Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:48:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni nije niko pp slao. Mislim da su samo novi zbog nagradnih igara.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:07:33
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Bice KH, kad se najmanje nadas. Uz tebe smo ❤😂 Ja pijem kafu , a niko me ne nudi 🤤 Oooooo dobro kuvam ja onda ☕☕☕ Fil, gde su ta cudna pitanja itd? Nisam u toku. Bila mi sestra, pa se do sad smejala kako je moj MIrko ljubi i kaze " tetka kako si mekana i kozna" hahhahah Mekana i kozna 🤣🤣🤣 dobar je
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:21:37
|
|
|
|
flamingos
|
Ima ih Fil,primetih,a tek sutra kad krenu😀Sad skapirah-ti si moja(mislim-volimo kafu)a kh ne-njoj kuvamo čaj.Kako sam pametna😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:22:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, bravo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:25:31
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vesi, po nekim temama, nije pp. Da ne unosim zabunu. Forum je naravno javan i svako moze da ucestvuje. To je valjda i sustina, ali mislim da ima nekih padobranaca koji su tu samo zbog nagrada, pa pisu neke nebuloze. IZVORNA PORUKA: veselica RR Gde pisu draga?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:25:49
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo,kapiram,malo sa zakašnjenjem,ali,godine su to.Šalu na stranu,dosta je nas i dok pročitam,povežem šta je ko pisao i eto-ali-bitno je da kapiram😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:26:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hahahahaha Ja tako citam celu stranu pa pomesam sta je ko rekao... 🤣🤣🤣Bravo za tebe Flamingos
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:28:11
|
|
|
|
mama ivane
|
Hej evo i mene malo da caskam sa vama , devojcicu odvela u predskolsko sinove uspavala - ja pijem kafu i slusam muziku pokusavam da se opustim koliko mogu , napokon mir neznam kako se desilo da su zaspali u isto vreme😄 sad cu da zvirnem sta ste sve pisale bez mene😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:31:38
|
|
|
|
Filadendronka
|
Prozivamo te u temi “ Kako zamisljamo forumasice” :) IZVORNA PORUKA: mama ivane Hej evo i mene malo da caskam sa vama , devojcicu odvela u predskolsko sinove uspavala - ja pijem kafu i slusam muziku pokusavam da se opustim koliko mogu , napokon mir neznam kako se desilo da su zaspali u isto vreme😄 sad cu da zvirnem sta ste sve pisale bez mene😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:31:46
|
|
|
|
flamingos
|
Mama ivane,mašem ti.Odmaraj.Evo i ja kuliram.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:32:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
🤣🤣🤣🤣Moram da idem da peglam
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:33:52
|
|
|
|
mama ivane
|
Hej nisam jos stigla do te teme😂 jao da nije nesto lose 🤔nesmem da gledam🤭
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:52:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma neeee, ne brini. IZVORNA PORUKA: mama ivane Hej nisam jos stigla do te teme😂 jao da nije nesto lose 🤔nesmem da gledam🤭
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 15:54:57
|
|
|
|
branki*
|
nisam citala sta ste pisale..da se ubelezim..dosla sa posla,na brzinu smuckala da se jede,pa da vezbam posle sa sinom..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 16:03:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, nista pametno niamo pisale
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 16:06:32
|
|
|
|
Filadendronka
|
Videces tek od sutra 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 16:25:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj mrzim nagradne igre
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 16:32:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Al ce sutra biti 10001 tema aktivirana 😂 Mnogi spremaju prstice vec danas.Ja cekah bus 20min, sad mi vreme odmora krace. Samo sto smo rucali. U 17 i 15 opet na put, a mrzi me nesto danas da se pomerim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 16:37:59
|
|
|
|
flamingos
|
A ja baš volim nagradne igre😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 17:22:57
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma voli i Mama Jo, nego glumi. 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 17:24:05
|
|
|
|
mama Jo
|
uvek se pokajem kad krenem neju da igram, sad treba izdrzati tempo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 17:25:35
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sta ti “juris”? IZVORNA PORUKA: mama Jo uvek se pokajem kad krenem neju da igram, sad treba izdrzati tempo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 17:27:22
|
|
|
|
mama ivane
|
Uh sat vremena pricah sa drugaricom i samo sto zavrsismo diskutovanje(ogovaranje)😁 momci se probudise, a taman planirala sda se ispricam sa vama , e neda mi se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 17:34:35
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sta ti “juris”? IZVORNA PORUKA: mama Jo uvek se pokajem kad krenem neju da igram, sad treba izdrzati tempo Ja bih jako volela one Magicne zvezde da osvojim. Pree godinu dana su se isto poklanjale i bas sam ih od tada zelela. Posto ne kupismo ajde da probam sad. Toliko mi se svidja ta igra da cu je kupiti za J ako ne osvojim sad. Je l''ti hoces onu drugu?
< Poruku je uredio mama Jo -- 10.12.2019 17:35:05 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 17:36:24
|
|
|
|
mama ivane
|
Meni je svejedno koju bilo igrackicu da osvojim da obradujem klince nesto nisam u finansiskoj situaciji najboljoj istrosilo se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?