blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/20[chat] (3.2.2020 8:36:47)
|
Becooo, divno! Srecan ti rodjendan! Najlepsi poklon si dobila! A ja vam zelim samo da ste zdravi i srecni, uvek! 💜💜💜Bogu hvala da je sve kako treba, najbitnije da je bebac dobro, a ti si zena zmaj i sve ces pregurati bez problema! Meni je termin 4 dana pre rodjendana, tako da ce mi ove godine biti najlepsi rodjendan ikada. 🥰 Ljubim vas sve! IZVORNA PORUKA: Beca.t Sofija dobro dosla u grupu, taman su devojke brinule da li ce biti jos trudnica. Moj muz je u petak pravio proslavu, otisla sam na sat vremena, bilo je veoma dirljivo i emotivno. Uz to, bio je taj dan i moj rodjendan pa mi je lepo organizovao da taj dan bude proslava za bebca. Prezadivljan je kao i svi koji su bili. Bebica nam je dobra, pu pu pu, da ne ureknem, lepo siki, spava, kada je budna pocela da prati sta se desava a starija cera sve pomaze. Sve u svemu, samo da ovako nastavi...mada ocekujrm grcice uskoro. Osmog dana je otpao pupcic. Juce i prekjuce smo malo izlazili na terasu, 5 min pa 10ak, iskoristicemo i danas i sutra, zbog vremena. Ljubim vas trudnice!!! 💖💖💖
|
|
|
|