 20:04:32   
daca77
Maslačak nam se nija javljala, danas. Jutros su naši javljali da raste broj i u Nemačkoj.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1111
23.3.2020 20:22:14   
Maslacak15
tu saaaaam pravimu pizzu;) bejah danas do posla. samo mi radimo. sta reci, ako mi.ne resimo problem korone niko nece. ahhahahah ovde su se zabrojali. ispade bolje zna johns hopkins nego robert koch institut. ali stanje je ok. imam utisak da se pridrzavaju ljudi. ja mislim da je ovde plan da se napravi neki pomak do uskrsa pa polako da ukidaju ogranicenja.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1112
23.3.2020 20:52:32   
daca77
Bravo za domačicu😀

Vršnjakinjo, koja ograničenja?! Da vidiš kako je kod nas, uskoro će zabraniti vazduh da udišemo-"sreća" te su mnogi nedisciplinovani, tako da ništa od predloženih mera. Stičem utisak da samo ja dramim i sedim u kući. N

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1113
23.3.2020 20:56:57   
pari
U Švedskoj recimo skoro ništa nije zabranjeno, sve radi najnormalnije...videćemo koji koncept će biti bolji...s tim što su oni disciplinovani...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1114
23.3.2020 21:11:19   
vonavoj
Daco,i ja sedim kod kuce i ne druzim se ni sa kim..neko mi se smeje..ali sta me briga..tako je receno..2 nedelje kada bi se disciplinovali svi,proslo bi sve brze.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1115
23.3.2020 21:35:44   
pari
I mi smo disciplinovani...iskljucivo se proset_amo daleko od ljudi...u radnju moramo ponekad ali na jako kratko i u malu radnju idemo...

Ja sam mislila na onaj deo da se niko ne pusta na kucno lecenje...to mi je bezveze jer samo zamisljam npr.sebe u nekoj hali na sajmu...pri tome sta bi bilo sa mojom decom kad smo sami...Mislim da neki slucajevi mogu da se lece kod kuce.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1116
23.3.2020 21:54:30   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Daco,i ja sedim kod kuce i ne druzim se ni sa kim..neko mi se smeje..ali sta me briga..tako je receno..2 nedelje kada bi se disciplinovali svi,proslo bi sve brze.

Тако и ја. Дружим се мојим модераторкама и сa вама женама. Данас ме је пријатељица звала. Баш је била упорна. Рекла сам јој да се мало стрпи. Ако се нисмо ни пре често виђале, нећемо ни сад у овој ситуацији. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1117
23.3.2020 22:00:34   
vonavoj
Sad je pao i prvi sneg,da se vide tragovi ako negde neko ide😂😂😂

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1118
23.3.2020 22:18:14   
MamaNecaVo
Ja se samo nadam da ce se ljudi uozbiljiti.

Sve vise nas ostaje bez posla, sve je gore... 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1119
23.3.2020 22:21:00   
Ana RR
Jbm ti sneg.. taman je sve procvetalo.

I mi smo kući, niko ne dolazi, nigde ne idemo. Ništa ne želim da rizikujem. Juče smo mm i ja išli u maksi, nemamo maske ali sam nosila maramu preko lica i gumene rukavice na rukama koje sam odmah po izlasku iz maksija bacila, maramu ubacila u kesu i zavezala (kući ostavila napolju da se luftira a kesu bacila), oprala ruke alkoholom pre ulaska u auto. Mm nije ulazio, čekao me ispred. Čim smo došli kući ja sam morala da se okupam i operem kosu, grozno sam se osećala. Opterećuje sve ovo zaista.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1120
23.3.2020 22:34:18   
vonavoj
Dobro ja se bas ne osecam toliko prljavo,da moram da se kupam..za sad sam isla u pekaru i apoteky...

Kuma u Minhenu kaze da kod njih nije panika,ne druze se vec 10 dana,ali izlaze u set_nju,voznju bicikla..niko ne nosi maske..kum radi od kuce,programer,a ona je na porodiljskom.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1121
23.3.2020 22:58:22   
princezica1
Bilo bi pozeljno da samo jedan clan porodice ide u nabavku. Naravno ako je to moguce.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1122
24.3.2020 9:01:21   
bebilule
Jutro mame. Kod nas snijeg i to nije mali. I hladno je bsš. Nadam se da neće uništiti voće, kod nas nije još procvjetalo. Ja sam u filmu da trebam puno sijati, kupila bih sada i jednu kozu i prase. Sve u pravcu samoodrživosti.

Ja juče radila, bila moja dežura. Isto kao Ana, sve sam sa sebe skinula i okupala se, grozan mi je osjećaj bio. Ljudi se uglavnom pridržavaju. Ja sam s koleginicom popila kafu sa aparata. Ona sjedila u svojoj kancelariji, ja na hodniku 😂. Ima budala, zaleti se jedan kolega da se rukuje. Reko, odbij! 
Na netu vidim pustaju se koncerti koji su otkazani. U četvrtak ću slušati Marka Luisa, održaće neki live, jer je trebao doći u Sa i trebala sam ići. Onda razmišljam, nemam odgovore za M, da li će on ići na koncerte ili će to biti generacija koja će ih gledati od kuće. Uglavnom, odem daleko, pa se presaberem i od svega s njim napravim šalu. Neka bude lakše sve što može biti, pa i izolacija. 

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1123
24.3.2020 9:30:22   
IvanaSK RR
Oskaru Hari, sportskom direktoru Hondine Moto GP ekipe, preminuo je otac od koronavirusa. 

On se oglasio video-porukom kojom je kritikovao način na koji se Španija, njegova domovina, bori sa pandemijom. 
"Zašto je moj otac umro? Nije morao umreti. Pustili su ga da umre. Trebao mu je respirator da preživi i nisu mu dali jer nema dovoljno respiratora. U suzama me je nazvao i tražio moju dozvolu da umre. To je Španija koju imamo. Čovek iz generacije koja je gradila ovu zemlju, koji je radio 14 sati dnevno... Takvog čoveka smo pustili da umre", obratio se Haro na početku. 
Hari je, nažalost, na koronavirus bila pozitivna i majka. 
"Zatvorena je u kući. Ne mogu je zagrliti, poljubiti, utešiti... Ne želi u bolnicu jer se boji da će i nju pustiti da umre. Što se to s nama događa? Nadam se da niko više neće doživeti ovo što sam ja dožive. Želim da moja deca odrastaju u zemlji u kojoj nećemo puštati ljude da umiru sami", dodao je Haro. 
"Mislim da 80 posto ove zemlje ne razume kakva je situacija. Zašto mi u Španiji verujemo da smo pametniji od Kine ili Italije koje su odmah zatvorile svoje zemlje? Ljudi nam umiru, lekari nam nemaju ni rukavice. Moramo se svi zajedno boriti. Ostanite u kućama, molim vas", 
B92 utorak, 24.03.2020. 08:00

Ne znam sta bih rekla,bas mi je sve tuzno...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1124
24.3.2020 12:30:52   
princezica1
U Americi je prijavljeno puno novih slucajeva. Sada ima blizu 50 hiljada.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here