Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 12:54:33
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: branki* e,pa ,flamingos,moj si covek!belolucenu papriku mnogo volim. Mi je obožavamo.Kiseli kupus takođe,ali,pišto napunim činiju belolučenih palrika,dok ne pojedemo ne uzimamo drugu salatu-što duźe stoji ona je ukusnija.A dete svežu papriku voli,kupila sam joj,i baš lepo ručkala.Sutra nešto sa kiselim kupusom planiram.Pozdrav draga Branki❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 14:33:43
|
|
|
|
Didy
|
Sofija se juče žalila da je boli stomak, imala je par puta dijareju, pa sam njoj malo prilagodila današnji ručak. Skuvala sam sitno sečenu šargarepu i na to zakuvala pileću supu iz kesice. Obarila pirinač i dodala šargarepe iz supe. Ima sarme od juče, pa ko šta voli, nek izvoli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 14:51:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas krmenadle iz rerne, u sosu. Prilog pirinač i pečeni brokoli.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 14:53:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Domaca supa, riblji stapici uz pire, gomboce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 14:57:32
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo gomboce. Aaaaaa ❤️
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 14:58:50
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni se vec danima jedu Didy, evo sad su gotove i super su uspele, nekada mi se raspadu evo sad nijedna nije 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 15:38:24
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod nas krmenadle iz rerne, u sosu. Prilog pirinač i pečeni brokoli. Pošalji malo 🙂 Moje dete obožava i pirinač i brokoli. Ja danas pravila pitu od starog hleba a za ručak pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 19:52:34
|
|
|
|
mama ivane
|
Domaci hleb, ajvar, dzem od kajsija dorucak Rucak , dinstano jagnjece meso i pire krompirA za veceru je krompir corba po zelji dece😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.2.2020 21:22:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod nas krmenadle iz rerne, u sosu. Prilog pirinač i pečeni brokoli. Pošalji malo 🙂 Moje dete obožava i pirinač i brokoli. Ja danas pravila pitu od starog hleba a za ručak pasulj. Šaljem Markov deo, ne voli brokoli a pirinač pojede jer mora 😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.2.2020 15:18:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce posna pamuk pogaca i medeno srce. Za rucak je bio pasulj. Za danas, za dorucak palacinke, a za rucak krem corba, cufte i pire krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.2.2020 15:27:31
|
|
|
|
branki*
|
ja kuvam socivo...mada moji bas ne vole.pravicu i picu malo kasnije,nemam sad snage,umorna sam bas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 6.2.2020 15:36:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene piletina sa hrono mixom, na brzaka.
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.2.2020 15:44:46 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 14:31:53
|
|
|
|
branki*
|
Ceka me riba da je przim i imam socivo od juce, samo ga ja jedem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 14:38:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za mene makarone sa tunjevinom i sosom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 14:58:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Za doručak brze lepinjice (od jogurta i mešanog brašna) uz sir i sušeni paradajz sa začinima u masl. ulju. Za ručak pečeni krompir sa povrćem i slaninom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 15:38:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Gulas uz pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 17:32:33
|
|
|
|
branki*
|
evo upravo spremila ribu i pomfrit.ribu sam pravila u rerni i mnogo je lakse,em ide manje ulja,em stavis i ne razmisljas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 17:42:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, i ja tako. Skoro sve spremam u rerni - eventualno ako imam neki lepi filet lososa onda volim da ga izgrilujem ali to je opet bez ulja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.2.2020 18:05:22
|
|
|
|
branki*
|
pa,stavrno.mnogo akse,a i zdravije sigurno.od sada samo tako.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.2.2020 16:52:56
|
|
|
|
branki*
|
grasak za danas.za dorucak bile przenice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.2.2020 16:56:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Pohovana ćuretina i spanać, po Markovoj želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.2.2020 17:27:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak rolat pitu sa sirom. Za rucak zapecene palacinke da sirom i spanacom. Danas je dan za sir. Upravo napravila kolac sa visnjama i cokoladom. Imamo goste sutra. Bice i salata sa kozjim sirom i pogacice sa cvarcima. ☺️
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.2.2020 19:46:50
|
|
|
|
pari
|
Sanjice,svaka čast! Ja makarone sa sirom i brauni :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.2.2020 20:06:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari, tek sad sedoh. Ne racunam kad sam sela sa Sofi da bojimo i pisemo. Sutra za rucak planiram pilav sa piletinon
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.2.2020 9:00:24
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvim rebrima.i kiseli kupus za salatu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
detebukimukida li vase dete ide uvek u isto vreme na spavanjeda uvek (
25%)
uglavnom (
75%)
Ukupan broj glasova: 32Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!