Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.4.2020 12:33:48
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam grasak skuvala za rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.4.2020 12:50:42
|
|
|
|
pari
|
Picu za rucak ali sta cu za popodne, uvece, nemam pojma
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 11:27:06
|
|
|
|
flamingos
|
Pečeno pile,pire,beli sos sa pavlakom za kuvanje.Ako stignem napraviću kolač sa jabukama,a ako ne,pravim sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 11:29:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su ostale deci galete. Za rucak nama posna sarma, a deci supica i pilav sa mesom. Kasnije cemo da se zasladimo posnim mafinima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 11:56:37
|
|
|
|
Duškić
|
Mmmm i ja bih mogla sad mafine.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 12:36:58
|
|
|
|
princezica1
|
Sarmu od zelja, mini pice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 12:54:10
|
|
|
|
jess021
|
Juneca supa, bareno meso, pohovani batak, pire, sarma... Danas siroko 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 13:05:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pasulj sa kobasicama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 15:22:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ručak od juče
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 15:24:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lazanja od kora za pitu. Kore su malo deblje, takve su te sto mm donosi sa terena. I lazanje su super ispale, kao da su od kora za lazanju.Sekla kore na pola pa slagala u tepsiju, manja keramicka ovalna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 17:26:15
|
|
|
|
jess021
|
Ana, taj je najbolji 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 17:37:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Daaaa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.4.2020 17:38:41
|
|
|
|
princezica1
|
Koliko spremate, da se postidi prosecna domacica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 10:39:59
|
|
|
|
vocicana
|
Joj ljudi moji, ja pojma nemam sta cu danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 11:13:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Moji tražili picu 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 11:15:54
|
|
|
|
princezica1
|
Pitu zeljanicu, za rucak paprikas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 12:12:56
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Rucak od juce.. I kupus kifle i mozda palacinke..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 12:21:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Musaka i supa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 21:36:42
|
|
|
|
flamingos
|
Ostala piletina od juče,skuvah danas supu,ispohovala sam paprike i posladismo se princes krofnama😀
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.4.2020 21:40:28
|
|
|
|
mati
|
Pogaca, hurmasice i meso sa tursijom od juce... Danas jos corbica sa povrcem i piletinom. Sada za veceru ajvar i jaje, a za malog M nudle. Ne jede papriku ni u kakvom obliku.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2020 9:48:36
|
|
|
|
flamingos
|
Sarma se krčka,supa i princes krofne ostale od juče i eto ručka.Za doručak mekike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2020 9:50:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pasulj
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2020 9:58:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I kod mene pasulj danas 🙂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2020 10:00:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas juneća supa, pečeno pile na pivu, pečeni krompir, paprike i tikvice. Kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.4.2020 10:11:34
|
|
|
|
princezica1
|
Pitu sa mesom. Rucak imam od juce.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?