RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

pari -> RE: Korona virus (22.3.2020 9:06:46)

Ne treba ici na igralista, terene,  mesati se sa drugom decom i odraslima...set_ati po gradu...

Ali proset_ati po sumi ili po trotoaru gde nema nikog ili po Adi gde na 10m nema nikog, ja mislim da je to sasvim ok...

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 9:07:23)

Najbolje da se ode u neku sumicu. 

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 9:32:21)

Streljajte me slobodno,al moje mišljenje je da trebamo sve izbegavati. Uzasno je teško biti zatvoren u kuci,al uzasno je tesko biti i u bolnici. Obolevaju i mladji. Deca su prenosioci a moze da se desi i da nemaju simptome. 
Ja prva ne želim da se razbolim. Muz nije kuci,naravno zbog posla,da li ce dolaziti,kada i na koliko ne zna se. A sta da radim ako se razbolim. Ko ce da uci 😂  aj za hranu cu se nekako i snaći,imam komsinicu sa kojom sam dobra. A opet ce biti problem i za to ako uvedu celodnevnu izolaciju...
Ne plasim se,al cu se jednostavno truditi da ispostujem sve zbog mog zdravlja i zdravlja moje dece.

mama Jo -> RE: Korona virus (22.3.2020 9:51:56)

Takodje mislim kao Ivana. Ovo uopste nije bezazleno, i kamo srece da svi razmisljaju kao da su potencijalni za obiljevanje, ne kazem da treba da budemo u nekom panicnom strahu, ali da se mnogo vise pazimo - to da.
Zasto bi se zadrzavali u parku? Setnja, malo trotinet, roleri, livadica i pokoji cvetic, da istrce 10 krugova na livadi i nazad u kucu.

smeško -> RE: Korona virus (22.3.2020 10:09:38)

Mi izlazimo samo u dvoriste. Mm ide u nabavku.

flamingos -> RE: Korona virus (22.3.2020 10:37:13)

Tako je Ivana❤

Mirko Svirko -> RE: Korona virus (22.3.2020 10:39:09)

Mi smo generalno kupili juce sve. Ne izlazimo. Ne idemo danas u nabavku. 

Mislite da ce izolacija biti od 13h-05h?Kod nas je na spratu osoba koja je u izolaciji ali eto videli smo tu istu osobu da set_a i vadi iz auta neke stvari.Komsije kazu da je u izolaciji,  znaci nije proverena informacija 100%  ali ako jeste, onda mi nije dobro.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (22.3.2020 10:40:28)

Kod nas samo ja izlazim. Najmanje rizicna i uvek sa maskom i rukavicama. Skinem se napolju i pravac kupatilo. Na pumpi sam isto bila ja i u apoteci i td. Isto mislim ko ima dvoriste neka bude u dvoristu zakljucane kapije ko nema nazalost ali ne preostaje terasa ili stan stalno. Znam da je ludnica. I ja kazem da je napolju vandredno stanje a u kuci ratno ali mora tako. Nema druge. Inace mm radi hipohondrija. Od jutros merio 5 puta temp. Prvo 36.2 pa 36.3 pa 36.7 sad izmerio 36.8 😂 reko ajd covece ne umisljaj. Kao rekli su temperatura raste postepeno. Ma haos je covek. Ja se drzim. To je isti virus sto je i decu prosle nedeljw mucio

pari -> RE: Korona virus (22.3.2020 10:48:28)

Slažem se sve. Mi izbegavamo sve. Samo vozamo trotinete kratko daleko od ljudi. Nemamo terasu, živimo u garsonjeri...

Samo da smo zdravi naravno, to je najbitnije.

princezica1 -> RE: Korona virus (22.3.2020 11:33:07)

Imamo i drugi smrtni slucaj od korone u Srbiji.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (22.3.2020 12:50:40)

Videla. Ona bakica od 92 god.

Nego mm stvarno stigla temp do 37.1. Bas cudno

pari -> RE: Korona virus (22.3.2020 12:59:39)

Ljiso, mozda je na nervnoj bazi...

branki* -> RE: Korona virus (22.3.2020 13:16:54)

Nećemo danas napolje,hladno je ,tako da ..rešeno. Počela sam generalno sredjivanje stana..Pa se zanimam.Čula sam za Zagreb.nemam mišljenje. 

vonavoj -> RE: Korona virus (22.3.2020 13:35:39)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Videla. Ona bakica od 92 god.

Nego mm stvarno stigla temp do 37.1. Bas cudno

Ljisho,tako je i meni isla..na nervnoj bazi..neka se skine,raskomoti..ali svuda pise da je normalna temp od 36.1 do 37.2...

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (22.3.2020 13:55:25)

37.4  pazi mene sto iVestavam. On je bolestan vidi se na njemu. Od klinaca je pokupio. Nedelju dana iz kuce mrdnuo nije. 

Mirko Svirko -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:05:03)

Ljisho,  kako su deca? 

Mm juce goruckao ali se ne usudjuje da meri.Ode covek da se tusira i  inhalira u kabini. Posle kaze ko nov 😥Mi ne mrdamo danas.. hladno je.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:15:12)

Pavla inhaliramo berodualom. D i dalje kaslje eto vec vise od 10 dana. Pije zdravko herbiko. 

dunja RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:39:02)

Ja sam ga sada čula na TV da reče sutra od 13-5, a od utorka 24h karantin, samo sam taj deo videla, jer ga juče nisam slušala. Zapravo ne znam jel to bio snimak od juče.
To je najavio kao sigurno ili?

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Mislite da ce izolacija biti od 13h-05h?Kod nas je na spratu osoba koja je u izolaciji ali eto videli smo tu istu osobu da set__a i vadi iz auta neke stvari.Komsije kazu da je u izolaciji,  znaci nije proverena informacija 100%  ali ako jeste, onda mi nije dobro.

dunja RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:42:14)

Kod mene kontra, ja smršala još. Razmišlajm šta njima da spremim, i dok sve pokrijem, ja pojedem ostatke od M, a ona sada vrlo malo ostavi za sobom, ako moja vaga dobro meri /merim sebe sa njom i bez), M ima 12kg.
Ja oko 65, tako da još malo pa ću sići na 60, što je kilaža za moju visinu (170-171cm).

nata11 -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:48:03)

Ma kakv park spominjete kada je i to zabranjeno.
Ja sam za totalni karantin. Mm je razresio oko posla obaveze, sutra ima samo neke finansije da sredi i to je to 

Blago tebu Dunja. Ja cu kada se sve zavrsi biti 100 kg, samo jedemo. 

dunja RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:52:15)

Ja ću sutra do banke, baš da vidim da li će mi isplatiti štednju, ako bude radila banka. Nadam se da ostali poštuju razmak i da kao i u pošti puštaju po jednog.

dunja RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 14:55:50)

Nego, šta je n akraju zvanično, tj. nisam našla neku zvaničnu vest - ako skače T (ne daj Bože), da li uzimati Brufen ili ne? Uzeo mm jedan Febricet sirup da imamo za svaki slučaj za njih (ja mu rekla 2), a imam od raniej dva neotvorena Brufena .. i imam tablete Febriceta i Paracetamola, za nas matore. Da li još uzeti ili je dovoljno?

Gledala sam da je po Evropi nestašica Paracetamola, koliko ste se vi opremili?

nata11 -> RE: Korona virus (22.3.2020 15:10:14)

Nego jel smem poruciti hranu? Jel bezbedno? Ako moze neko od strucnijih pojasniti. 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (22.3.2020 15:14:48)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja sam ga sada čula na TV da reče sutra od 13-5, a od utorka 24h karantin, samo sam taj deo videla, jer ga juče nisam slušala. Zapravo ne znam jel to bio snimak od juče.
To je najavio kao sigurno ili?

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Mislite da ce izolacija biti od 13h-05h?Kod nas je na spratu osoba koja je u izolaciji ali eto videli smo tu istu osobu da set___a i vadi iz auta neke stvari.Komsije kazu da je u izolaciji,  znaci nije proverena informacija 100%  ali ako jeste, onda mi nije dobro.

Nije to jos uvedeno. Predsednik je rekao ako bude bilo potrebno idemo i na 13 casova. Samo je pretio za 24 sata dnevno. Rekao je: "Nemojte da me terate uvedemo policijski cas 24 sata dnevno. 
No, moja drugarica se zalila na muza. Ne može da izdrzi u stanu, pa ide u kafic. Nikako narod da se opasulji, a sve je gore i gore. 

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (22.3.2020 15:16:06)

Boze wno snimak pricestbu NS svi se pricescuju istom kasicicom. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>