Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 19:31:09
|
|
|
|
branki*
|
hahah,ja sneg i ne volim bas,ali to je zato jer nisam vozac,a radim i vodim decu iskljucivo ja u skolu i vrtic i ja uzimam i sve mi je onda puno teze,realno.ali,radujem se praznicima,rodjendanu,drzi me ta euforija od detinjstva...emice,pusti sliku..ja se odmorila od farbanja..ai,nikako pramenove da odradim,ne mogu da se uskladim sa frizerom.
< Poruku je uredio branki* -- 1.12.2019 19:32:50 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 19:32:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice stavi sliku da te vidimo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:06:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja volim sneg, ali sad sam u strahu jer putujem kolima po selima. Vec me jeza hvata.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:09:13
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja sneg obozavam. Jedva cekam i citav dan samo o tome pricam.. Slozicemo se... Debelo me drmaju hormoni. 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:13:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ga volim samo u vrijeme praznika.Posle toga moglo bi se odmah vratiti proljece.Stavicu posle,ili sutra.moram uganjati svjetlost da se lijepo vidi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:23:00
|
|
|
|
branki*
|
da,kao sto kaze emica,dok su praznici,ok.posle vec je dosta.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:25:00
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ga,cini mi se da se vidiBranki bez snijega uopste nemam osjecaj da su praznici
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:26:28
|
|
|
|
branki*
|
emice,pa tebi je bas porasla kosa divna je boja.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:27:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I meni bez snega praznici nisu to, to da tako kazem. Nisam bas fan do te mere ali... Bolje i to nego kisa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:28:58
|
|
|
|
pari
|
Emice, svidja mi se bas
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:29:32
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Emice,super ti je boja.Ne volim zimu(zbog hladnoće),ali sneg-da😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:43:55
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala zene,jeste Branki bas je porasla.23.12 imam termin kod frizerke,posteno cu da je skratim 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:45:54
|
|
|
|
branki*
|
kod vas termin,kao operaciju da zakazujete ja sa ovom mojom,haos.ali,lepo ti je i sa tom duzinom.mislim,ne vidim te celu,ali imam neku predstavu kako je.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 20:47:23
|
|
|
|
Duškić
|
Hihi...kod frizerke ja isto kao i kod dr. Sto sam umorna, izlezavam se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 21:22:40
|
|
|
|
emicaa
|
Branki jel bolje sad 😁 a termin sam napravila u Doboju zato moram tolilo cekati.A i ovde uglavnom sam cekala po sedmicu dok se uskladimo da i meni i njoj odgovara
< Poruku je uredio emicaa RR -- 1.12.2019 21:44:17 >
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 22:47:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame?Sta radite?Sta se pije u kafani? Emice super izgledas. Boja top. 👍❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 22:50:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cao mame. Lepa ti boja emice ne znam da li si se sano sisala ili farbala 😁I ja sam u fazi menjanja frizerke jer zakaze mi u 3,pocne u 3.45 da me radi zavraim do 7. Extra radi ali je nekako sva uspotena i pricalica... I kod nje kao na stanici svi svracaju da se samo pozdrave pa rese da se malko osisaju... Ja cu kiselu vodu da porucim neka muka me hvata 😑
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:28:19
|
|
|
|
emicaa
|
Jao pa ja sam naopako 😂 Khaleesi ja sam svoju promjenila iz drugih razloga.spalila mi je potpuno zdravu kosu,jos smisljala izgovore kako.Kao da sam sa marsa pala pa ne znam cija je greska.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:33:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj emice kako si slatka Super ti je ta boja, bas si devojcurak
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:39:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,kao devojcica😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 1.12.2019 23:47:17
|
|
|
|
bubulence
|
Emica lepotica ❤️. Dobro vece zene, ja sam konacno u svom krevetu, namestila se, uzela knjigu i sada cu da uživam u tisini i citanju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 0:07:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stq se cita?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 9:11:35
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi a u cijem si krevetu bila do sad 😂 Hvala vam na silnim komplimentima 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 9:16:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Stq se cita? Gvardijan, od Verolino😁. Emice, menjala sam nekoliko kreveta preko vikenda 😂😋
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 2.12.2019 9:28:16
|
|
|
|
mama Jo
|
A bubi to je knjiga od one bivse clanice RR, je l''da? Kakva je? Ja nista trenutno ne citam... ali sad cu nesto uzeti, preko dana nemam vremena, a uvece nesto nemam koncentraciju vec neko vreme. Malo me bole oci kad citam u polu mraku, mislim da je vise to.
< Poruku je uredio mama Jo -- 2.12.2019 9:31:42 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.