blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/20 [chat] (6.1.2020 10:14:06)
|
Joooj pa vi ste blizu da se konacno upoznate i mazite. 🥰 Ne nosim ni ja nismo, nego kao eto malo da olaksa kad poraste stomak.. Da znas da tek sada uzivam, nema mucnina, nema onog probadanja koje je bas dugo trajalo. Sad sam malo anemicna, probacu sa alt_ernativom, plasim se gvozdja zbog stolice i mucnina. 🙊 U bg-u, dr mi je u visegradskoj. Trudnicki mozak je cudo 😅 IZVORNA PORUKA: Beca.t IZVORNA PORUKA: blizanac2 Trudimo se bas, sad bar mozemo kako hocemo. 😊 Trudi se da odmaras sto vise, sigurno nije lako. Ne znam jel nosite pojaseve za nisko nosenje? Preporucila mi ga je jedna dr, kaze cisto da podigne muskulaturu radi lakseg kretanja i manjeg bola u ledjima. Meni je nekako od jednom porastao stomak, a ova moja balerina se ne smiruje. 😍 Isla sam da radim briseve jer sam prosli put imala candidu, sad je hvala Bogu sve ok, pa me je tada dr pregledala i kaze da je sve u redu, grlic kako treba pa sam se odmah rasteretila. Imala sam par nekih bas teskih dana, posle vencanja i te frke, valjda sam samo bila premorena, ali sam se bila bas uplasila. Ne nosim pojas, dr mi nije rekla da nosim nisko..mali sada imam utisak da polako idemo na dole, sto je i ocekivano, usla u 9. Mesec😀 Super za briseve! I da, cim se preforsiramo, odmah nam bude lose...zato, polako ali ti si sada u najlepsem periodu i zato uzivaj! Jel ste u Bgu? Vec sam te to pitala, jer imam utisak da si bila negde preko...ili sam ja pobrkala loncice..trudnicki mozak 😀
|
|
|
|