Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2020 14:11:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kiseo kupus sa mesom za rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.2.2020 14:42:53
|
|
|
|
Sanidej
|
Isto kupus sa mesom. Mogla bih i pitu sa malinama kasnije.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2020 14:43:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas kremenadle sa povrćem iz rerne.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.2.2020 18:19:23
|
|
|
|
Sanidej
|
Peceni bataci sa krompirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 9:41:39
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom i kupus salata za ručak.Za doručak lisnato pecivo sa višnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 9:58:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak su ostale makaronice sa piletinom i corbica. Pravim za dezert dunavske valove, cezar salatu za veceru i kiflice sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 10:40:43
|
|
|
|
Sanidej
|
Djuvec sa junetinom i krofne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 10:55:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Sanjice sinoc sam mm rekla koliko mi se samo jede cezar salata, rado bih dosla kod tebe na veceru A kakvi su zo dunavski valovi kolac?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 11:06:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde mama jo. Cekam vas. I ovako pravim duplu meru😀 Dunavske valove sam davno spremala. I nisam mogla da nadjem recept. Jutros nađem u svesci, a pre neki dan mi je Ana dala. Dunavski
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 13:07:33
|
|
|
|
bubulence
|
Piletina sa graskom. Lisnato testo sa dzemom od maline
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 13:18:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Nama ostalo ručka od juče ali mm je jutros kupio lososa pa ćemo ručak od juče ostaviti za sutra DakleM, danas pečeni losos i krompir sa prelivom od senfa i limuna. Za dete bez preliva (naravno )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 18:11:18
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pirinac na Kineski nacin uz povrce i krilca u slatko,kiseo,ljutom sosu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.2.2020 19:21:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Podvarak sa rebarcima , proju i supu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.2.2020 7:13:21
|
|
|
|
branki*
|
juneci gulas od juce.mnogo je dobar.kao prilog neka testenina ili pire krompir,videcu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.2.2020 8:05:55
|
|
|
|
Sanidej
|
Planiram rizoto sa piletinom i videcu neku slatku pitu da dodam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.2.2020 10:01:38
|
|
|
|
branki*
|
za dorucak pita sa mesom,kupovna doduse.za rucak krompir i svinjska butkica i supa,za veceru cu spagete ,kulipa sam parmezan,jedva cekam d se najedem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.2.2020 10:08:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak domaca supica i zapecene slane palacinke. Za veceru ce biti kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.2.2020 11:28:57
|
|
|
|
nata11
|
Mm se smilovai i nakon 2 god resio da zavrsi terasu pa u to ime gozba: Rolovana piletina Krompir i sargarepa iz rerne Mesana vit salata
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.2.2020 11:32:43
|
|
|
|
mama ivane
|
Ustipci sa ajvarom Pasulj corbast za rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.2.2020 11:58:49
|
|
|
|
Sanidej
|
Za dorucak domacu picu. Za rucak sam planirala cufte u paradajz sosu i pire kao prilog.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.2.2020 19:47:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Za ručak pravila makarone sa piletinom i brokolijem, prelivene bešamelom sa sirom i zapečene u rerni. Poluzdrav obrok 😅 Za večeru topli sendviči za momke, za mene kokice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.2.2020 17:17:28
|
|
|
|
gagana83
|
Danas ništa 😁 Dete ručalo na rođendanu, mi kupus od juče.Možda napravim proju za večeru. Ali zato imam dezert Trileće Dr. Etker. Odličan je, možda i najbolji koji sam jela, mana je što je mali, muž može bez problema iz dva puta sa ga smaže 😄
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.2.2020 17:26:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Gago, kupila sam ga jos pre mesec dana ali nisam jos uvek napravila. Znači dobar je? Extra! Da dokipim ja još jednu kutiju 😅
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.2.2020 17:36:56
|
|
|
|
gagana83
|
Probaj pa vidi. Ja sam se oduševila, a pravila sam i domaći i sa onom gotovom smesom i iz Albanije i sa Kosova. Zna Mašnica, i nju sam cimala da mi objasni gde nabavlja. Samo vidi je l imaš tako mali pleh 😁 Ja sam sad greškom uzela neki sa prelivom od maline, nisam ni primetila. Sa karamel prelivom je odličan, javiću kakav je ovaj.
< Poruku je uredio gagana83 -- 23.2.2020 17:38:19 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.2.2020 18:36:05
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Gagana daj sliku kutije i gde uzimas?😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Koje ime vam je lepseSasa.PKristijan (
27%)
Filip (
73%)
Ukupan broj glasova: 149Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!