Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.4.2020 10:04:05
|
|
|
|
flamingos
|
Roštilj poručen i mm ide u 11 h da preuzme,moje je salatu da spremim.Neću ništa slatko,sutra postim,a u subotu ću nešto da spremim da se posladimo.Dete pije neskvik,dok ne stigne roštilj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.4.2020 10:17:51
|
|
|
|
princezica1
|
Palacinke za dorucak. Za rucak razmisljam nesto od testenina da spremim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.4.2020 11:02:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja imam grasak od juce,spremicu jos americke palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.4.2020 11:13:40
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Posto su se svi isnebivali najstrasnije kad spomenuh musaku, kod nas danas ipak lobacke snicle. Na brzinu topim meso i evo strpala u rernu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.4.2020 12:35:09
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Stavila pasulj da se kuva za rucak. Umesila hleb i napravila ledene kocke, danima mi se jedu I stanglice sa kackavaljem. Dosta sam bila domacica, odoh vince da sipam 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 10:49:19
|
|
|
|
flamingos
|
Sebi pržen krompir uz to ajvar,večesefas neku jabuku-i dosta je.Moji imaju roštilj,dodaću im krompiriće,salatu,pa kasnije šta budu želeli spremiću.Dete doručkovalo plazmu i mleko i evo sprema se za školu😀
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 11:02:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas pastrmka sa roštilja. Kuvani krompir sa blitvom i belim lukom iliti dalmatinsko varivo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 11:10:26
|
|
|
|
milicicak
|
Za dorucak proja sa mlevenim mesom. Za rucak juneci gulas. A ispekla sam i sveske 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 11:16:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Eh da nije sveski... sve bi bilo uzalud
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 11:25:53
|
|
|
|
princezica1
|
Proja za dorucak, za rucak boranija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 12:12:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod nas ce biti nesto od bukovace. Samo da smislim sta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 12:26:06
|
|
|
|
pari
|
Makarone sa bolonjez sosom. Ne znam sta cu kasnije...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 13:17:33
|
|
|
|
nata11
|
Spremam rizoto sa piletinom.
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 14:13:58
|
|
|
|
gagana83
|
Danas svinjsko meso prodinstano sa kiselom paprikom. Imamo i sladak kupus od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 14:15:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dorucak topli sendvici, rucak rostilj - cevapi i piletina i domaca supa. Vecera videcemo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 14:17:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Narucila sam pecenu ribu,oslic i skusu..samo sam narucila za nas 10🤪🤪po 1kg,mislila sam da ce biti manje u 1kg😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 18:31:29
|
|
|
|
vocicana
|
Danas su oni rucali, ribu i krompir salatu muz a dete neke ustipke sa rostilja i krompir pire. Ja nista
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 18:42:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Voci, sto nisi rucala? Danas djuvec. Smutih neku brzu torticu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 19:31:57
|
|
|
|
pari
|
Napravila sam i crumble (voće i od gore mrvičasto testo), super je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 19:54:19
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Eh da nije sveski... sve bi bilo uzalud Sveske ispale odlican 5 😉
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.4.2020 20:00:43
|
|
|
|
Dragica Draga
|
+ plazma torta i plazma banana rolat
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.4.2020 9:42:17
|
|
|
|
jess021
|
Mili, po kom si receptu pravila sveske🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.4.2020 9:44:38
|
|
|
|
princezica1
|
Picu za dorucak. Razmisljam sta u za rucak jos uvek.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.4.2020 10:52:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ćemo da raspalimo roštilj a uveče ću knedle sa šljivama, imam u zamrzivaču.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.4.2020 11:08:19
|
|
|
|
dddaca
|
Mi cemo lignje danas i pomfrit
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?