Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 18:02:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka lepo se provedi. Kakvi su nokti? Ima neka fotka.. Mama jo opet temp?I meni je Mirko takav kad mu nesto fali. Ne odvaja se od mene. I dok piskim bi sedeo pored mene samo da me vidi. Fil, kako je bebac? Aj moze kafa. Mm ode da slavi sa firmom. Mene steze neka knedla u grlu. Ja nemam posao nemam proslavu... uh,da se zaustavim ovde. Da ne lupim neku glupost..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 18:17:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mame Mi smo u gostima malo ne stizrm da se javim! Zagrljaj ♥️♥️♥️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 18:33:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene kafa da se ne nervirate mnogo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 18:59:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dajte kafu ☕☕👌 ja nudim picee 🍸🍸
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 19:27:41
|
|
|
|
veselicaa
|
I picence naravno
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 20:10:11
|
|
|
|
lesica
|
Šta ste se ućutale bre? Šta se radi? Kakve ste? Mi se dovucarali kući malopre, a vrlo skoro treba da se otkotrljamo po L da je dovedemo sa rođendana. Bilo lepo danas, iako smo svi matori nešto polukilavi.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 20:48:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Sigurno ste uzivale na druzenju danas
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 20:55:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ivanka, lep provod. Meni je uvek bilo lepo na proslavama na koje mi se u pocetku nije islo. Gde ste uzeli trotinet? Mi takodje imamo dva bitna rodjendana uskoro, pa sam isto planirala po trotinet. Velika ponuda ima na KP. Maja Jo, verujem da ludis od temp. Uvek je tako kad nam se deca razbole. J je ceo dan jako nervozan i samo place na mahove, a inace je bas vesela beba. Nismo u Bg, inace bih vrv opet kod pedijatra da mu vidi grlo. Pratim svakako razvoj situacije sutra, pa mozda krenemo ranije kuci.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:05:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
DodjOsmo😊 Napila sam se 😄😄😄 Nokti su obicni, crveni, nisam htela da mi ih izliva da budu duzi, porasce moji do sledeceg puta pa ce biti drugacije Trotinet kupismo u inter sportu, 3500, bas za malu decu, ne okrece se guvernal nego se naginje u stranu pa ne moze dete da padne tako lako. Bese lepo kod devera, cim sam se napila 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:09:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Draga sta se pilo?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:12:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Noktici divni
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:14:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
E to sam i ja htela da kazem.. kad mi se negde ne ide obicno bude dobar provod. Bravo Ivanka 🍷🍷Lepi su ti nokti. I ja pijem sad jedno pivo. Da proscistim malo bubrege 😂Sta rade ostale mame?💖💖💖
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:19:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala ❤️ Sad cu redovno da sredjujem nokte, novogodisnja odluka!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:38:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ivanka, moji su takodje te duzine, a ranije sam imala kandze. Sad mi bas smeta duzina, ali ne odustajem od manikira jednom mesecno. Ja uspavas J oko 9h, a vec jednom budio. Svaki cas se probudi i place, stvarno da poludis. Dam da sisa/ lazu/ ukljucim zujanje i odmah nastavi. Ne znam stvarno vise sta mu je. D je takodje zaspao, a mm stize kasnije. Tako da visim na netu, nadam se makar pola sata mira samo sa mene.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:52:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Mame, iscitah sad sta ste pisale. Ivanka jako su lepi nokti i duzina i boja i sve. Ja bas dugo ne radi gel a to mi je bas lepo, uvek uredni nokti. Mala nije imala vise temp.od posle podne 37.5. Cak se bila i zaigrala sa sestrom, alibu principu nece od mene. Evo i sad na meni spava, probacu da je spustim. Sinoc sam uspela tek oko pola 3 da je spustim da sama spava, ukocila sam se u jednom polozaju. Mirko, sve razumem sto si htela da kazes, a nisi nastavila. Daj da mi ovdr napravimo pravu zensku pijanku 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:56:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pila sam rakiju od divlje kryske, pa belo vino, e sad bi mogla jos nesto! Kad je bal nek je dibidus😂😂😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:58:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad zvekni jednu tekilu pas da vis belaja
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:58:55
|
|
|
|
flamingos
|
Veselooo Ivanka,ako,uživaj❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 21:59:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Sad zvekni jednu tekilu pas da vis belaja Toooooooo sestroooooo 😂👌
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 22:07:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Mama Jo ljubi je :* :*
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 22:07:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Samo da spustim malu i ja cu zvekete po necemu 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 22:08:15
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Mama Jo ljubi je :* :*
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 22:09:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Sipacemo ti picence
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 22:35:54
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,sad videh tvoje predivne nokte,bravoooo👏
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 22:46:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala ❤️ Sad su mi i ruke lepe 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?