blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/20[chat] (29.2.2020 19:02:08)
|
Gde si zenska? 🤗 Ja uzivam u ns-u, malo set_am, druzim se. Kupovala sam Avent, flasice, muzilicu, sterilizator, i tako neke sitnice. Tatu sam slala u Ikeu po komodicu, posteljinicu, neke dekoracije. 😁🙊 On kreci stan i te neke stvari koje moraju da se odrade. Manje vise sam ok, do duse od jednom nekako velika pa mi je teze da radim stvari koje sam do sad legano obavljala, ako duze set_am kao da se malo raspadam. 🙂 Noci su mi najgore, hvata me neka nesanica, svaku noc dva sata sam budna i moram ustati jer me uhvati nervoza. Ali valjda sve to tako mora. 🙂 Ja jos malo, sad sam 33 nedelja, ali s obzirom da je beba bila dve nedelje naprednija, ocekujem da ce i porodjaj biti ranije. Kako si ti? IZVORNA PORUKA: Despacito Gde ste žene? Jeste li mi dobro? Ja sam ovih dana u akciji prolećnog spremanja stana, ali onako radim polako, po malo da se ne preforsiram😊 Blizanac jesi li još u ns, šta si lepo pazarila ? Danas bilo lepo vreme za šetnju konačno, malo smo se sunčali i šetali. Kako provodite trudničkom dane? Beco Anci nam napreduje, super. Poz vas
|
|
|
|