RE: Fizički napor u trudnoci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Khaleesi -> RE: Fizički napor u trudnoci (16.3.2015 7:31:42)

Drage mame, nisam nasla temu sa uzimanjem progesterona u trudnoci. 14. Sam nedelja i pre dve nedelje mi je zbog bolova dr. dao dva puta dnevno progesteron i pet injekcija pregnila. Kaze da sam se naprezala previse. Ja imam stariju kcerku od dve i po godinice, ali bas je nisam podizala, na bolovanju sam...ne podizem nista po kuci... Procitala sam juce da taj progesteron nista ne znaci... Da li neko zna vise o tome... Ja nisam uspela da otvorim novu temu, ako je potrebno, zamolila bih admine :-)[sm=smiley36.gif]hvala

branki* -> RE: Fizički napor u trudnoci (16.3.2015 7:35:33)

imas ovu temu odrzavanje trudnoce i utrogestan ,tamo su devojke pisale iskustva...
koristi terapiju i miruj,tj lezi kad god imas priliku.

Anck Su Nmaun -> RE: Fizički napor u trudnoci (4.2.2016 13:38:29)

Sad zbog grlica ne bih smela nista tesko da podignem,ali.... Juce iz radnje tri pune kese .. uh ledja su me ubila!
Nekako sam se odvikla a ne podizem decu.
Ali zato mi je tesko da setam duze ..jedva izdrzim da budem konstantno aktivna sat vremena. [sm=smiley13.gif]
Odmah me sve boli, ledja , stomak....

MakiJ -> RE: Fizički napor u trudnoci (8.3.2016 11:12:38)

Mene brine sto imam neke bolove malo budem aktivna i sve me boli. danas idem na pregled nadam se da je sve ok

IvanaSK RR -> RE: Fizički napor u trudnoci (8.3.2016 11:19:08)

Maki, onda se ne zezaj! Miruj, pusti aktivnosti.

Sanjalicaaa -> RE: Fizički napor u trudnoci (8.3.2016 12:33:39)

Sa Ikom je trebalo da mirujem. Medjutim G je imao godinu i po, a pomoci nikakve nemam. Svih 9 meseci sam ga nosala. Izadjemo napolje, nece kucim, moram da ga nosim. Imao je tad 16-17kg. Po kuci, rucak, i sve ostalo. Hvala Bogu te je sve zavrsilo ok, cak sam i jedan dan prenela. A celu trudnocu sam imala bolove i kontrakcije. Pricali su mi nemoj, ali kako kad nema ko?

emicaa -> RE: Fizički napor u trudnoci (8.3.2016 15:22:40)

Meni sve teže pada i nešto sasvim obično tipa da usisam ali pošto nemam koga da mi pomogne stisnem zube i ajmo.Samo mi ledja predstavljaju problem,da nije njih ne bih imala nikakvih problema.

IvanaSK RR -> RE: Fizički napor u trudnoci (30.3.2016 21:15:04)

Meni je problem da stojim duze, juce ujutru sam par sati provela u kuhinji i bas me bolela kicma posle. I usisavanje mi je problem.
Ne nosim veliki teret inace, tako da sam toga postedjena.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]