margom -> RE: Imunoloski faktori i VTO (22.4.2015 11:02:55)
|
Ajde da malo podignemo ovu temu, mislim da nakon velikog broja biohemijskih trudnoca kojima sam bila svedok u toku svoje prve na zalost neuspesne VTO, vredi probati pronaci uzrok istim. Naime, konkretno u mom slucaju, nakon dve biohemijske trudnoce, prve posle jedne i jedine IUI, i sada druge nakon VTO, ne zelim nista da prepustim slucaju, kao ni da ulazim u nove procese dok ne nadjem problem zbog koga se to desava, te sam se angazovala da saznam gde i koje imunoloske analize mogu uraditi o trosku fonda. Pocela sam da citam ovu temu od pocetka i koliko mogu da zakljucim, izuzetno veliki broj zena je problem neuspelih trudnoca pronaslo bas putem tih analiza. Zato pozivam sve devojke koje su prosle kroz te analize i imaju vise iskustva od nas pocetnika u tome, da pomognu savetima i upute nas od cega bu trebalo krenuti i gde se vecina analiza moza odraditi na uput. Kada kazem analize, mislim na sva moguca antitela, stecene i nasledne trombofilije, ili mozda jos nesto sto mi je promaklo a moze biti znacajno. Hvala unapred svima na savetima i pomoci. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|