Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:35:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene da pijemo nesto
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:47:14
|
|
|
|
flamingos
|
Veselice moja,može kisela voda.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:49:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Ko je za vino, imam Plavac 😊
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:51:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Davaj
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:53:21
|
|
|
|
Duškić
|
Moze i meni vince neko, sutra imam paketice dodelu deci, pa onda kod drugara na rodjendan .
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:54:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Prvo sam htela jednu anegdotu za Branki da je oraspolozim, ali suvise je neumesna za forum. 😂Elem, Branki, zeno draga, ko ce da ti vidi kosu kod onakve haljine?!! Ja uglavnom placem posle svake promene frizure i razumem te skroz. Poslednji put sam otisla u najbolji salon u gradu i opet nisam bila zadovoljna. Dakle imam problem sama sa sobom i to ti je. Ali ako zelis opet plavu, to ti je makar lako. Flamingos i Svirko, divni keksici, kao i medenjaci Kh. Ja napravih novu turu, dodje drugar i ne stavih glazuru. Posle peglanja i kad deca zaspe. Nadam se pre ponoci svakako. Zato molim bokal kafe. Hvala.P.S. Ana ti si moj idol po pitanju hrane, ne verujem sta ces sve da spremas. Ja ziva nisam oko ove sitne dece, nekad ne stignem ni supu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:55:14
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,nude žene vino,hajd oglasi se i pišiiiii miiiii
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 20:58:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Moze vino
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:19:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo malo mezetluka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:19:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil, misliš za NG? Pa moram da iskoristim taj jedan slobodan dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:20:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Opaaa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:21:47
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Fil, misliš za NG? Pa moram da iskoristim taj jedan slobodan dan Ili za kuvanje ili za kupovinu za kuvanje
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:23:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Ana nam je svima idol po pitanju hrane Branki, u potpunosti te razumem, dzaba i da ti sam bog kaze da si savrsena kad to nije ono sto si zamislila i htela. Ali problem ima resenje 😁 Prefarbas se, i opet ces iznegovati kosu, nece ti biti sprzena. I molim te samo izbaci iz glave da ti je tetkasto... ti si lrelepa zena, bomba!! Sta radie?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:27:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Vezbam sa S,ima pismeni.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:42:18
|
|
|
|
flamingos
|
Iz čega imate pismeni?Mi sutra imamo iz srpskog.Srećno.Napuštam kafanu.Nadam se da će Ivanka da navrati u kafanu i pročita šta sam joj pisala.Ljubim vas.Laku noć želim svima❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:43:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Draga videce cim udje na RR.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 21:45:10
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, procitala sam sta sve planiras da spremas. 👌 A i vidi se da si zivela negde preko, po hrani se to najpre primeti. ;) IZVORNA PORUKA: Ana RR Fil, misliš za NG? Pa moram da iskoristim taj jedan slobodan dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:00:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana sprema kao u restoranu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:02:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja bih tako volela da se toj kuhinji lepo posvetim. Kupovini namirnica, spremanju, to cu sve kad deca malo porastu, sad samo gledam nesto da zbrzam.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:28:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja najvise volim da spremim lepo i brzo. ☺️ IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja bih tako volela da se toj kuhinji lepo posvetim. Kupovini namirnica, spremanju, to cu sve kad deca malo porastu, sad samo gledam nesto da zbrzam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:43:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja volim da mesim,spremam kolace,torte.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:45:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe, Fil to mi je dnevni cilj- spremiti brzo a da je lepo. Ja jos ne mesim cesto, tebi vesi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:54:55
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro vece mame. Branki, zar da propustis proslavu zbog boje kose? Prefarbaces se... Moje devojke su same sarale medenjake sinoc
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:55:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Da, procitala sam sta sve planiras da spremas. 👌 A i vidi se da si zivela negde preko, po hrani se to najpre primeti. ;) IZVORNA PORUKA: Ana RR Fil, misliš za NG? Pa moram da iskoristim taj jedan slobodan dan Fil šta bih ja sve spremala nego imamo gosta koji jede samo svinjsko meso 🙄 Živela u Hrvatskoj kao dete, jedno vreme u Kanadi... hedonista sam, znam 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 24.12.2019 22:56:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka im cast bre Sa cime su to sarale, te boje sta je to?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?