|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
16.3.2020 17:47:28   
vonavoj
Branki,mislis da ljudi koji rade privatno iako imaju decu od 12g mogy da sede kod kuce? 😔😔

Moja drugarica je dr,samohrani roditelj devojcice od 8g i zivi sa tatom od 75godina..svi preduslovi da sedi kod kuce..ali je nerealno😭jadni ljudi..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 576
16.3.2020 17:52:50   
branki*
Znam,von.kako ne znam.koliko je takvih .koji je mogu da rade od kuće. I šta. .Ko ce da bude sa decom?!A, nemas ih gde.a,moraš na posao.sad jedan spominje dnevni boravak..ma,sve mi je palamudjenje.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 577
16.3.2020 17:53:26   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjice,znas pricu i kucno vaspitanje..a tri prosvetna radnika u kuci..

A moj svekar je uredno isao na pijac,72godine..kaze zaova mama ga poslala..reko sto ona nije isla..😔😔i posle je Vucic kriv za sve..sto necw biti mesta po bolnicama..

Hoces reci da su deca prosvetnih radnika loša😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 578
16.3.2020 17:55:34   
princezica1
Nisam sigurna da su svi oslobodjeni posla ako imaju decu do 12 godina.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 579
16.3.2020 18:05:05   
princezica1
Sad ce biti ukljucenje u prenos konferencije za medije na b92.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 580
16.3.2020 18:06:19   
vonavoj
Hahah,sanjice,cas_t izuzecima😂

Direktna veza do poruke: 581
16.3.2020 18:29:03   
pari
I sta je bilo na pres konf?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 582
16.3.2020 18:42:07   
princezica1
Pari i dalje traje na b92 a na rts su prenosili samo kratko. Pricaju doktori o samim testovima, merama i usporavanju prenosenja korone. Naglasavaju da veliki broj inficiranih nema simptome.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 583
16.3.2020 19:02:13   
vonavoj
Znaci ne veryjem,ceo dan me peku oci..i odjednom mi vruce..izmerim 37.1..🤬🤬steze me vrat,sa spoljne strane.ne grlo.

Direktna veza do poruke: 584
16.3.2020 19:34:06   
nata11
Ne znam ko je ovde lud. Nas grad pun: kafici, kafane. Sunce pa ljudi izasli. Izgleda da sam ja luda sto sa detetom izlazim samo u dvoriste.  

Trebaju nama jace mere. 

Inace policija kontrolise ove koji su stigli iz Evrope poslednja 24h. Juce stigao drug, danas mu bila policija da ga podset_i na kaznu i rekli da ce naici opet na svakih par dana. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 585
16.3.2020 19:37:48   
princezica1
Ni danas nisam nasla maske u apotekama. Kao poslace Kinezi dodatnu kolicinu. Mnogo je ljudi doputovalo prethodnih dana.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 586
16.3.2020 19:39:22   
degu
Maslacak draga drzite se! Nadam se da je neki drugi virus i da ce brzo proci 😣 u zadnje vreme kad god udjem na RR, naletim na neke lose vesti. Mladi ste, jaki ste, sta god da je, pregrmecete 😘Kod nas je situacija kao da nije vanredna, guzva na ulicama, niko ne nosi masku, radimo redovno, penzionera na ulici koliko hoces. Stvarno ne razumem zasto ljudi ne shvataju ovo ozbiljno i ne pocnu da se pridrzavaju preporuka. Npr sestric moje koleginice sinoc je slavio kraj skole, pravili su zurku u Subotici, gradu koji je pun migranata i iz cije okoline se javio prvi slucaj.  Ljudi su nedisciplinovani, neorganizovani, niko ne daje prava uputstva. Meni je van svake pameti da radi bilo sta sto nije od drustvenog znacaja. Npr moj posao gde ispitujemo klijavost semena, bas je to sad od drustvene vaznosti da moramo da radimo. Zao mi je sto koristimo Alkohol, rukavice, maske i taj Natrijum hipohlorit o kome se toliko prica, a to je mnogo potrebnije negde drugo... Inace to vam je zapravo varikina, sneznik, izbeljivac, domestos...razlika je u sadrzaju hlorita od 3-5%. Domestos mozda jos nesto sadrzi, ja koristim na poslu sneznik za dezinfekciju semena. Ne znam koliko to moze delovati na virus, nekako tu najvise verujem u toplu vodu.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 587
16.3.2020 19:39:32   
vonavoj
Nato,drago mi je da ih proveravaju!

Direktna veza do poruke: 588
16.3.2020 19:42:14   
degu

IZVORNA PORUKA: princezica1

Ni danas nisam nasla maske u apotekama. Kao poslace Kinezi dodatnu kolicinu. Mnogo je ljudi doputovalo prethodnih dana.

Probaj u poljoprivrednoj apoteci, kod nas tu jos uvek ima.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 589
16.3.2020 19:50:43   
princezica1
Bilo je pitanja i o pomeranju vakcinacije dece zbog cele ove situacije. Receno je da ne treba odlagati primanje predvidjenih vakcina.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 590
16.3.2020 19:56:29   
Ivanka 75
Kaze moja mama malopre komsiju od 85 god danas milicija zaustavila na ulici i naredili mu da ide kuci i ne izlazi napolje. 

Direktna veza do poruke: 591
16.3.2020 20:04:41   
Maslacak15
a to pitanje je sjajno. jeste najbolje za zastitu od korone je da deca budu izlozena i drugim patogenima. nekad mi ljudi stvarno nisu jasni.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 592
16.3.2020 20:10:05   
Ana RR
Maslacak,kako ste?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 593
16.3.2020 20:13:09   
vonavoj
Maslacak,kako ste?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 594
16.3.2020 20:39:41   
gagana83
Ono što je kristalno jasno je da mi na žalost nemamo stručnjake svetskog kalibra.  A ako imamo, oni se ništa ne pitaju.

Pre nego što se pojavio virus kod nas, jedan od najvećih naših stručnjaka je prognozirao da će u Srbiji biti 15ak zaraženih. Pa smo onda čuli - "Žene, idite u šoping u Milano", ubrzo nakon toga "Molim vas kao Boga da nam kažete ako ste bili u Milanu". Prvo je rečeno da nema potrebe zatvarati škole, posle par dana zatvorili škole. Tako da od "najsmešnijeg virusa u istoriji, koji postoji samo na fejsbuku" dobismo "rat za srpsku budućnost"

Neki su se malo zaigrali. I džaba sve šta treba da a se radi, kad je to samo teorija. U praksi - gužve na granicama, na aerodromu haos, najavljuju redukovan broj autobusa tako da će gužve niti još veće...

Kakav girl power, kakva Brnabićka, zar neko zaista misli da se ona bilo šta pita? 🤦

O ljudima da ne pričam, jutros puna pijaca penzionera! U mom gradu masku nosi jedan u sto! Ali se zato besomučno kupuje brašno, toalet papir i asepsol a garantujem da dobar deo njih ne zna kako se koristi i ne pročita uputstvo.

Nama mogu pomoći samo najrigoroznije mere na žalost.

Jako mi je žao Italijana, ali mi imamo tu sreću da od njih možemo da vidimo šta ne treba raditi. Da prepisujemo od Kineza, ako već stručnjake nemamo.

< Poruku je uredio gagana83 -- 16.3.2020 20:41:14 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 595
16.3.2020 20:42:48   
Ana RR
U pravi si gago, isto mislim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 596
16.3.2020 20:46:03   
Ivanka 75
Eee moja Gagana, pricam ja to vec 2 nedelje a svi mi govore kako sirim paniku. 

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 597
16.3.2020 20:49:03   
princezica1
Mozemo imati najvece strucnjake na svetu. Sa ovakvim pristupom kakav ima vecina nasih ljudi smo nadrljali svakako.

Direktna veza do poruke: 598
16.3.2020 20:52:55   
Ivanka 75
Pa Brnabicka bar presekla i sprovela neku meru, za razliku od onog mrtvog puvala.

A posto smo mi bzv narod ovo ce trajati i trajati nemamo ni discipline ni mere, ni obzira prema drugima. 

Direktna veza do poruke: 599
16.3.2020 21:17:55   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Pa Brnabicka bar presekla i sprovela neku meru, za razliku od onog mrtvog puvala.

A posto smo mi bzv narod ovo ce trajati i trajati nemamo ni discipline ni mere, ni obzira prema drugima. 

Svako ko iole prati našu političku scenu, zna da ona ništa ne odlučuje, za sve se pita veliki vođa.
Sa drugim delom se apsolutno slažem.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here