Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 23:49:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahahaa!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 23:52:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sveze, domace, organsko, pa sta ce bolje! 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 23:53:43
|
|
|
|
veselicaa
|
A nije mator
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 23:54:01
|
|
|
|
lesica
|
Sunce vam poljubim, jedino ja neću dobiti pp ovog tipa, šta više nikad ne dobijam 🤔 Ću se zabrinem mame mi 😂 Vesi, džabe pos'o ako se teka ovih dana da ne kažem danas registrovao. Ipak vi da porazmislite o tom slanju nošenih gaća.😂😂😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 23:57:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Les mozda covek odavno na RR,proucavao.Tebi i meni nije poslao,ti imas bic,ja opominjem uplasio se.Treba da mu pisemo,da vidi da smo fine.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 23:58:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecna vam ponoc😊 Merry Christmas!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 0:01:15
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ulepsale ste mi vece!! A ove druge cute kao mule i dopisuju se. 😂 IZVORNA PORUKA: lesica RR Ipak vi da porazmislite o tom slanju nošenih gaća.😂😂😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 0:02:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahahahaha nema ih
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:12:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Drage kafa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:18:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moze kafa, dobro jutro.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:21:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Fili gde si ti sinoc,piše se po temama🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:30:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:33:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma Vesi nije samo da se pise po temama, nego ko zna sta rade sa pp. 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:34:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Sad se dopisuju sa njim,neće sa nama 🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:44:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro 😁
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:51:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
U fazonu sam toiootally ❤️😂❤️😂❤️😂 Jedva cekam mini raspust!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:53:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Draga verujem ti.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 8:57:49
|
|
|
|
milicicak
|
Ivabka, mnogo su lepe lampice! Dobar dan kafanski narode. Jedno dete u skoli, jedno spava a ja jos uvek pijem ovaj moj lonac kafe umesto da sredim po kuci. Ja jedva cekam 3.-i da oodmorim ko covek.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:01:40
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja pijem kafu sa mm.Jedno dete u školi,jedno drema a ustalo da vežba,jedno spava.Da napravim doručak,napolje hladno ne izlazi se.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:08:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj zene pa ovde sinoc zurka 😂 I ja sam dobila pp, a Vesi isto mi prodje kroz glavu dapitam da mi glasa tamo Sou. Dobro jutro svima. Kako ste od jutros?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:10:22
|
|
|
|
veselicaa
|
I tebi poslao,samo ako krene da piše po forumu,zaključaću mu svaku temu 🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:13:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Secas se onog da li je velicina bitna? Kad nas je molio da mu damo precizne mere sta volimo?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:15:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahahaha da,ovaj kulturan,ne traži ništa samo da se družite 🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:19:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vesiiiiiii..... kako ti znas sta on trazi, ako ti nije pisao?!!!! ‘Aj sad! 😂😂😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 25.12.2019 9:28:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahahaha slikala mi Bubi 🤣🤣
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?