Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.4.2013 10:00:34
|
|
|
|
zmajče
|
Sunce kreni sa aspirinom 100 mnoge devojke su u ciklusu kada su ga pile ostale trudne, srećno draga meni je hematolog sa VMA rekao da se javim Dr.Elezoviću na KCS on je baš stručan za ove naše probleme
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 5.4.2013 12:17:12
|
|
|
|
*Maki*
|
Zmajce javi sta su ti rekli odnosno preporučili,pls
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 10:30:33
|
|
|
|
plačljiva
|
DRAGE MOJE krenula sam da se bavim detaljno mojim sterilitetom i prvom neuspešnom VTO...Danas sam bila kod hematologa i on mi je dao da uradim sledeće analize:PT,Ptt,KCT,LA,PCG,Ps,Pc,APCR,AT i imunološke ANA,AclA,anti TPO,anti TG At i privatno da uradim F V Leiden,F MTFHR.Treba li još nešto???O gospode Bože šta sve neću još da ispitujem...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 10:54:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga, i ja sam sve to isto radila. Kod kog hematologa si išla?
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 11:10:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure da li je koja od vas bila pod terapijom Clexan i imala spontani..Da li znate kolika vrijednost APTT treba biti uvećana pod terapijom?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 11:38:22
|
|
|
|
plačljiva
|
Išla sam kod dr Predraga Miljića na KCS...Imam kontrolu 27 maja opet na KCS da vidi rezultate... Dunja kako si mi ti?Kod kog si hematologa ti išla i uzimaš li neku terapiju?
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 11:48:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam išla kod hematologa, ali moraću verovatno. Otkrili su mi tri mutacije, između ostalih i MTHFR. Tu mi je dr. Jelena - internista kod Ivanovića prepisala heparin dva puta dnevno. Aspirin je rekla da ne smem uzimati. Ali planiram da odem kod hematologa. Kako se zakazuje kod Miljića, i da li se dugo čeka? Da li ti je posvetio pažnju iako si išla državno? Znam da privatno radi u Jevremovoj, naplaćuje čini mi se 6.000 pregled.
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.4.2013 11:51:02 >
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 11:51:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja izvini nisam u toku,ti si trudna kada si na hrparinu dva puta dnevno!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 11:58:21
|
|
|
|
mine
|
Cee zasto mislis ovo? Ima neko pravilo- 2x dnevno =trudnoca ili?..ne kontam IZVORNA PORUKA: Cece1 Dunja izvini nisam u toku,ti si trudna kada si na hrparinu dva puta dnevno!
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:18:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja mislim da clexan ili već šta trebamo primati od početka ciklusa,a ne kada se trudnoća potvrdi.Ja sam ga počela primati od 23 dana ciklusa (prirodni) i opet imala spontani..Mislim da se krv mora razrijediti već prije začeća..Ovo je da pametan čovjek poludi
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:31:05
|
|
|
|
nina26
|
Cece, i ja sam primala Clexan pre ET i celu trudnocu.... da li si radila trombofilije i imunologiju,bas je retkost spontani pod terapijom zao mi je
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:36:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam clexan počela primati od pozitivne bete (prirodni pokušaj)mislim da sam zakasnila. Da li si ti vadila vrijednosti APTT? Trombofilije jesam,a imuno.tek sada.Jesam neke Anti tpo i tpg i uredni su.
< Poruku je uredio Cece1 -- 22.4.2013 12:37:28 >
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:38:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Pa ja mislim da clexan ili već šta trebamo primati od početka ciklusa,a ne kada se trudnoća potvrdi.Ja sam ga počela primati od 23 dana ciklusa (prirodni) i opet imala spontani..Mislim da se krv mora razrijediti već prije začeća..Ovo je da pametan čovjek poludi svakako pre trudnoće početi
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:40:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja hvala.To znači da se ja već sada moram bockati
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:44:17
|
|
|
|
mine
|
Jesi radila dimer? IZVORNA PORUKA: Cece1 Dunja hvala.To znači da se ja već sada moram bockati
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:46:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Dunja hvala.To znači da se ja već sada moram bockati Nemoj napamet. Moraš kod hematologa da ti prepiše terapiju, tj. možda si već i bila.
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:47:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne nisam,ovdje kod mene više forsiraju APTT. Ja sva sretna prije ove trudnoće znam da moram biti na clexanu i to je to.Međutim opet spon.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:50:50
|
|
|
|
mine
|
Ja bi isla kod hematologa...aptt mi i nije neka analiza..dokaz ili kako hoces da nazoves IZVORNA PORUKA: Cece1 Ne nisam,ovdje kod mene više forsiraju APTT. Ja sva sretna prije ove trudnoće znam da moram biti na clexanu i to je to.Međutim opet spon.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 12:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa hematolog mi je i uveo clexan i vodio ovu trudnoću...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 13:08:34
|
|
|
|
mine
|
Ako je to uradio samo na osnovu aptt ja bih ga menjala. Povecan ili smanjen aptt je trenutno stanje i da das krv na analizu 3 puta tokom meseca imaces 3 razliite vrednosti, ne bas drasticne...on upucuje na moguci problem ali ne i na to koji je problem Pogledaj sta devojke rade pre VTO pa bar taj dimer odradi...on je cak i neka osnovna analiza pre vto...nije ni skupa analiza puno... Kod nas ako nemas 10 spontanih niko se ne posvecuje dovoljno...priroda... cece....bice to ok...bar napravite zajedno plan...popricaj opet sa hematologom , mozda je i ok ja sam lupila sad kao menjala bih ga...pitaj ga za neke dodatne analize...iako sam misljenja da pored aptt koji nije ok trebalo uraditi odmah druge analize... IZVORNA PORUKA: Cece1 Pa hematolog mi je i uveo clexan i vodio ovu trudnoću...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 13:24:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala draga. Ja sam do sada odradila sa hematologom dosta tih analiza,u petak idem sa njom da popričam šta dalje.. Meni je prof.Elezović savjetovao samo clexan u slučaju trudn.nikako prije.I isto da pratim ApTT jednom mjesečno.. Ako ima još koja od vas da je primala clexan neka piše za sve cure.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 21:25:44
|
|
|
|
daca77
|
Uzela rezultate ponovljenog testa na trombofiliju, sve je ok, sem LAC koji je na gornjoj granici. Hematolog kaze da to nista ne znaci, da se menja i rekla da isti ponovim tek jula meseca. Po njoj potrebno je uraditi one genetske analize i tek onda dati zakljucak.
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 22.4.2013 22:15:45
|
|
|
|
nina26
|
Daci, je l' si radila i stecene i urodjene trombofilije?
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 23.4.2013 8:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Daco genetiku odradi prije Vto,da ti kasnije nebude problem...
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 23.4.2013 16:55:48
|
|
|
|
daca77
|
Nina, Cece treba da uradim urodjene trombofilije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?