Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 20:52:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Prepadnes se nekoliko puta posle ti bude normalno kad povrati... Mila mama Jo koliko puta su povracale ove moje dve.... Sto stomak sto sline..... Samo ih zarotiram da ne povracaju po tepihu da ne moram da se ubijem da ocistim... Parket j eok...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 21:43:49
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, probaj da je prebacis preko kolena i lupkas po leđima, u gornjem delu, onako poluzatvorenom šakom. Kod dr imaju neku posebnu plastiku za to koja napravi neku vrstu vakuma, ali i ovo radi posao. Mi imali goste, nismo išle na ples. Moji svi spavaju. Ja malo sredila po stanu i evo ležim u dnevnoj.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:10:10
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame?Evo ja se spakovah u krevet.Sutra imam zakazano kod ginekologa,da uradim ultra zvuk.Da vidim šta ću sa ovim mojim ciklisom.Radila sam i ultra zvuk jajnika,ultra zvuk dojki,papa test i sve mi je odlično.Ciklus mi kasni,nekada deset_,a nekada i po dvadeset_ dana,pa se napregnem kao žaba,da pukne stomak,muka mi je i tako.A dr.kaže da nije na vidiku menopauza😀Videću šta i kako dalje.Možda mi ubaci neke lekove da se to normalizuje-ili za mene nema spasa.Majka je u mojim godinama prestala da dobija,tako da...A evo i sestra slične muke ima.Sve vas pozdravljam i želim laku noć.Ivanka,kako je Ivka?Ljubim vas puno❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:12:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uuu Flamingos, super si ti sa ciklusima, sto duze traju, to bolje za zenu. Ja da otvorim temu Menopauza, pa da krenem sa ispovestima 😊 Ivka, upravo 37,7...ne znam sta mi je ciniti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:13:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Opet cu da dezuram...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:13:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste jess, radim to cesto, mozda je i zbog toga povracala, da kazem ,,zahvaljujuci" tome. Jos zna da se nakaslje. Muke zive staviti kapi u nos. Nismo uspeli, probacu sad tokom noci da joj stavim... ne znam, sta mislite, dok spava? Nisam joj nikada stavljala kapi u nos...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:30:28
|
|
|
|
flamingos
|
Znam Ivanka,ali...Ufff,baš mi je žao.Znam kako izgedaju ta dežurstva,strašno,ne treneš od brige,pa ti glava puca i kao polomljen da si.Ali,sve za našu dečicu,samo da su zdravi.A ti Ivanka,jesi li dobro?Mogu misliti.Javi sutra šta kaže dr.Hajd da ode više ta temperarura,da se ne mučite.Mama Jo,šta znam,nikada nisam detetu stavljala kapi u nos dok spava.Muke,hajd da svi budete dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:33:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
37,7... Zato ja kazem da volim kad je drma preko 38,5 tri dana. Protiv toga znam da se borim, ovo me nervira sad 😠😠😠
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:34:50
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste jess, radim to cesto, mozda je i zbog toga povracala, da kazem ,,zahvaljujuci" tome. Jos zna da se nakaslje. Muke zive staviti kapi u nos. Nismo uspeli, probacu sad tokom noci da joj stavim... ne znam, sta mislite, dok spava? Nisam joj nikada stavljala kapi u nos... Ja jesam i sve bude ok. Od onih mojih čuvenih od luka, preko masti, pa do nekih antibiotskih na pocetku. 😂Znao je nastaviti da spava, a znao je i da se probudi, malo negoduje, ali opet lakse nego da se rvem s njim. To kada je bio manji. Sada ne stavljam nista.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:36:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad pricate o kapima u nos... Da li je ok ispirati detetu, bebi, od samog rodjenja, sad ce 2 godine, svaki dan nos fiziomerom? Meni to bespotrebno mucenje nosa, a oni kazu da im dr tako savetuje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:40:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ucini mi se kao suluda ideja,ali bebi sad si me ohrabrila, sad cu probati. Ivanka, nesto mi to dugo bre,sad ce 2 godine i svaki dan? Ju, nisam nikada cula da to neko radi toliko dugo. Mozda postoji neki problem, ne znam...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:41:17
|
|
|
|
bebilule
|
Što svaki dan? Po meni naravno da nije. Kada su mali isperes kada moras. Kasnije ispušu sami i to je to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:42:55
|
|
|
|
bebilule
|
Mama Jo, javi kako je prošlo. Nadam se da će samo nastaviti da spava. 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:45:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Probudila se Ali na krarko samo, malo sam je uzela i nastavila je. U svakom slucaju lakse nego da se,sto kazes, rvemo preko dana Mozda sam mogla biti malo pazljivija, ali prvi put mi je, sutra cu biti bolja.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:45:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema problema uopste. Kazu pedijatar savetovao. Probiotike i ispiranje nosa svaki dan. Kao, to se sada svima savetuje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:51:00
|
|
|
|
bebilule
|
Ne znam Ivanka, meni sve to nerealno i previse. Mama Jo, super. Uštelićeš se, fazon je ne dodirnuti nos ambalazom. 😂 Laku noc mame i da sutra svi budu zdravi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 23:56:07
|
|
|
|
mama Jo
|
To za probiotike sam i ja cula, bas smo nedavno i pisali o tome u temi Probiotici... ali to je potpuno nezdravo, inace. Posle objasnjenja nekih mama ovde i sama sam istrazivala malo dublje.. iako sam slusala predavanje pedijatra imunologa koja je rekla probiotik u sluzbi podizanja imuniteta. Za ispiranje nosa nisam cula... i meni je to skroz neprirodno. Hajde,sad vec jedva gledam. Laku noc zene, ujutru svi zdravi ko dren, i vikend da bude milina.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 0:02:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da, lrobiotik u sluzbi poduzanja imuniteta, i oni meni tako objasnise. Ali, svaki put kad hoce da prekinu sa probioticima dete se razboli pa nastave. Znaci, ne radi posao. Tj radi samo dok je na probioticima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 0:03:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gledamo seriju pa u krpe. Mm u krpe ja na dezurstvo, da kasnije opet izmerim temp...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 4:18:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanka, nadam se da ste dobro... mi celu noc ne spavamo. Ona kaslje, li kaslje... odlepih nacisto...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 7:01:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ivanka, nadam se da ste dobro... mi celu noc ne spavamo. Ona kaslje, li kaslje... odlepih nacisto... Uh, mama jo... 😔 Ivki nocas spala temp. Mm hteo da joj damo sirup, ja nisam, bilo me strah da ako joj spada temp da je ne ohladimo previse. I bila sam u pravu, zaspala je sa 37,7,, posle sat vremena 36,6. Ali kaslje. Morace mm da je vodi lekaru ipak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 7:18:21
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,gotova je kafica-izvolite,pa odoh kod dr.Ivanka,Bogu hvala kad joj spala temperatura,javi šta každ dr.Kakl si ti?Mama Jo,ostale mame?Svima veliki pozdrav❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 7:22:51
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro, kafa! Mama Jo, a da je odvedes kod dr? Baš je muči taj šlajm. Ivka, javi. Ali trebalo bi biti ok, dok je T sama spala. Ostali, jeste li zdravi i naspavani?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 7:32:37
|
|
|
|
pari
|
Ja nikad nisam naspavana 😁 Danas pakovanje 🙂 imamo dosta jer nosimo cizme,jakne,skafandere... Mama jo, mozda do dr da odete...Ivanka, dobro je da je bolje,.mozda je neki virus bio i otisao... Bebi, kako je tebi?Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 6.12.2019 7:53:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Dobro jutro mame i od mene , kako ste ,, jesu dobro decica? Ja sam prehladjena , umorna , iscrpljena Deca su se prehladila , kod nas vlada konjuktivitis ,tako da je bebac i to zaradio , sta da kazem bice nam vikend bas veseo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.