|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska kafana
12.12.2019 23:24:14   
Khaleesi
Ne mogu da nadjem odg od Fili, ili ako neko zna. Kako se manifestuje taj konjuktivitis? 

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1076
12.12.2019 23:29:41   
bubulence
Kod nas je krenulo prvo da mnogo krmelji oko, onda i da otice, sa dosta zute sluzi... 

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1077
12.12.2019 23:30:12   
Khaleesi
I kako se leci? 

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1078
12.12.2019 23:32:41   
mama Jo
Da krmeljive oci, onako ne mozes da ih otvoris.
Mislim da moras bas pazljivo gazom da ocistis krmelje, tipa jedan pokret jedna gazica, i tako sve dok ne ocistis. I onda idu neke kapi.
Mislim da se lako prenosi.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1079
12.12.2019 23:34:03   
Khaleesi
Bzv ako je to. A od cega se dobija. Ja bas mislim da sam napolju na vetru nestonpokupila.... 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1080
12.12.2019 23:38:03   
mama Jo
Nadam se da ce se javiti sad neko ko je skoro imao. Ja sam imala davno... od prljavih ruku, pitaj boga... orosto tako, potrefi se vrvtno vise stvari.
Znam da kazu da se vrlo lako prenosi, mozda si bila slucajno u dodiru sa nekim ko je imao.
Skoro je bas Maraj cini mi se pisala da je mali doneo iz vrtica, i svi u kuci su zaradili.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1081
12.12.2019 23:38:24   
mama Jo
A mozda kod tebe uopste nije to...

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1082
12.12.2019 23:39:59   
Ivanka 75
Khal, mm je kolega pre neku godinu izgrebao oko na kosarci. Posle 2 dana se zatvorilo, dr mu dala neku tecnost za ispuranjecali morala sam ja to da radim. Spolja ka unutra, prema nosu se prsne pa se istim pravcem i ocisti. Plus hloramfenikol i gentamicin cini mi se. 
E sad, posle nekoliko dana, ode on na teren i vetar mu nanese prasinu u oci. Ta prasina jos vise izgrebe osteceno oko koje je taman pocelo da zarasta. Muke zive. 
Zato ti kazem idi kod lekara da ti pogledaju da li je osteceno. To se ovako ne vidi, ali on je imao snimak od lekara na kom se vide ogrebotine preko zenice, mnogo uvecane. 

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1083
12.12.2019 23:41:53   
bubulence
Hloramfenikol ili kako se vec zove sam ja koristila i za sebe i za cerku. Kod nas je bilo virusno. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1084
12.12.2019 23:44:06   
Slavkic
Crvenilo ocijui stalne krmelje

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1085
12.12.2019 23:44:24   
Khaleesi
Joj sad me uplasi. Videcu do ujutru. Pa ako bude i dalje ovako ici cu. Teskonje kao da imam stranontelo sve vreme unutra. Lepo je kad stavim oblogu od kamilice. Mozda he i taj konjuktivitis. Ali danas sve ok. Popodne samonpocelo da svrbi kao da je nesto upalo zato sam povezala sa vetrom... 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1086
12.12.2019 23:44:35   
Ivanka 75
Koliko sam shvatila Khal je nesto upalo u oko, zato mislim da je izgrebala. 

Direktna veza do poruke: 1087
12.12.2019 23:45:10   
Khaleesi

IZVORNA PORUKA: bubulence

Hloramfenikol ili kako se vec zove sam ja koristila i za sebe i za cerku. Kod nas je bilo virusno. 

Jsu vam bris radili pa saznali da je virusno? 

Direktna veza do poruke: 1088
12.12.2019 23:46:21   
Slavkic
Krmelje, crvenilo oka, svrab

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1089
12.12.2019 23:46:57   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Joj sad me uplasi. Videcu do ujutru. Pa ako bude i dalje ovako ici cu. Teskonje kao da imam stranontelo sve vreme unutra. Lepo je kad stavim oblogu od kamilice. Mozda he i taj konjuktivitis. Ali danas sve ok. Popodne samonpocelo da svrbi kao da je nesto upalo zato sam povezala sa vetrom... 

Jesi li mnogo trljala oko? 
Tako je i mm, nista se nije videlo a prašinku pokušavao trljanjem da izbaci i jos vise izgrebao. 

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1090
12.12.2019 23:47:37   
Khaleesi
Pa ja mislim da je upalo kad sam isla po M u skolu. 

(odgovor članu Slavkic)
Direktna veza do poruke: 1091
12.12.2019 23:48:56   
Slavkic
Trljanje samo jos vise oziritira oko

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1092
13.12.2019 0:01:15   
Mirko Svirko
Malena,masemo,hvala na glasu. Fil,i moj je fudbaler 😃 kopacke i stucne svudaaa 😥Kh, ispiraj oko fizioloskim. Kap po kap. Mpzes na gazicu kamilicu. Jel ti krmelji, jel crveno sa unutrasnje strane?Znas onako kad pogledas u ogledalo, okrenes donji deo (gde su podocnjaci) , da vidis da li je crvena sluznica oka..
Bolje idi kod lekara. Mzoes ti i hloramfenikol. I neomicin, deksametazon... ali bopje da ides da vidis. Jer ce onim aparatom da vide bolje roznjacu. Ai videce se ako ima neko strano telo. 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1093
13.12.2019 0:04:07   
Khaleesi
Na kraju cu da odem. Ipak je oko. Pa jeste crveno. Nego sto nisam nikad imala taj konj. Pa nemam pojma znas... Nisam ni videla 🙄nekome 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1094
13.12.2019 0:07:19   
Slavkic
Deksametazon je odličan za prvu pomoć ali svakako posjeti lekara

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1095
13.12.2019 0:08:35   
Mirko Svirko
Onda ne eksperimentisi. Idi sutra kod lekara. Mozes da ispiras fizioloskim i kamilicu prohladjenu. Malo da ti umiri.❤❤❤

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1096
13.12.2019 0:14:22   
Khaleesi
Vec sam stavila onu mast. Znam da je dobra i bas za oci. Onu chloro nesto

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1097
13.12.2019 0:15:19   
Mirko Svirko
Haha mama Jo.. znaci asocijacije ista rec u isto vreme.. kaladont ista rec u isto vreme 😂😂😂
Kh,mast je super. Suyra kod dr.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1098
13.12.2019 0:15:57   
mama Jo
Puh covece, nemoj da ti se zakomplikuje iz bzvze...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1099
13.12.2019 0:19:42   
Khaleesi
E bas bzv. Kako mrzim ovako kad se desi nesto glupo. Pih

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here