Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 19:31:09
|
|
|
|
branki*
|
hahah,ja sneg i ne volim bas,ali to je zato jer nisam vozac,a radim i vodim decu iskljucivo ja u skolu i vrtic i ja uzimam i sve mi je onda puno teze,realno.ali,radujem se praznicima,rodjendanu,drzi me ta euforija od detinjstva...emice,pusti sliku..ja se odmorila od farbanja..ai,nikako pramenove da odradim,ne mogu da se uskladim sa frizerom.
< Poruku je uredio branki* -- 1.12.2019 19:32:50 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 19:32:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice stavi sliku da te vidimo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:06:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja volim sneg, ali sad sam u strahu jer putujem kolima po selima. Vec me jeza hvata.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:09:13
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja sneg obozavam. Jedva cekam i citav dan samo o tome pricam.. Slozicemo se... Debelo me drmaju hormoni. 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:13:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ga volim samo u vrijeme praznika.Posle toga moglo bi se odmah vratiti proljece.Stavicu posle,ili sutra.moram uganjati svjetlost da se lijepo vidi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:23:00
|
|
|
|
branki*
|
da,kao sto kaze emica,dok su praznici,ok.posle vec je dosta.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:25:00
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ga,cini mi se da se vidiBranki bez snijega uopste nemam osjecaj da su praznici
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:26:28
|
|
|
|
branki*
|
emice,pa tebi je bas porasla kosa divna je boja.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:27:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I meni bez snega praznici nisu to, to da tako kazem. Nisam bas fan do te mere ali... Bolje i to nego kisa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:28:58
|
|
|
|
pari
|
Emice, svidja mi se bas
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:29:32
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Emice,super ti je boja.Ne volim zimu(zbog hladnoće),ali sneg-da😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:43:55
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala zene,jeste Branki bas je porasla.23.12 imam termin kod frizerke,posteno cu da je skratim 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:45:54
|
|
|
|
branki*
|
kod vas termin,kao operaciju da zakazujete ja sa ovom mojom,haos.ali,lepo ti je i sa tom duzinom.mislim,ne vidim te celu,ali imam neku predstavu kako je.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:47:23
|
|
|
|
Duškić
|
Hihi...kod frizerke ja isto kao i kod dr. Sto sam umorna, izlezavam se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 21:22:40
|
|
|
|
emicaa
|
Branki jel bolje sad 😁 a termin sam napravila u Doboju zato moram tolilo cekati.A i ovde uglavnom sam cekala po sedmicu dok se uskladimo da i meni i njoj odgovara
< Poruku je uredio emicaa RR -- 1.12.2019 21:44:17 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 22:47:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame?Sta radite?Sta se pije u kafani? Emice super izgledas. Boja top. 👍❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 22:50:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cao mame. Lepa ti boja emice ne znam da li si se sano sisala ili farbala 😁I ja sam u fazi menjanja frizerke jer zakaze mi u 3,pocne u 3.45 da me radi zavraim do 7. Extra radi ali je nekako sva uspotena i pricalica... I kod nje kao na stanici svi svracaju da se samo pozdrave pa rese da se malko osisaju... Ja cu kiselu vodu da porucim neka muka me hvata 😑
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:28:19
|
|
|
|
emicaa
|
Jao pa ja sam naopako 😂 Khaleesi ja sam svoju promjenila iz drugih razloga.spalila mi je potpuno zdravu kosu,jos smisljala izgovore kako.Kao da sam sa marsa pala pa ne znam cija je greska.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:33:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj emice kako si slatka Super ti je ta boja, bas si devojcurak
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:39:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,kao devojcica😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:47:17
|
|
|
|
bubulence
|
Emica lepotica ❤️. Dobro vece zene, ja sam konacno u svom krevetu, namestila se, uzela knjigu i sada cu da uživam u tisini i citanju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 0:07:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stq se cita?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 9:11:35
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi a u cijem si krevetu bila do sad 😂 Hvala vam na silnim komplimentima 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 9:16:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Stq se cita? Gvardijan, od Verolino😁. Emice, menjala sam nekoliko kreveta preko vikenda 😂😋
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 9:28:16
|
|
|
|
mama Jo
|
A bubi to je knjiga od one bivse clanice RR, je l''da? Kakva je? Ja nista trenutno ne citam... ali sad cu nesto uzeti, preko dana nemam vremena, a uvece nesto nemam koncentraciju vec neko vreme. Malo me bole oci kad citam u polu mraku, mislim da je vise to.
< Poruku je uredio mama Jo -- 2.12.2019 9:31:42 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?