|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
16.3.2020 13:16:55   
smeško
Drzimo palceve, Maslacak.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 551
16.3.2020 13:37:53   
Ivanka 75
Izgleda da ce gdja Brnabic da uzme stvar u svoje ruke, girl power! 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 552
16.3.2020 13:42:10   
vonavoj
Maslacak,dosta se dugo cekaju rezultati.Ovo je sprdnja od vanrednog stanja..ljudi su neozbiljni.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 553
16.3.2020 14:04:11   
princezica1
Broj obolelih jutros 55. Na ulicama redovno stanje.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 554
16.3.2020 15:20:57   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nadam se da hoce. Moje misljenje o vlasti nije pozitivno ali sada se ne moze naci zamerka. Reagovali su na vreme, ali dzaba kada smo mi budale. Ljudi ne shvataju situaciju ozbiljno i treba da se uvede policijski cas. Jer sutra, kada zbog idiota koji set_aju nasom drzavom broj zarazenih bude nekoliko hiljada i kada ne bude mesta u bolnicama ni uslova za lecenje, onda ce im drzava biti kriva, tj vlast. Evo danas kod nas u centru ispred banke, jedno 30 penzionera sedi na klupama i caska o ko zna cemu... Je li bitno da su napolju? Da su izasli da uzmu hranu pa da razumem ali da caskaju jer im je dosadno kod kuce... Pa nema smisla... 

Direktna veza do poruke: 555
16.3.2020 15:31:50   
princezica1
Jesmo cudan narod. Vec je Ana izjavljivala vise puta da nije daleko od uvodjenja policijskog casa. Kod nas ide od ogromne panike do potpuno nonsalantnog ponasanja i sredine nema.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 556
16.3.2020 15:35:42   
branki*
Maslačak, nadam se da će biti sve u redu.

Jeste...ali,evo moja škola npr.mi smo u obavezi bili svi zaposleni da danas budemo u školi. Ja sam bila od 8 do 1 sat.i ja i kolege.sad mi kaze muž da je rečeno da svi koji imaju decu mlađu od 12 godina da rade od kuće. A,pritom će biti i on line nastava .čemu mi u školi. Sve je moglo i telefonom da nam se prosledi.ali,ajde.sutra opet je rečeno da dodjemo.sem ako se  ne promeni nešto. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 557
16.3.2020 15:46:34   
princezica1
Moguce je da ce ucitelji i nastavnici imati obavezu da salju dodatni materijal djacima i komuniciraju sa roditeljima. Nece sve biti gotovo uvodjenjem online nastave.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 558
16.3.2020 15:50:58   
vonavoj
Zamlata sa online nastavom i sa obavezom da se ide y skolu,kao da cete ocenjivati decu na kraju godine..glupost.

Prvo deca uce po razlicitim knjigama..kako ce to online biti..ko ce raditi kod kuce sa decom.kad roditelji rade.

Direktna veza do poruke: 559
16.3.2020 15:53:02   
Misha i Ljisha
Upravo se dopisujem sa Heather. onom mojom drugaricom iz USA. Njen muz Senad radi u CDC, zive u Atlanti. Kaze imaju 66 slucajeva i kaze Tramp ih laze oko svega. A Senad kaze postoji sansa za vakcinu ali tek za godinu dana

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 560
16.3.2020 15:54:43   
Sanjica26 RR
Kod mene je odmah sutra nastavnicko vece. Evo od kako smo dobili uputstvo od ministarstva ne silazim sa mobilnog. Sve odeljenske staresine su me ubacile u grupu. user posted image Umrecu. Sad spremanje materijala od 1 do 8 razreda. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 561
16.3.2020 15:57:58   
vonavoj
Pa da..sad traze brojeve mob.tel dece po srednjim skolama..i nastavnici da im pisu..Boze me sacuvaj!?

Zaova kaze,ne moze da zadrzi cerky u kuci .18godina ima..toliko o svesti.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 562
16.3.2020 16:00:57   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nadam se da hoce. Moje misljenje o vlasti nije pozitivno ali sada se ne moze naci zamerka. Reagovali su na vreme, ali dzaba kada smo mi budale. Ljudi ne shvataju situaciju ozbiljno i treba da se uvede policijski cas. Jer sutra, kada zbog idiota koji set__aju nasom drzavom broj zarazenih bude nekoliko hiljada i kada ne bude mesta u bolnicama ni uslova za lecenje, onda ce im drzava biti kriva, tj vlast. Evo danas kod nas u centru ispred banke, jedno 30 penzionera sedi na klupama i caska o ko zna cemu... Je li bitno da su napolju? Da su izasli da uzmu hranu pa da razumem ali da caskaju jer im je dosadno kod kuce... Pa nema smisla... 

Podzaveljah se ja danas sa jednom oko toga. Kaze ima samo 55 zarazenih na 8mil stanovnika. Reko ne racunas x3 onih jos 300 sto su zarazili, pa 300_x_3  i tako redom...? A ona mi kaze, joj kako ti panicis, videces da ce ovo biti gotovo do uskrsa. Reko iz tvojih usta u bozine usi. 

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 563
16.3.2020 16:01:19   
princezica1
Evo i rigoroznijih mera. Novcana kazna starijima ako izlaze iz domova, nece raditi salt_eri, strozije ogranicenje za boravak ljudi u ugostiteljskim objektima. Ogranicava se kupovina maski i sredstava za dezinfekciju.

< Poruku je uredio princezica1 -- 16.3.2020 16:02:11 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 564
16.3.2020 16:06:08   
Misha i Ljisha
U principu dlazem se. On zeli aparatte da zadrzi za mladje. Da ne dodje u situaciju kao u italiji da bira mladji ili stariji. I treba da postuju. Nema gde oni da se svrckaju

Direktna veza do poruke: 565
16.3.2020 16:17:08   
Ivanka 75
Neozbiljni su, mnogo. Samo se set_kaju. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 566
16.3.2020 16:22:07   
princezica1
Verovatno iz straha od bolesti poricu opasnost. Ja ne bih volela da bude uveden policijski cas ali sve ide ka tome.

Direktna veza do poruke: 567
16.3.2020 16:29:53   
Ivanka 75
Bolje zrtvovati 2 nedelje zivota u izolaciji, ali 90% njih to ne shvata. Zbog takvih cemo da budemo zatvoreni bar mesec dana. 

Direktna veza do poruke: 568
16.3.2020 16:38:31   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Pa da..sad traze brojeve mob.tel dece po srednjim skolama..i nastavnici da im pisu..Boze me sacuvaj!?

Zaova kaze,ne moze da zadrzi cerky u kuci .18godina ima..toliko o svesti.

Kucno vaspitanje je bitno. A ona ga bas i nema. 
Evo ja cekam online cas iz violoncela. T ima sa nastavnicom. 😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 569
16.3.2020 16:50:59   
princezica1
U 18 h bice obracanje ministra zdravlja dr Loncara.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 570
16.3.2020 17:00:39   
Tiziana
Mi smo jedan primitivan i nevaspitan narod. Cast izuzetcima kojih ima mnogo, ali ovih drugih naxalost ima daleko vise. 

Isla sam do apoteke nesto da kupim, ulaze jedan po jedan, mi ostali ispred. devojke koje rade nose maske. i lik iza mene dovikuje, pita da li ima maski, kaze devojka nemamo, a on krene da se dere pu mamicu vam j... za vas ima, za nas nema i krene da pljuje ka njima i psuje. smucilo mi se. 

Direktna veza do poruke: 571
16.3.2020 17:10:50   
princezica1
Pa da lako je vikati na zenu. Da li bi tako smeo da napada coveka od 2 metra i 100 kila cisto sumnjam. Stoka jedna. Tu budalu ce i korona da preskoci garant.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 572
16.3.2020 17:21:22   
vonavoj
Sanjice,znas pricu i kucno vaspitanje..a tri prosvetna radnika u kuci..

A moj svekar je uredno isao na pijac,72godine..kaze zaova mama ga poslala..reko sto ona nije isla..😔😔i posle je Vucic kriv za sve..sto necw biti mesta po bolnicama..

Direktna veza do poruke: 573
16.3.2020 17:21:24   
Ana RR
Maslačak, nadam se da ste dobro user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 16.3.2020 17:53:38 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 574
16.3.2020 17:32:31   
branki*
Ja taj dodatni materijal mogu i od kuće da spremim.i neće odmah da treba dodatni materijal.a ne da svaki dan sastancimo po školi. I gde cu decu.sutra ću oboje da ih povedem sa sobom.majke mi.i više nemam nameru da idem.je l rekla premijerka da svako ko ima decu mlađu od 12 godina radi od kuće. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here