Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 22:17:39
|
|
|
|
pari
|
Jao Ivanka 😊 tako se i osećam
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 22:19:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Jao Ivanka 😊 tako se i osećam Tooooooooo generacijo!!! 👍👍👍❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 22:27:06
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame. Dok sam sve okupala, ispekla hleb i neke piroske, ili sta su vec kockasta lisnata testa sa slaninicom i pindjurom, sad sam sela gledam Case 39 a svi spavaju..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 23:09:07
|
|
|
|
smeško
|
Khaleesi, bas si vredna. Ja odmaram, ali pored wc solje.😂 I mene je stigao virus. Na kraju je mm danas ostao kod kuce da brine o deci i meni.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 23:10:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh, bravo! Smesko, idi begaj, katastrofa! Da sto pre prodje! 🤢
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 23:11:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Japj smesko nije valjda i tebe strefilo. Pih... hajde, drzimo fige da budes bolje do ujutru!
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 23:14:38
|
|
|
|
smeško
|
Strefilo me sa zelucem punim ljute pice.😂 Bas je dozivljaj!😂 Bar nemam T. Ljubimo vas!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 23:58:06
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj smesko drzi se. Caj od dunje super steze kaku 🙄 e sad vidim reklama menstrual cup. Kako se to koristi? Pise do 12 sa ti? Sta 12 sati.... To se valjda nagura unutra 😑 Jel neko mozda imao to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 0:02:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh, odavno sam cula za menstrualne casice i grozna mi je cak i pomisao na njih. IZVORNA PORUKA: Khaleesi Joj smesko drzi se. Caj od dunje super steze kaku 🙄 e sad vidim reklama menstrual cup. Kako se to koristi? Pise do 12 sa ti? Sta 12 sati.... To se valjda nagura unutra 😑 Jel neko mozda imao to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 6:28:17
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,gotova je kafa,izvolite.Smeško,kako si?Što pre ozddavi.Ivanka-sustigle godine😀Šalim se,neću da nabrajam šta mi sve fali😀Da ispijem kaficu polako,pa spremanje za skolu.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 7:15:03
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro. I kod mene kafa. Malo sam bolje spavala. Valkda taj kašalj prolazi. Khalesi, Von koristi čašicu, kune se u nju Kad smo kod Von, je li ti to M opet ima upalu uha ili sam pobrkala nešto?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 7:36:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro.Bebi,pisala bas u temi,pocetna upala..cim ima sline..Da.da.ka koristim casicu,imamo temu,pisala sam bas tamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 8:10:54
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame! Kako ste od jutros? Jesu li bolesna dečica bolje? Ja se nešto jedva probudih jutros, kasno sam i legla, čitala knjigu. Dete mi je jutros tako namćorasto bilo, spavalo se i njoj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 8:16:00
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Vreme je kao prava jesen, hoćemo zimu i sneg. Ja na poslu, lakiram nokte.. Pssst! Milena, što je smizla ljuta? I moje su jedva progledale.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 8:36:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro 😊 Cekam petak... Bljak... Dete ode u skolu, nisam imala hleb pa sam joj napravila 3 slane palacinke za uzinu, i odnese 😊 I onaj nezdravi sok iz onog alu tetrapaka naravno 😇 Smesko, solja, a? Ajd pa da brzo raskinete saradnju 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 8:41:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Smesko, kako si? Bebi, dobro je da prolazi vec jednom. Ja kao i deca, jedva progledam ujutru.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 9:03:36
|
|
|
|
Milena18
|
Jess, ne ide joj se u vrtić, pa joj onda sve smeta. Neće da obuče ono što sam joj spremila, patika je steže, kapu okrenula naopako jer ne valja onako kako sam joj ja stavila 😁 Ali u vrtiću se već odobrovoljila, pa se izljubismo i izgrlismo. Jao, ja sam tako jednom na starom poslu lakirala nokte i uspela da prospem celu bočicu na tepih. Ali verujem da ti nisi tako trapava kao ja, retko ko je
< Poruku je uredio Milena18 -- 10.12.2019 9:06:50 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 9:06:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, poznat mi je tas scenario
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 9:36:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Milena, i ja sam jutros kao tvoje detence došlo mi da ujedam što moram da ustanem u 7 a radim od 9 Smeško, nadam se da ti je bolje. Von, brzo ozdravite!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 9:52:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Juhuuu, gde ste mame dame?Mi sinic legli oko 11h ali sada ustali. Mi definitivno imamo spavacu bolest. Kako ste svi? Smesko brzo ozdravite.Milena moje dete je tako bilo dok je islo u vrtic svako jutro namcor. Sto ti kases steze ga patika kapu okrene naopacke, pa me usput pita jel sme da proba da hoda na rukama 🤤 bozee.. a onda tamo udje isti namcor i imaju trijazu i kaze med. sestri "ja imam vaske" a sveze osisan na keca 😉Valjda se ponadao vratice ga kuci al mucak..Von izdrzite jos malo pa da se sredi zdravstveni stanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 10:54:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dan mame. Mi smo jutros poranili isli do zubara. Sredili uglavnom sa zubarom i sada se vracamo kuci... Po veliku u skolu i tako da opet sredjujem po kuci. Juce sam ceo dan nesto aklapala, sad imam ves da peglam, uvek nekog posla a puna kuca masina. Kad pomislim kako je moja baba na ruke prala za cetvoro dece... Joj... Sta radite mame...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 10:57:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zdravo živo narode. Milena, procice ta faza. Slicna je Sofi bila. Dodjoh iz sela, pa da zbrckam rucak. Imam posle u gradskoj skoli casove. Jutros mi je bilo super dok sam vozila. Divno jutro. Nigde magle. Nebo kao da je leto. Smeško, kako si? Von?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.12.2019 11:14:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 10:58:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobro jutro 😊 Cekam petak... Bljak... Dete ode u skolu, nisam imala hleb pa sam joj napravila 3 slane palacinke za uzinu, i odnese 😊 I onaj nezdravi sok iz onog alu tetrapaka naravno 😇 Smesko, solja, a? Ajd pa da brzo raskinete saradnju 😘 Bas si nemajka
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 11:01:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanka, Ivanka zar nezdravo detetu za uzinu I mi smo jutros palacinke, juce ste me zarazile... pa se zalepile, pa se raspale, nesto mi smotan dan. Sanjice, kao da ne zivimo na istoj planeti, kod nas jutros magla katastrofa, kisa, ma grozno vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 10.12.2019 11:13:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Kh,ne znam kako su pre prali..bre nije bilo ni ovoliko stvari..jednom nosimo,odmah na pranje.. ja kao u veseraju da radim.Sanjice i kod nas je tmurno. M spavao do 9,na miru sa jela,ves,sudovi,ima slina i slajma..ali mislim da smo pregurali bez temp,pu pu.Spremam rucak i tortu za sutra sa njim,to je nemoguca misija..
|
|
|
Anketa
Труднице и ЦОВИДпеперутка16Труднице, да ли сте вакцинисани против ЦОВИД-а?Да. (
33%)
Не. (
67%)
Ukupan broj glasova: 3Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!