Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 20.12.2019 20:58:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro vece mame..Emice srecan vam put. Nisam bas sve ispratila, ali vidim neko pakovanje...Mi isli na predstavu. Bila je bas interesantna i zabavna. Dobili paketic.U paketicu iz firme jedna nindza kornjaca i kos.A od slatkisa smoki, 2 kese stapica, krem bananice i napolitanke.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 20.12.2019 21:07:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 20.12.2019 23:09:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro vece, dovidjenja i laku noc. Nigde nikoga... opet viruscine i bolestine. Hajde udri sneze i donesi neki posteni minus
|
|
RE: DecembaRRska kafana 20.12.2019 23:15:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam tu... Nigde ne idem...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 2:04:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
02:02....jos uvek prisutna...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 7:45:19
|
|
|
|
flamingos
|
Buđenje,hajde u kafanu,skuvala sam kafu,izvolite.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 9:06:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro subotnje jutro. Moze kafa Flamingos, hvala.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 9:37:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, kafa gotova, tamanimo mandarine i banane, dete spava... Milina 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 10:08:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super Ivanka, vidis da nam je kafana prazna. I vikendima je ovde uglavnom mirno kako primecujem. Mene je stigao neki umor, J je svaki cas bolestan i ne spava dobro sad vec mesecima. Bas sam nekako bljak.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 10:36:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Standardna ekipa u kafancetu 😊 Mi smo bolje jutros, nocas oko pola 3 je bila bas topla i dala sam joj brufen, dva puta se proznajala tako bukvalno joj kosa bila skroz mokra. Joj Fil sve te razumem... i meni je U bas zaredjala neke prehlade, ja sam bas preumorna. Ovo je trebao da bude jedan lep vikend, prvo sam juce trebala popodne da provedem sa drugaricom, em se nas dve nismo dugo videle, em ja nisam sto godina iz kuce izasla (sama malo da napunim baterije). Danas smo trebali da idemo na oredstavu i po paketice kod mm u firmi, spremaju bas nesto lepo, zakupili su onu najvecu salu na Sajmu... sutta smo hteli u pozoriste da ih vodimo. Kako sad ja nju da vodim u kolektiv sa puno dece kad je juce imala preko 39 temp.?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 10:43:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva ne nikad nuje preznojavala kad ima temp ovo sad je bio prvi put. Nadam se da ce uskoro da vas prodje
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 10:44:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame? Pijemo kafu u kafani. Sta se radi? Jao koliko opet virusa. Znaci jedva cejam taj sneg. Mama Jo brzo ozdravite. Bas bezveze sto ne mozete po paketic. Fil kako ste vi? 😙😙😙Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 10:49:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma uzas. Jedva cekam -20 da bude.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 10:57:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mama Jo, sve mi je jasno. Mi smo pobegli iz Bg-a, sto zbog slave kod rodjaka sto zbog cistog vazduha. D se drzi, iako je ceo vrtic slinav. A J je onako, sta znam, sad nema temperaturu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 11:59:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
I ja jedva cekam -20.I cekam snegm i cekam da prodje ng da slavimo rodjendan 🤗🤗🤗Kako ste mama Jo?Ima temp?Fil kako osip?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 12:35:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene pije li se kafa? Ljubite decicu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 13:42:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Kafa, caj... nesto sta god
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 15:24:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas oblacno,samo da se pije kafa.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 15:48:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nema kise, hvala Bogu. Neplanirano sam bila kod frizera, skratila vrhove prilicno. Beba nema temperaturu, a stariji uziva napolju ceo dan. Kako ste, bas bih mogla kafu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 16:03:30
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja isla kod frizera pre neki dan. Moze kafa.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 16:13:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Polijte me kantom hladne vode molim.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 16:18:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zasto mama Jo? Malena je jos pod temp?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 16:38:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Draga jel opet t?
< Poruku je uredio veselica RR -- 21.12.2019 16:40:16 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 17:03:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Opet. Tokiko je kenjkava da vam ne mogu opisati. Nece da se odvoji od mrmene, samo da je nosim, ne mogu nista da uradim, haos svuda oko mene.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 21.12.2019 17:15:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece, konacno... I to na kratko... Idosmo do grada jutros, kuoili deverovom sinu za rodjendan trotinet. Pa dodjoh kuci pa idoh da uradim nokte, prvi put posle 7-8 godina 🙄 Poceli da se listaju a zanoktica ko pleve. Rucah pa da idemo kod devera, uh sto mi se e ide, spava mi se Fil, Mama Jo 🤗🤗🤗
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?