Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:19:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko isto razmisljamo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:20:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad citam na netu kao hoce i od prehlade da se pojavi. A ja od sinoc kuburim sa nosem. Nije strasno ali sam morala da ga ispiram 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:21:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa moguce da ti je od toga. Ako ti je imunitet losiji moguce i od toga.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:21:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kh, ne brini se mast je ok i za oci je. Nisi pogresila. Za sada si pokrivena. Suyra cea da vidis sta dalje....Jel ti smeta sada nesto ili je bolje?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:22:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Petak 13.... hajde da napravimo lom u kafani
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:23:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa i dalje kao da imam prasinu u oku. Malo mi je kapak otekao i crveno je. Lakse malo jeste
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:23:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sad sam videla da ste pisale u medjuvremenu dok ja sve iskucam.. Moj sin je imao zapusen suzni kanal od nosa. Posto kad se raslinavi ne slinavi da to curi,nego sve ode na usi. A tada na desno oko. I celo se zatvorilo od krmelja i bilo je crveno. Stavljali smo kapi 3x1 kap.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:24:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad se bojim deci da ne prenesem joj....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:24:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ladno petak 13ti 😂😂😂😈😈😈👽👽👽
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:25:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha buahahaha samo smo mi budni
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:25:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ako je konjuktivitis prenosi se. Ako ti se zapusio suzni kanal onda neces da preneses.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:26:22
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Sad se bojim deci da ne prenesem joj.... Ako ti je oteceno vrlo moguce da je konjukt.... Bas zato sam ti i pisala da mislim da se lako prenosi. Ne mora da znaci, valjda nece pokupitu
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:27:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
🎃🎃🎃Nemam nijedan vesticji smajli 😂😂😂Aj da nazdravimo 🍸🍸 Kh u tvoje zdravlje 👍Mama jo 🍸
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:29:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala! U zdravlje majke uvek da smo zdravi i veseli sa decicom i ovim na silu usvojenom svekrvinom decom 😁🎄🎄🎄 ziveli
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:29:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ziveli Mirko 🍹🍸🥂🍻
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:30:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze ovaj 🧞♀️ da prodje
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:31:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad ste napisale pahulje veju. I ja se set_im Zdravlove pesme "I ja ne mogu sve i da hocu zaboraviti plavu kapu, a vozovi idu danu nocu...." eh da nam je sneg
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:40:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Eeehhh.. Kh, dobra pesma. I ja volim Colu ❤Sad si me podset_ila... moja vaspitacica je u vrticu slusala i kao mali smo cela grupa znali njegove pesme. A i kasnije sam slusala. Ali eto set_ila sma se sada moje vaspitacice 😁😁😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:41:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Cola car. Laku noc drage moje. Ne mogu vise. Cujemo se posle 😍
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:41:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spavam... Hrk hrk Khal, da te sto pre prodje ❤️ Laku noc do ujutru... 😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:18:08
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala Ivka. 😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:20:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc zene. Ustajem u 6h 😫 A visim na RR..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:21:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jao Mirko ti rafis. Aj laku noc
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:22:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ma ja ne radim. Idem da uzmem obrazac za lekarski i do lab..Ja sam ti mama domacica 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:32:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa onda nije atrasno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: