Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 8:05:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Malo cudovistance je otislo u skolu. Kuva se rucak, pa put pod noge. Idem u selo. Moram dobro da se obucem, jer je u jednom selu hladno, a u drugom prijatno. Mama jo, ako je kasaljala cele noci ja bih je vodila kod dr. Bebi, ima li snega kod vas? 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 8:18:43
|
|
|
|
emicaa
|
Sto kaza Pari ja nikad nisam naspavana.Sreca pa je petak.Dobila sam pa me stomak bolucka Pari koliko ostajete ovaj put? Mama Jo slazem se za ovo da je vodis doktoru,cisto da je poslusa jer ide vikend
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 8:22:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mame, Blago vama vec ste rucak stavile. Ja ne znam sta da kuvam danas 🤔Ove moje jos spavaju popodne je skola...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 8:24:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Khaleesi, uvek volim dok deca spavaju da skuvam rucak. Posle sam mirna. A i od kad su mi lude ove smene na poslu moram drugacije da se organizujem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 9:43:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Mi smo skroz smlaceni svi. U 5 je zaspala. Sad cu odmab da zovem dr, plasim se samo da nema termina sigurno. A da idem sa njom u dz pa da sedimo, to bih da izbegnem, da se jos vise ne prehladi sa bolesnom decom. Videcu sa dr da dodje kuci
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 9:57:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Ja sam gore nego juče. Neka malaksalost, jedva sedim. Grlo me je jako suvo pa me tera na kašalj, budila sam se sto puta noćas. Ali dete je super, to je bitno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 10:15:07
|
|
|
|
flamingos
|
Au,mame,držite se.Ja zavrśih-dade mi terapiju za normalizaciju ciklusa i to je to.Par meseci da pijem,pa da vidi šta će dalje.Hladno je,znači brrrrr,smrzoh se.Sedoh da pijem kafu,dete doručkovalo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 10:47:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, pa to je ok... jesi dobila kontraceptivne pilule ili nesto drugo? Pari, vi sutra krecete, zar ne?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:18:25
|
|
|
|
flamingos
|
Da,kontraceptivne pilule.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:27:16
|
|
|
|
pari
|
Flamingos, bice to ok... M i ja se pakujemo. Sad malo pravimo pauzu pa cemo nastaviti...Bas je hladno napolju. Sutra u 1 nam je avion :) Ana, drzi se! Mama jo, i ti, nadam se da ce joj ubrzo biti bolje! Ivanka, kako je sad cerka?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:31:37
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Pari,nadam se...Divno,srećan put,mada,pisaću ja i sutra.Uživajte svi skuoa.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:48:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dobro jutro. Ja sam gore nego juče. Neka malaksalost, jedva sedim. Grlo me je jako suvo pa me tera na kašalj, budila sam se sto puta noćas. Ali dete je super, to je bitno. Tako je meni pocelo pre 2 nedelje, sad sam na Panklavu 😔 Zalfija non stop ispiranje, propolis, da bude bolje. Mada meni to nije pomoglo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:53:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Da,kontraceptivne pilule. Sredice se sa pilulama. Taman da produzis cikluse kako treba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:55:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecan put Pari 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 11:58:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ivanka Ana Jo drzite se zene, sta cete, ako imate neku babu blizu ppzovite jedan dan da legnete znaci.... Flamongos ja sam nekoliko puta imala probleme sa ciklusom, dr mi je davala neke hormone nisu te kontraceptivne... Probaj i neke cajeve, meni je hajduvka trava dosta pomogla...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 12:04:28
|
|
|
|
flamingos
|
Khaleesi,hvala,šta znam,probaću ovo da vidim kako funkcioniše,a što reče Ivanka pomoćiće.Ako nekim slučajem ne pomaže,pokušaću i sa čajevima.Mada-priroda je priroda,ko mi je kriv što sam se rodila pre 46 godina😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 12:13:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je jutros pre nego sto sam krenula u selo preselo. Proliv dva puta, preznojavanje. Samo odjednom. Onda na putu do sela magla neviđena. Bas me je bilo strah. Jos se nisam vratila kuci. Uskoro cu. Anci, drži se.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 12:20:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, caj od kore nara za proliv, provereno pomaze!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 12:32:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ivanka Ana Jo drzite se zene, sta cete, ako imate neku babu blizu ppzovite jedan dan da legnete znaci.... Kakva baba, imam muža valjda
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.12.2019 12:39:10 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 12:53:08
|
|
|
|
flamingos
|
Joj A a dobra si-valjda imam muža😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 13:53:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, te pilule ce ti srediti ciklus. Meni su pomogle u jednom periodu. Ana, Sanjice, kako ste? Meni U celo jutro super, nije se zakasljala nijednom 🙄 Sad je zaspala, nosim je, sledi ubacivanje kapi u nos, najtezi deo. Ja krenula generalku, a sad mi je stan u onoj fazi kad je sve u totalnom haosu... znate ono pre nego sto sve bude na svom mestu...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 14:38:08
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ivanka Ana Jo drzite se zene, sta cete, ako imate neku babu blizu ppzovite jedan dan da legnete znaci.... Kakva baba, imam muža valjda Ni babu ni muza...a treba mi pod hitno!?!?! Mm nocas y pola 2 dosao..od M nista,ali nista..zovem ga proliv,koliko je dosadan..penje se na sto,prosuo mi je kafu jutros,po sebi,hladnu naravno,jer ne mogu vrycu da je pijem a obozavam..penje se na kyhinjski deo,preko fijoka..kod T sedne za sto,pa svrlja olovkama....nemoguc..T ima kontrolne.nema mira od njega...J trazi da ide kod drugarica,da joj neko dodje..da se druzi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 15:55:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ona nema gde da se izoluje Von od njega? Meni kao bolje. Sad cu da se ispruzim. Smesno mi je (izvinite) kad neko kaže da pozovemo neku babu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 16:31:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
E Ana, Ana, imamo sve muza hvala Bogu. Ali ja i kad je na poslu pozovem tu babu koja je penzioner, i sva srecna dodje da pomogne. Da ne pominjem sto su bili komentari pre kad sam bila bolesna "Uh sto nisi zvala da pomognem". Tako da sada zovem da dodje da pomogne. Ionako je sama....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 16:32:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ivanka Ana Jo drzite se zene, sta cete, ako imate neku babu blizu ppzovite jedan dan da legnete znaci.... Kakva baba, imam muža valjda Ni babu ni muza...a treba mi pod hitno!?!?! Mm nocas y pola 2 dosao..od M nista,ali nista..zovem ga proliv,koliko je dosadan..penje se na sto,prosuo mi je kafu jutros,po sebi,hladnu naravno,jer ne mogu vrycu da je pijem a obozavam..penje se na kyhinjski deo,preko fijoka..kod T sedne za sto,pa svrlja olovkama....nemoguc..T ima kontrolne.nema mira od njega...J trazi da ide kod drugarica,da joj neko dodje..da se druzi. Vona brzo da vas prodje da bude lakse...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.