Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:15:35
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, mi smo za vikend skoro svo vreme bili kući. Mm i ja bili bolesni, neka kijavica užas, ali dobro. Njih dve u vrtiću. Emi, verujem ti. Kad vam je raspust? Pari, jel hladno u Ameriki? ☺️ Milena, biće bolje drugi put. 🤗
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:18:02
|
|
|
|
emicaa
|
Jess od 20.decembra pa do 6.januara.Taman dovoljno da napunim baterije i da izdrzim do kraja februara,do sledeceg raspusta 😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:21:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Moje dete konačno u školi danas, smorio se više kući. Jedva čeka da ide na trening. Ja sam šlogirana, ništa nisam spavala noćas. A baš sam bila umorna, juče smo baš puno šetali. Smeško, Fil, kako su deca? Pari, uživajte
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:36:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Ana i tebe jos drzi prehlada... Jess jeste bolje danas...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:39:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama jo, ok sam. Malo kašljem još uvek i pričam kroz nos ali sam ok. Nisam spavala jer sam se iznervirala gledajući utisak nedelje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:49:17
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Hvala vam na podršci! Pari, vi stigli u Ameriku, divno. Uživajte svi zajedno. Ja došla kod ginekologa na kontrolu, čekam od osam i ko zna koliko ću još. M je ipak otišla u vrtić, nije kašljala noćas. Obećala sam joj da ćemo danas tražiti materijal za kostim Petra Pana. Nadam se da će svi bolesni danas biti bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 9:52:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zdravo mame, pisala bih svasta, pa odustanem. 🙈😀Beba je jako slinava, od jutros sam mu vec par puta izvlacila. Stariji deluje dosta bolje, nocas nije kasljao uopste. Otisao je u vrtic. Milena, videh za voznju. Jeste stresno, ali eto prilike da budes jos sugurnija i da jos malo provezbas. Najvaznije je da postanes dobar vozac, a ispit ce proci pre ili kasnije. Rekoh ja i ostadoh ziva. 😂 Ja se i dalje plasim da vozim decu, a vozac sam vec 15 godina. Sad u petak je mm vozio decu, a ja njegova sluzbena kola do firme. Bas mi je stresna voznja, a ok vozim. :( Pari, kako je preko bare? Ana, dobro je da se oporavljas, bas je dugo trajalo. Bebi Lule, ima li snega posto je toliko skocila temperatura? Emice, pisi nam malo o zivotu u CH kad budes slobodna. :) Moze i u nekoj posebnoj temi. Napisah esej. Mislim na sve vas! Grlisa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:08:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro..Kako ste mame?Meni sinoc M jedva zaspao sada ustao kasno... znaci danas nema spavanja. Meni glava ko serpa. Da poludis. Kh, za imunitet ja dajem jaja od prepelice. Ali 40 dana se pije pa pauza 3 meseca. I dajem mu cveklu. Spanac jede u piti. Koprive izblendiram pa jbacim u mafine i bude ok jede. Fil,jel se inhalirate?Pari uzivajte 🤗 Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:13:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:15:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, sad čitam za vožnju. Verujem da si se iznervirala ali prosto ti nije bio dan. Sledeći put će biti kako treba ;) Fil, mrzim te njihove sline. Marku tako nekad zna da se čuje negde u dubini a da uopšte ne može da ih izduva. Da poludiš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:18:04
|
|
|
|
mama ivane
|
Caos i ove od mene evo bebac se upravo probudio prevrce se po krevetcu , sin se igra a cerka pise drugaricama u predskolskom cestitkice za Novu Godinu Kako su vasa decica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:36:26
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Svirko mene su kao malu tjerali da pijem svjeza jaja.Pojma nemam zasto,znam samo da mu je to pakao bio.I sad se gadim na miris svjezeg jajeta. Fil pitaj sta te zanima,ne znam sta da pisem 😂 Pari uzivajte.Milena bice bolke sledeci put,bices sigurnija u sebe
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:41:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi i mene prepelicja jaja. To mi je tako odvratno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:48:30
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sigurno zbog glasa 😂 Mama Jo, bolje smo danas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:49:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sad stalno citam o prepelicjim jajima kako su odlicna za imunitet, ali nisam davala. Ali kao mali smo jeli sveze umuceno jaje sa secerom, to nam je bila poslastica, i dan danas se secam tog nestrpljenja dok tata ne umuti jaje a bratu i meni se jede nesto slatko, a on muti li muti
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:50:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame. Ja jutros odvela dete u skolu i vratila se sa malom u krevet tako sam nesto izgazena... Kako ste mi vi jeste dobro...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:51:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
I meni je pomisao na zivo jaje nocna mora. Moja drugarica pije svako jutro sok od svezeg celera, a ona od kad znam za sebe drzi do svog zdravlja i izgleda. Emice, ma sve me zanima. :) Ali prvenstveno kako zive ljudi u drugim zemljama, koliko rade, kako provode slobodno vreme sa decom... Volim da cujem sto vise razlicitih iskustava kako bih “obogatila” nas zivot, a to covek ne moze dok ne zna za druge mogucnosti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 10:54:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Emice,mama Jo,ja prepelicja jaja dajem M sa malo meda i umutim mutilom za nes ono bude penasto i slatko i njemu sse svidja.. Mene su kao malu terali isto sveza kokosija jaja da pijem. Ali secam se da sam pila. Mada ja sam i tada bila mali termit sve sam jela i nije bilo problema 😂 Kako ste ostsle mame? Jao mama ivane kako lepo zvuci kad napises..jedno dete ovo drugo ono trece pise..A ja sa troje verujem da bi poludela 😂Svaka cas_t ❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 11:18:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam kao mala pila ziva jaja ali deci ne dajem niti vise i ja pijem... Nisu domaca otkud znam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 11:34:10
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ako su zbog toga onda su uspjeli u namjeri 😂 kad viknem tri okolna mjesta me cuju 😂 Fil,sve je drugacije nego kod nas.Ali bukvalno sve.Sa 4 kreces u predskolsko,sa 16 u sredju i odmah pocinjes raditi.Istovremeno radis i ucis.Jedno bez drugog ne ide.Do 20 se osamostalis(ima i izroda naravno)
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 11:45:03
|
|
|
|
pari
|
I mene emice interesuje kako vam je tamo, da li se družite i sa kim, kako provodite vikende, koliko dugo ste tamo .. Ovde je bilo juče baš hladno a danas najavljuju 13 stepeni i kišu pa u sredu opet 0...čudno vreme svuda izgleda... Danas mi T ustala u 5...M spava što znači da je on skroz ušao već u ovaj ritam ali T nije.Mene glava baš boli...verovatno opet sinusi .. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 11:50:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Svirko nije bas svaki dan takva situacija uhvate ih cesto neke bubice . Moram se pohvaliti , bebac Pavle je malocas po prvi put se podigao na svoje malene nogice i stajao skoro ceo minut, evo sad vezba nom stop da stoji Sreca , sreca radost
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 12:07:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Super mama ivane
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 14:45:53
|
|
|
|
pari
|
Bravo za bebu! Mi se evo igramo...kiša lije...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 9.12.2019 14:47:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Super za bebu mama ivane. Pari, ona je mala trebace joj par dana sigurno da se navikne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
POSLE PORODJAJAPoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste izasli sami sa suprugom? Pozeljno bi bilo da u komentaru navedete i kome ste ostavili dete na cuvanje.Nakon mesec dana (
30%)
Nakon dva- tri meseca (
15%)
Nakon tri-cetiri meseca (
9%)
Nakon cetiri-pet meseci (
9%)
Duze od sest meseci (
37%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!