Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:55:19
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi ja ne mogu da vjerujem koja si ti budala 😁 pitaj ovde mozda bi neka kupila(ne ja) Jos mlad,lijep,u punoj snazi 😂 Jao Von kakvo posluzenje 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:05:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Von, hvala na cas_ti, neka si ti ziva i zdrava. Mene dirali malogradjani zeljni jeftine popularnosti. A Mirko Svirko skuplja glasove od ponoci. Po mojoj proceni regularno moze da se skupi 1000 ikonica za sat vremena.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:07:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Bubi ja ne mogu da vjerujem koja si ti budala 😁 pitaj ovde mozda bi neka kupila(ne ja) Jos mlad,lijep,u punoj snazi 😂 Jao Von kakvo posluzenje 😊 A ne, cekam da i ovo dvoje krenu u skolu pa cu ga onda unovciti... Do tada moramo da mu odrzavamo kondiciju 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:07:54
|
|
|
|
flamingos
|
Može,ali da non stop klikćeš
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:11:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da ceo dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:12:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kad bi ubola onu posebnu ikonicu. Nikad je nisam. Videla 😭
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:14:15
|
|
|
|
bubulence
|
Da li je realno da neko klikce CEO dan zbog igrackice? Lepo je da se takmici, ali da ne das detetu da jede ili da ne spavas zbog nagrade od 1500din, nije mi jasno... Ne mislim na vas nego na ove sto klikcu i osvajaju... Jer realno, ako ces kliktati i obavljati svakodnevne poslove neces osvojiti nagradu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:19:03
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hej gde ste mame? Ja sma sinoc skupljala do pola 2. I ovako ne spavam. Nego mi malo cudno,to sam rekla i fil. Ni ne znam sa kim se takmivim,niakd nidma ni cula za ta imena ispred sebe. Nego fil i ja bile jedno vreme prva i druga i odjednom krenu glasici mi se i ne vidimo od prasine. I onda ja kliktala jos malo. Vidim da sam druga. Evo sad stavula rucak postavila dorucak i da pijem kafu napokon. Posto mi je to orva i hladna jer sam sve uradila do sad😂Klikicite i hvala sto navijate 👏❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:21:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ima tu neato cim samo odjednom napucaju tolike klikove. Nije realno.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:21:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, nekad ponese takmicarski duh, ali si u pravu za ceo dan kliktanja. Ali bitno je da nasa RR postaje sve popularnija, bice svega za nas “matore” forumasice.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:22:25
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bubi ne mozes ceo dan da klikces i bilo sta uradis
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:25:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi ne prodaj muža,molim te.A i treba ti odobrenje od svih žena😊😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:33:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo 8500? A jos ti M nije krenuo na aktivnosti? Jaoj 🙄 Pa da,obe na rekreativnu i obe na sportic..T na odbojku 2500,J na sportic 1800..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:34:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Obe iduna odbojku samo ili jos nesto
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:34:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubi,ne prodajemo muzeve,samo izrabljujemo😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:35:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sama sinoc ne znam da li cu preko dana uspeti. Kh, mzoda naletis na onu posebnu ikonicu. Ovo je lepo da obradujemo decu. Ali zahtevno. Jer ima i drugog posla.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:37:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa jeste bas zahtevno. Bas bi bilo super da ubodem 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:37:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Samo da igrate za glavne.Navijamo.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:38:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kako ta prva ima 6666 klikova? Brate mili
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:42:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Taj broj vam sve govori😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:45:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
6866 sad ima ne kapiram kako?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:50:15
|
|
|
|
Havajka
|
Verovatno celu noc nije spavala
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 10:52:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo na jedan sport..T odbojku,a J skolica sporta,ima 5g.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 11:00:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Haha Kh vidis sto je mene sve zbunilo 🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 11:39:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte djevojke ne kvarite nam temu pisajuci o nagradama i nagradnim igrama.imamo i za to temu. Bubi slazem se sa Vesi,on ima 4 zene.valjda sve odlucujemo o örodaji.Ako ucestvujemo u odrzavanju onda ucestvujemo i u ostalom 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?