Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 9:33:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh, za tebe neki caj posto ne pijem kafu. :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 11:11:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Caj, kafica, hajde malo da caskamo 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 11:38:02
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Fil,mmm,divnoooo❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:05:49
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne stizemo da caskamo, sve u trku. Jednom rukom pisem, drugom kuvam, a trecom cuvam dete. Ups, nemam tri ruke 🤭
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:08:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha Isto, ja koristim dok su deca dobra dok se igrajusad kad zakukaju nema me. A kisa pa ne mozemo napolje, a bas mi se ide
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:09:58
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je vreme slb. Moze li kafica?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:10:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mama Jo, kisa pada i ovde celo jutro, ne mogu sa kolicima napolje. A da nosim J od 9kg i kisobran nesto mi se bas i ne svidja. Otvaram prozore da provetravam, bas je vruce u stanu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:23:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Kh, za tebe neki caj posto ne pijem kafu. :) Hvala ti draga. Eto neki iz okoline jos nisu skapirali da ne pijem vise kafu stalno me nude. Ti si zapamtila 😘😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:25:42
|
|
|
|
mama Jo
|
I kod nas tako Fil.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:28:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Meni bili svekijevci pili kafu. Sad moze caj. Ovde ne pada kisa ali je otuzno nesto.. mada izacicemo mi svakako 😁Kako ste vi mame?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:35:32
|
|
|
|
smeško
|
Hocu ja kafu, hocu ja! Danas mi je malo bolje, pa jurim da zavrsim sve sto nisam juce.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:35:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam nesto polomljena valjda od ove vestice i vremena... Nisam imala od juna pa mi je sad cudno...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:38:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh, kako nisi imala od juna?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:44:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kh, brzo oporavak i da ne dobijes 9mes sa dobrim razlogom.. ❤❤❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 12:46:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh nam je imala missed. :( Ali bice lepih vesti uskoro. IZVORNA PORUKA: mama Jo Kh, kako nisi imala od juna?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 13:36:39
|
|
|
|
flamingos
|
Ček samo-ko ne pije od vas dve kafu-Fil ili Kh?😀.Da zapamtim❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:03:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kh, brzo oporavak i da ne dobijes 9mes sa dobrim razlogom.. ❤❤❤ Hvala Mirko ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ nadsm se sad za Novaka da ce da bude nesto lepo 🤣 joj ne snam sto ali bas mi nedoataje jedna mala beba... Tako sam bila bzv kad god udjem u apoteku ili bilo koju radnju posle misseda jer su svuda bebi stvarcice....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:04:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja ne pijem ali sam razumela da ni Fili ne pije, ili nisam ok razumela...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:04:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Flamingos, Kh ne pije kafu, a ja se nalivam inace. Sad malo manje zbog dojenja.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:06:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh, u redu je da bolujes, samo polako. Naredna godina je tvoja, videces! :) IZVORNA PORUKA: Khaleesi IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kh, brzo oporavak i da ne dobijes 9mes sa dobrim razlogom.. ❤❤❤ Hvala Mirko ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ nadsm se sad za Novaka da ce da bude nesto lepo 🤣 joj ne snam sto ali bas mi nedoataje jedna mala beba... Tako sam bila bzv kad god udjem u apoteku ili bilo koju radnju posle misseda jer su svuda bebi stvarcice....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:25:57
|
|
|
|
Filadendronka
|
Devojke, ne znam u kojoj temi da pisem ovo. Da li se ovo neko sprda sa nekim pitanjima, neki novi nick-ovi sa nekim cudnim ponasanjem. Jasno je da ima nagrada i svega, ali 🤔 Ili tripujem?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:37:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde pisu draga?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:40:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil ne znam, i ja sam primetila
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:41:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel vam pisu u pp?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 14:41:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bice KH, kad se najmanje nadas. Uz tebe smo ❤😂 Ja pijem kafu , a niko me ne nudi 🤤 Oooooo dobro kuvam ja onda ☕☕☕ Fil, gde su ta cudna pitanja itd? Nisam u toku. Bila mi sestra, pa se do sad smejala kako je moj MIrko ljubi i kaze " tetka kako si mekana i kozna" hahhahah
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.