Torbica -> RE: stomačni virus (10.6.2014 21:47:15)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Moj beban je osvanuo sa stomacnim. Krenulo je sa povracanjem u mlazu, prolivom, onim kiselim.... Nisam bila sigurna jer je bilo i slina u nosu pa sam mislila - da ga nije mozda slajm iziritirao.. Za doruckom opet pegla... U pokusaju da mu dam probiotik u malo vode, momentalno je povratio. E onda sam prestala da mu dajem bilo sta... Spavao je od 11 i 30 do 15 i 30, osvanuo sa prolivom. E malo supice iz kesice bez testa i u tome probiotik je proslo, jeee.. Ali u 17h je video seku kako jede bananu, uzeo i odmah vratio... Tad je poceo vodu da pije, trazio stalno i sjajno, nije povracao. Popio je i 1 dcl crnog caja bez icega. Za veceru sam mu dala supicu od pirinca u koju ide samo voda, pirinac i zacin. I to je pojeo jedan dooobar tanjir i interesantno - povratio dva zalogaja na kraju, dakle uzeo koliko mu treba. Popio jos jedan dcl crnog caja.. U medjuvremenu nekoliko vodenih stolica. Uprkos svemu, mislim da ce biti mnogo bolji sutra, cim je ista jeo, pio vode i caja, smirice se kao i dosad sto se desavalo. Zapkic, evo kako ja radim... Pozdrav i da brzo prodje
|
|
|
|