Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:30:54
|
|
|
|
Lule14
|
🤗
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:31:46
|
|
|
|
bubulence
|
Jutro! Pijem drugu kaficu, ko hoce da se pridruzi ☕☕☕? Sada sam poplacala sve racune, tacno me glava zabolela 😆, idem da popijem i nesto kratko da dodjem sebi😋
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:39:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Pokusavam da pijem kaficu i ja,dok mali kopa sa makazama po banani..ludak. devojke na radnim zadacima.Bubi,cela plata ode na racyne😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:40:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame i u kafani Krenule ikonice da iskacu 🤣Mala jos spava veliku sam odvela u skolu... Gde je rodjendanska torta 😁🎁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:43:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Stize i tortica! Juce sam brzinsku napravila!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:47:28
|
|
|
|
flamingos
|
Divna torta,draga,srećan rođendanko❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:49:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Bubi ja bih ti se pridruzila 😊 Von, bravo, sa takvom tortom nema greske 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 8:49:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sigurno je prelepa lepo izgleda bravo 😘🎁🎁🎁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:08:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Pokusavam da pijem kaficu i ja,dok mali kopa sa makazama po banani..ludak. devojke na radnim zadacima.Bubi,cela plata ode na racyne😁 Ma, najvise ode na ekskurzije (rekreativna i jednodnevna), pa neki radni listovi budibogsnama, pa paketici u vrticu, skoli, slikanje za kalendar (opet i u vrticu i u skoli), kostimi za dramsku sekciju... Izadje na kraju vise nego racuni... Moje porodiljsko ne pokrije ni pola racuna 😆😂.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:10:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cekaj kakvi kostimi?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:11:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Bubi, i mene najcesce zbog toga boli glava u poslednje vreme
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:15:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Uhhh gde je ona tema za istresanje negativne energije! Aaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:16:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Dil, nije valjda da bi tamo? Nemoj, cekaj, nista nije vredno. Ja ne znam sta deci za dorucak da dam
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:18:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Cekaj kakvi kostimi? Spremaju predstavu za kraj polugodista, pa im pravimo i sijemo nesto... I ne krivim skolu, mogli smo da biramo a mi smo izabrali da imaju prave kostime umesto crnih helanki i belih majica (sto ima svako dete u ormanu)... Ali, Boze moj, ima se-moze se... Sta je par hiljada dinara pred novogodišnje praznike 😆
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:18:45
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Uhhh gde je ona tema za istresanje negativne energije! Aaaaaaaaaaaaaa Ko nam te dirao???
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:20:59
|
|
|
|
Khaleesi
|
U bre Fili... 😶
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:21:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Pred kraj meseca inace, a jos pred kraj godine... koja hiljada manje- vise, ko te pita
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:21:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo i za pice malo! Ko sta voli!Nama za sportice i rekreativne mesecno ode 8500🙄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:22:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj divno von, kao da si cula da smo sinoc prizivali koktele
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:22:57
|
|
|
|
mama Jo
|
8500? A jos ti M nije krenuo na aktivnosti? Jaoj 🙄
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:24:29
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,ne nerviraj se,hajde,uz tebe sam,ti danas osvoji,a ja sutra-eventualno malo sutra😀Igram pošteno kao i do sad,pa sad...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:35:51
|
|
|
|
bubulence
|
Ooo Von, sta je za tebe 8500 hiljada kada imas lara za ovakve koktele 😂. Mi placamo 5000 rate za eksurzije, ostalo necu ni da pisem... A imam jednog skolarca... Sta ce biti kada svi krenu u skolu... Prvo sam mislila da prodam svoj bubreg ali mislim da cu prodati muza... Pravi decu kao od sale, dobro cu ga unovciti
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:45:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jao bubi hahaha Moja jos nije pocela sa tim rekreativnim. Ali sad jednom mesecno kao pozoriste. Prvi put 600 din i kao dobiju gratis kokice. Dobili neki gazirani sok osecam lred istek roka. Sad digli cenu na 900. I sad ne ide. Uz sve to drugaricino dete je 4.razred isla i ona u to pozoriste. Kaze 20 min bila predstava? 🤔🤔 Zar nije bar 45 min?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:45:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha bubi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2019 9:51:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Neka se javi Mirko... Kako si nagurala toliko bodova Miki?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?